Wajola 0 Napisano Październik 26, 2019 Witam, prowadzę 4 miesięczny program odżywczy, uczę swoje podopieczne między innymi jak zmienić swoje stare nawyki na zdrowe. Dieta nie musi byś szara i smutna, może być kolorowa i oczywiście zdrowa, a przede wszystkim taka która nie tylko wpłynie na ubywanie zbędnych kg, a także na poprawę jakości Twoich włosów, skóry i paznokci. Dalej nie wierzysz, że to jest możliwe? -Czy jeżeli dałabym Ci gotowa 1 tygodniowa dietę oczyszczająca tzw. detox, mnóstwo przepisów na śniadania, obiady i kolacje, przepisy na zdrowe przekąski i dostęp do grupy gdzie każdy motywuje się nawzajem i dąży do swojego celu, to podejmiesz decyzję dbania o swoje zdrowie? Jeżeli temat Cię interesuje napisz, napewno odpisze i podpowiem jak ja zostawiłam bezpowrotnie za sobą swoje 53 kg, Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Armelka Napisano Październik 27, 2019 Ja chętnie się dowiem jak to osiągnęłaś. Mi potrzeba zrzucić jakieś 25 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wajola 0 Napisano Październik 28, 2019 Dnia 27.10.2019 o 09:39, Gość Armelka napisał: Ja chętnie się dowiem jak to osiągnęłaś. Mi potrzeba zrzucić jakieś 25 kg. Witaj zapraszam napisz mi email. violetta.es@interia.pl chętnie udzielę wszystkich odpowiedzi pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 28, 2019 Ile bierzesz za te porady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wajola 0 Napisano Październik 30, 2019 Dnia 28.10.2019 o 17:46, Gość Gość napisał: Ile bierzesz za te porady? Mniej niż Ci się wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach