Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina

Czy posiada ktoś na sprzedaż Zoely?

Polecane posty

Gość Paulina

Pilnie potrzebuję Zoely, tabletki te biorę od 3lat i nagle nie mogę ich dostać w żadnej aptece w promieniu 100km. Gdyby któraś z Pań miała opakowanie chociaż jedno, może którejś z Pań nie odpowiadały i zmieniła to chętnie odkupie.

Gość Gość

W Warszawie jest w miarę dostępny ten lek. Apteki pomiędzy sobą niestety nie przeslą raczej. Ja mam do Warszawy 400 km więc nie pomogę. Sama musiałam zmienić leki, zmieniałam 4 x na żadnych się nie czuje dobrze jak na Zoely, biorę Yasminelle bo coś muszę brać i czuje się fatalnie, przepisali mi Qlaire miałam duszności, ciągłe bóle głowy, Zoely dla mnie była rewelacja i żadne inne mi nie pasują. Narazie trzeba jeszcze przecierpiec. 

Gość Magdalena
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

W Warszawie jest w miarę dostępny ten lek. Apteki pomiędzy sobą niestety nie przeslą raczej. Ja mam do Warszawy 400 km więc nie pomogę. Sama musiałam zmienić leki, zmieniałam 4 x na żadnych się nie czuje dobrze jak na Zoely, biorę Yasminelle bo coś muszę brać i czuje się fatalnie, przepisali mi Qlaire miałam duszności, ciągłe bóle głowy, Zoely dla mnie była rewelacja i żadne inne mi nie pasują. Narazie trzeba jeszcze przecierpiec. 

Albo umrzeć na innych skoro tamte odpowiadały. Nic nie ma takiego składu jak Zoely żeby zamienić. 

Gość Magdalena

Zoely brałam 5lat bo zle toleruje każde leki z dionegestem, drospirenonem czyli Qlaire, Yaz, puchna mi nogi, są obolałe, bóle głowy również a mam zespół policystycznych jajników. Jedynie normalnie się czulam na Zoely. Sprawdzałam każde tabletki czy mają octan nomegestrolu i nic. Wierzę że od stycznia się ten dramat skończy z brakiem w aptekach. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Magdalena napisał:

Zoely brałam 5lat bo zle toleruje każde leki z dionegestem, drospirenonem czyli Qlaire, Yaz, puchna mi nogi, są obolałe, bóle głowy również a mam zespół policystycznych jajników. Jedynie normalnie się czulam na Zoely. Sprawdzałam każde tabletki czy mają octan nomegestrolu i nic. Wierzę że od stycznia się ten dramat skończy z brakiem w aptekach. 

Czy na 100% wróci do aptek zoely? Do tego czasu będę ważyła ze 100kg. Już przytyłam  przy Yasminelli 4kg. Przy Zoely chociaż nie miałam takiego rozmachu.