Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskkrak

Zdrada przez internet i nie tylko?

Polecane posty

Gość Jaskkrak

Witam wszystkich.

W wakacje byliśmy z żoną w Egipcie. Pierwszy raz pojechaliśmy sami bez dzieci. W Egipcie w jednym z barów obsługiwał nas kelner który często opowiadał jak to on lubi Polskę i Polki. Żonie  bardzo to się podobało. Podczas wyjazdu wzięła od niego namiary aby móc z nim rozmawiać. W tej chwili cały czas piszą do siebie po nocach. Udalo mi się na moment dostać do jej telefonu(cały czas ma go przy sobie,zmienila hasla do poczty i zawsze jest wylogowana na kom, przedtem byla często zalogowana)zdążyłem tylko przeczytać jak się masz kochanie, co robisz kochanie, pa kochanie itp. Niestety większość jest po angielsku. I tu niespodzianką żona twierdzi że musi w ferie jechać do egiptu że musi odreagować pracę z uczniami, jest nauczycielką. Ja się nie zgadzam mówię jej ze ostatnich wakacji jeszcze nie splacilismy, możemy jechać gdzieś razem ale w Polsce. I jeszcze jedna niespodzianka, udało mi się wejść na jej konto do banku a tam10000 długu i przelew na wczasy w Egipcie w ferie. I co teraz robić, jestem totalnie rozbity, nie mogę spać.    

Gość ccc

W Egipcie to nie zdrada. 🙂