Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy kurdupel może być atrakcyjny

Polecane posty

Gość Knyp
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Bo zwalasz winę na wzrost za to ze nie podupcyles nigdy

I to ma być niby powód, żeby kogoś wyzywać? Co za ludzie!

A dziewczyny zawsze naśmiewały się z mojego wzrostu, nazywały krasnalem, małym, kurduplem. Szkoda gadać...

Gość Gość
8 minut temu, Gość Knyp napisał:

Ja mam 170 cm wzrostu. Zgadnijcie jak skończyłem? Jako podstarzały prawiczek który nigdy kobiety nie dotykał😭

W miejsce 170 cm można też wstawić: nie mam kasy, lysieje, mam trądzik, nie mam samochodu, nie mam mieszkania, nigdy nie mialem dziewczyny, mam malego, jestem otyly, nie mam wykształcenia, nie jestem przystojny, itd.

Każdy facet znajdzie cos w sobie nie tak. Taka wasza natura. Szukacie usprawiedliwienia, dlaczego nie macie kobiety. 

Gość Gość

A Problem zwykle leży gdzie indziej.

Gość 170
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

W miejsce 170 cm można też wstawić: nie mam kasy, lysieje, mam trądzik, nie mam samochodu, nie mam mieszkania, nigdy nie mialem dziewczyny, mam malego, jestem otyly, nie mam wykształcenia, nie jestem przystojny, itd.

Każdy facet znajdzie cos w sobie nie tak. Taka wasza natura. Szukacie usprawiedliwienia, dlaczego nie macie kobiety. 

W 100% się zgadzam 

Gość gosc

No tak femka zna się najbardziej na temat tego jak niskiemu facetowi łatwo, załóż sobie fejkkonto na jakim tinderze i chłopak 170cm w opisie i wyrwij loszke no dawaj 😄

Gość 170
4 minuty temu, Gość Knyp napisał:

I to ma być niby powód, żeby kogoś wyzywać? Co za ludzie!

A dziewczyny zawsze naśmiewały się z mojego wzrostu, nazywały krasnalem, małym, kurduplem. Szkoda gadać...

Pierdoolisz jak potłuczony i za to robiły sobie z ciebie beke. 

Gość Knyp

Tak się składa, że nie znam żadnej kobiety która chciałaby faceta z takimi cechami. Więc dalszą dyskusja nie ma sensu.

Gość Starociotka
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Szukacie usprawiedliwienia, dlaczego nie macie kobiety. 

TO CHYBA JAKIES BECIAKI WYCHOWANE PRZEZ KOBIETY KTORE IM WPOILY ZE ZALOZENIE RODZINY TO NAJWAZNIEJSZE CO MAJA W ZYCIU ZROBIC BEKA

Gość 170
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

No tak femka zna się najbardziej na temat tego jak niskiemu facetowi łatwo, załóż sobie fejkkonto na jakim tinderze i chłopak 170cm w opisie i wyrwij loszke no dawaj 😄

Gdzie konto? Jestem wartościowym człowiekiem i poznaje ludzi w realu a nie na portalu dla sperrmiarzy i kurev

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Knyp napisał:

Tak się składa, że nie znam żadnej kobiety która chciałaby faceta z takimi cechami. Więc dalszą dyskusja nie ma sensu.

Chodzi o to ze wystarczy 1 z nich, a wy juz czujecie sie nic nie warci.

Gość Gość
28 minut temu, Gość Knyp napisał:

Ja mam 170 cm wzrostu. Zgadnijcie jak skończyłem? Jako podstarzały prawiczek który nigdy kobiety nie dotykał😭

Bo oczywiście faceci mający 180 cm mają ZAGWARANTOWANĄ kobietę.

Ubogie masz myślenie.

Gość anon
12 minut temu, Gość 170 napisał:

Gdzie konto? Jestem wartościowym człowiekiem i poznaje ludzi w realu a nie na portalu dla sperrmiarzy i kurev

To znajdź lepszy sposób żeby udowodnić twierdzenie iż niski facet może łatwo poderwać dziewczynę

Gość Knyp
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chodzi o to ze wystarczy 1 z nich, a wy juz czujecie sie nic nie warci.

Ktoś, kto przez pół życia traktowany był przez kobiety jak gorszy sort z powodu tego czy tamtego, nigdy nie będzie czuł się w pełni wartościowy. Zresztą wystarczy poczytać to forum, zwłaszcza naśmiewanie się z: niskich, łysych, brzydkich, pryszczatych, biednych, bez samochodu, bez mieszkania, bez wykształcenia, z prawiczków itd. Naprawdę długo można wyliczać. Wtedy człowiekowi zupełnie odechciewa się nawet spojrzeć w stronę kobiet. Trzeba spuścić łeb i iść w swoją stronę, tak jakby one nie istniały.

Gość 170
Przed chwilą, Gość anon napisał:

To znajdź lepszy sposób żeby udowodnić twierdzenie iż niski facet może łatwo poderwać dziewczynę

Ale co tu udowadniać? Masz gadkę, jesteś szarmancki masz gębę i ubierasz się dobrze i pozamiatane, byleby była niższa od ciebie i nie ma tematu. 

A czy łatwo poderwać? Pewnie ciężej ale od tego masz jaja co?

Gość anon
2 minuty temu, Gość 170 napisał:

Ale co tu udowadniać? Masz gadkę, jesteś szarmancki masz gębę i ubierasz się dobrze i pozamiatane, byleby była niższa od ciebie i nie ma tematu. 

'jaja' czyli co?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Knyp napisał:

Ktoś, kto przez pół życia traktowany był przez kobiety jak gorszy sort z powodu tego czy tamtego, nigdy nie będzie czuł się w pełni wartościowy. Zresztą wystarczy poczytać to forum, zwłaszcza naśmiewanie się z: niskich, łysych, brzydkich, pryszczatych, biednych, bez samochodu, bez mieszkania, bez wykształcenia, z prawiczków itd. Naprawdę długo można wyliczać. Wtedy człowiekowi zupełnie odechciewa się nawet spojrzeć w stronę kobiet. Trzeba spuścić łeb i iść w swoją stronę, tak jakby one nie istniały.

Bo tak jest, na codzień wredne su.ki a tu pie.rdolą górnolotne farmazony dla fraj.erów. Ja mam dziewczynę, ale znam i niskich i nieśmiałych i mało przystojnych i to są faceci wyrzucenia na marginez. Są wyjątki, bo jak facet niski, ale finansowo stoi dobrze  i gęba atrakcyjna i na gadane  to znajdzie, ale jak niski i brzydki to nie znajdzie, o ile nie jest szejkiem. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość anon napisał:

'jaja' czyli co?

Odwagę, charyzmę, osobowość i przede wszystkim nie skamlanie że jest się niskim i po ptokach.

Gość Starociotka

CIEKAWE CZY KARZEL Z KUUTASEM JAK MANDINGO MA TEZ WIELKIE JAJA

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Knyp napisał:

Owszem wtedy nie należy nawet patrzeć w stronę takich kobiet.

Ale nie wszystkie są materialistkami, oczekują wzrostu >170 cm, samochodu, itd.

Wśród kobiet tez jest lepszy i gorszy sort.

Jak chcesz mieć porządna kobietę, to musisz ja znalezc i zdobyć, a nie uzalac sie nad sobą na kafeterii. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość 170 napisał:

Tu dobrze mówi.

Gość anon
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Odwagę, charyzmę, osobowość i przede wszystkim nie skamlanie że jest się niskim i po ptokach.

Jakieś konkretne przykłady zachowań świadczących o posiadaniu 'jaj'? 

Gość Kurdupel
40 minut temu, Gość gość napisał:

Wzrost to chuuj tam, jak niższa jest to masz zielone światło, to co przyciąga łaski to emocje wibracje aparycja te klimaty 

To chyba jest. Nizsza duzo

Gość gość
6 minut temu, Gość anon napisał:

Jakieś konkretne przykłady zachowań świadczących o posiadaniu 'jaj'? 

Nie poddawanie się. Nigdy. 

Gość anon
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nie poddawanie się. Nigdy. 

To zależy od sytuacji, czyli mucha walaca o szybę ma jaja?

Gość gość
4 minuty temu, Gość anon napisał:

To zależy od sytuacji, czyli mucha walaca o szybę ma jaja?

To nie chodzi o robienie czegoś ciągle tak samo, tylko szukanie sposobu jak coś osiągnąć. Taka mucha może szukać jakiejś szczeliny przez którą może się dostać do środka 🙂