Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kiedy mija zauroczenie

Polecane posty

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Myślimy jednak chyba o czymś innym,bo ja nigdy nie bawiłam się kimś, jego uczuciami.. Bycie kobietą,która się kimś bawi dla swojego ego,a bycie kobietą, która ma poczucie humoru , ale  potrafi być stanowcza i nie pozwala na przekraczaniu pewnych granic i wtedy jest na równi z facetem, bo nie może jej zdominować to różnica..

Tylko że takiemu wyrachowanemu cwaniakowi jak powyżej należy się to co napisałem.  Dawno o takim chamstwie nie czytałem. Jedynie splunąć na to coś 

Gość Spokojnych myśli
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tylko że takiemu wyrachowanemu cwaniakowi jak powyżej należy się to co napisałem.  Dawno o takim chamstwie nie czytałem. Jedynie splunąć na to coś 

Ja coś takiego przeżyłam.. Ale jestem pyskata,stanowcza i nie pozwalam za dużo..Może czegoś się ode mnie ten cwaniak nauczy. 

Gość Gość
35 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Ja coś takiego przeżyłam.. Ale jestem pyskata,stanowcza i nie pozwalam za dużo..Może czegoś się ode mnie ten cwaniak nauczy. 

Brawo Ty!!!!takich cwaniaków trzeba ujarzmiac ich własną bronią 

Gość Kobieta
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Bo mi jakoś obrzydla ostatnio osoba za która szalalem

Coś kręcisz Autorze .Myślę ,że osoba (bo  tak ją nazywasz )odrzuciła Twoje  zaloty , które zapewne były nieuczciwe ,więc postanowiłeś się zemścić .

Gość Cerber

Autorze! Wysłu...esz się innymi, żeby ją śledzili? A później artykuł w gazecie "Agata kontra Agata"

Gość Rozczarowana

A ja jestem w stanie Autora zrozumieć .Mi też ostatnio obrzydł ktoś ,kogo bardzo ,bardzo lubiłam .Nie szalałam za nim ale szanowałam i ceniłam no i się rozczarowałam .

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Rozczarowana napisał:

A ja jestem w stanie Autora zrozumieć .Mi też ostatnio obrzydł ktoś ,kogo bardzo ,bardzo lubiłam .Nie szalałam za nim ale szanowałam i ceniłam no i się rozczarowałam .

To nie pisze ona .Ona ma Bana na forum

Gość Gość
21 minut temu, Gość gość napisał:

To nie pisze ona .Ona ma Bana na forum

Nie znam sytuacji . O co chodzi ? .Tak poprostu podpisałam  się .

Gość Gosc
37 minut temu, Gość Rozczarowana napisał:

Mam dokladnie tak samo 😮

Co ciekawe to "obrzydzenie" przyszlo dosc nagle (ale byl powod) i nie czuje juz do niego takiej sympatii jak wczesniej, a wydawalo mi sie, ze to niemozliwe.

Gość Rozczarowana
16 minut temu, Gość Gosc napisał:

Mam dokladnie tak samo 😮

Co ciekawe to "obrzydzenie" przyszlo dosc nagle (ale byl powod) i nie czuje juz do niego takiej sympatii jak wczesniej, a wydawalo mi sie, ze to niemozliwe.

Rzecz jasna ,że u mnie też był powód .

Gość Spokojnych myśli

Możliwe obrzydzenie..sama do kogoś trochę czuje za wiele rzeczy..Życie..I cienka granica między rozczarowaniem a uwielbieniem jak ktoś przegnie.. 

Gość Masz problem
6 godzin temu, Gość gosc napisał:

ja mojemu obiektowi ciagle projektuje siebie aby mnie nie zapomniala, niech zauroczenie trwa i niech czeka na mnie

na kazdym kroku jest cos co jej mnie przypomina - dobrzy ludzie mi w tym nękaniu pomagają i beke z ubawem przy tym mają

jakis bonusik przy tym dostaną

tymczasem ja korzystam z urokow wlasnej zayebistosci, no coż na stare lata cos sie czlowiekowi jeszcze nalezy

Jestes ciezko chory. Zajebisty nie jestes. Schizofrenie sie leczy. ..Doktora tu szybko. Facet zaczyna majaczyc. ..O kuwa. ..On zaczyna rodzic! !!!Taki jest zajebisty. 

Gość dość
7 godzin temu, Gość gosc napisał:

ej no super zabawa, nie umieta sie bawic

dziolcha ciagle mysli, ze  o niej pamietam, a to tylko dobrzy ludzie mnie pomagaja, bo mają dlug u mnie wdziecznosci

moze troche ich ponioslo w poczynaniach juz tego nie potrafie ogarnac

moje rzekome zauroczenie nabralo baardzo szrokiego rozglosu, niemalze medialnego

Twoje mrzonki, a ona cie od dawna ma gdzieś. 

Gość gość
5 godzin temu, Gość Cerber napisał:

Autorze! Wysłu...esz się innymi, żeby ją śledzili? A później artykuł w gazecie "Agata kontra Agata"

śledził to tomasz sylwie w 2008 r pod liceum i na góreckiej a potem w 2010 prze dworcu i pod domem oraz na basenie i w szpitalu ,na szczescie dotarło chyba do niego ze to mężatka już!

Gość gość

a jak mu dała kosza to zaczał ją zniesławiać i oczerniać

Gość Tad
Przed chwilą, Gość gość napisał:

śledził to tomasz sylwie w 2008 r pod liceum i na góreckiej a potem w 2010 prze dworcu i pod domem oraz na basenie i w szpitalu ,na szczescie dotarło chyba do niego ze to mężatka już!

🤩 ładne majteczki na basenie