Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziadzia

Ogłoszenie dla Panów!

Polecane posty

Gość Dziadzia

W związku ze zbliżającą się zimą a co za tym idzie świętami i sywestrem, już teraz zauważyłem wzmożoną aktywność kobiet w poszukiwaniu faceta(czytaj sponsora)😁
Wiadomo nikt w chłodne wieczory a w szczególności święta nie chce siedzieć sam, tu Panowie rada dla przypomnienia.
Uważajcie chłopaki z kim się umawiacie, żeby nie było później płaczu na forum.😢
Do sylwestra jeszcze trochę a już Lwice wypuszczają się na łowy by złapać najlepszą zdobycz, w Grudniu będzie wysyp towaru do wzięcia, także nie spieszcie sie z wyborem.
Incele, dla was to idealny okres by coś zamoczyć.
Pozdro😉

Gość Koleś ma coś z głową
4 minuty temu, Gość Dziadzia napisał:

W związku ze zbliżającą się zimą a co za tym idzie świętami i sywestrem, już teraz zauważyłem wzmożoną aktywność kobiet w poszukiwaniu faceta(czytaj sponsora)😁
Wiadomo nikt w chłodne wieczory a w szczególności święta nie chce siedzieć sam, tu Panowie rada dla przypomnienia.
Uważajcie chłopaki z kim się umawiacie, żeby nie było później płaczu na forum.😢
Do sylwestra jeszcze trochę a już Lwice wypuszczają się na łowy by złapać najlepszą zdobycz, w Grudniu będzie wysyp towaru do wzięcia, także nie spieszcie sie z wyborem.
Incele, dla was to idealny okres by coś zamoczyć.
Pozdro😉

Gość Onsam

Co Ty nie powiesz ,kobiety gromadzą zapasy tłuszczu i zapadają powoli w sen zimowy 🙂

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Onsam napisał:

Co Ty nie powiesz ,kobiety gromadzą zapasy tłuszczu i zapadają powoli w sen zimowy 🙂

No, ja żre codziennie kubeczek lodów i batona. Dobrze, że już nie muszę łowić bo komu by się chciało wciskać w obcisłe ciuchy.