Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huncto

Tabletki na przedwczesny wytrysk

Polecane posty

Gość huncto

Stosował ktoś może takie tabletki? Pomagają? Co polecacie? Bo ja na razie wyszukałem orgasm control oraz climax i skłaniam sie ku tym dwóm środkom, no chyba, ze znacie jakieś inne....

Gość ksr

Spray orgasm control, ewentualnie chusteczki.

Gość huncto

No dobra ale nie są to tabletki, o które się tutaj pytam. Bo co? Popsikam sobie i nie będe miał wytrysku? Ogólnie zależy mi na czymś co da dłuższe działanie i dlatego się pytam o tabletki. Oglnie różnie to bywa u mnie z długością ale raczej dłuzej niż 4 minuty trudno wytrzymać.

Gość Gość taka ciekawa
9 minut temu, Gość huncto napisał:

No dobra ale nie są to tabletki, o które się tutaj pytam. Bo co? Popsikam sobie i nie będe miał wytrysku? Ogólnie zależy mi na czymś co da dłuższe działanie i dlatego się pytam o tabletki. Oglnie różnie to bywa u mnie z długością ale raczej dłuzej niż 4 minuty trudno wytrzymać.

To i tak długo wytrzymujesz 4 minuty.

Gość huncto

A gdzie się kupuje takie środki? Macie jakieś sprawdzone miejsca w necie bo nie chce mi się raczej iść do sex shopu stacjonarnie.

Gość ksr

Są w wielu miejscach, allegro, sklepy online.Wpisz sobie w google, ogólnie z tego co wiem to autoryzowanym sklepem jest intymnosc.pl, z allegro różnie bywa natomiast.