Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Wie ktoś?

Polecane posty

Gość Gość

Dlaczego nie można pisać w temacie " Co się z wami dzieje? "  NIKT NIKOMU TAM NIE UBLIŻA!!!! NORMALNY fajny temat. Po komunikacie moderatora - kaplica, temat padł.

Gość gość

Są inne tematy i na nich proszę pisać bez zbędnych słów, a życie na forum będzie lepsze. 😎

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Są inne tematy i na nich proszę pisać bez zbędnych słów, a życie na forum będzie lepsze. 😎

Co uważasz za zbędne słowa ?????

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Co uważasz za zbędne słowa ?????

Co? Obgadywanie, komentowanie, przywoływanie tego co było, wymyślanie, wyśmiewanie, projektowanie, obrażanie i wiele innych epitetów wyssanych z palca.

Gość Gość
14 minut temu, Gość gość napisał:

Lepszego życia to już tu nie będzie

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Lepszego życia to już tu nie będzie

Nie wiem. Mnie nie interesuje co robicie i z kim. Chodzę sobie tam gdzie jest mi dobrze, a reszta jest bardzo złudna.

Gość Normalny

Co? Obgadywanie, komentowanie, przywoływanie tego co było, wymyślanie, wyśmiewanie, projektowanie, obrażanie i wiele innych epitetów wyssanych z palca.

POKAŻ mi to w temacie" Co się z wami dzieje? " Czekam.P.s. Komentowanie???  Od tego jest F O R U M ! Projektowanie??? 😄

Gość gość
1 minutę temu, Gość Normalny napisał:

POKAŻ mi to w temacie" Co się z wami dzieje? " Czekam.P.s. Komentowanie???  Od tego jest F O R U M ! Projektowanie??? 😄

Jak mam to pokazać? Na migi czy organoleptycznie? Normalny jesteś? 😎 Nie da się, sam się przyorientuj.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Normalny napisał:

Po co pytacie? 

Forum zdechło

Gość Normalny

Jak mam to pokazać? Na migi czy organoleptycznie? Normalny jesteś? 😎 Nie da się, sam się przyorientuj.

Tak normalny w 100% Czy tak trudno napisać epitety, czy jakiekolwiek obrażanie kogoś w wymienionym temacie??

Gość Moderator społeczny

Temat "co się z wami dzieje" został zablokowany prawdopodobnie przy użyciu Kafeblokera a nie przeze mnie.

Tym, którzy zapominają, do czego służy forum, pragnę przypomnieć

Cytat

Życie erotyczne – Forum dla kobiet – bez tabu o seksie, masturbacji i fetyszach. Miejsce swobodnej wymiany doświadczeń i rozmowy o problemach seksualnych

Nie widzę tam bynajmniej nic o "komentowaniu" a tym bardziej hejtowaniu (bądź oskarżaniu o hejt - na to samo wychodzi) zalogowanych osób.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.