Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu144

Mieszkaniem z partnerem

Polecane posty

Gość lilu144

Witam forumowicze. Jestem w 6 letnim związku. Mieszkałam ze swoim partnerem 14 miesięcy, nie wypaliło, ja wróciłam do siebie, on do siebie, krótko mówiąc nie dogadywaliśmy się i 'rozstaliśmy', jeśli można tak to nazwać, ponieważ mieliśmy kontakt, czasem nie odzywalismy się 3 dni max do siebie, a po tych 3 dniach wymieniliśmy się chociaż kilkoma smsami i tak w kólko - raz większy, raz mniejszy kontakt. Po 3 tygodniach raz się spotkaliśmy, minęły 2 tygodnie i znów się spotkaliśmy i tak zaczeliśmy się znów spotykać. Obecnie jesteśmy znów w związku, chcemy być oboje razem szczęśliwi, jednak jest mi ciężko być z nim znów na odległość (100km), spotykać się z nim to jak cofnięcie się w czas i krok do tyłu zamiast do przodu. Chciałabym z nim ponownie zamieszkać, ale on nie chce tak szybko, czuje jakby jakąś blokadę, raz mówi, że za jakieś 3 miesiące, raz za pół roku, a czasem jak ma słabszy moment to sam z siebie mówi, że chce żebym była blisko niego. Jak powinnam się zachować w takiej sytuacji? Męczy mnie ta odległość, ale też nie chcę naciskać na niego, bo to jego wybór.

Gość Pola

Co za niezdecydowana mameja z niego. Wóz albo przewóz,  tak mu powiedz.