Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam z chuujami nie gadam😂

Jestem overthinkerem

Polecane posty

Gość Adam z chuujami nie gadam😂

Co robić, jak żyć? 

Gość Kat

Mam to samo - generalnie przerabane takie zycie ale sama nie wkem co z tym zrobic. Im wiecej mysle tym woecej danych pptrzebuje, im wiecej danych mam tym wiecej analizuje ale to sie nigdu nie konczy i tak w kolko 🙈

Gość Adam
8 minut temu, Gość Kat napisał:

Mam to samo - generalnie przerabane takie zycie ale sama nie wkem co z tym zrobic. Im wiecej mysle tym woecej danych pptrzebuje, im wiecej danych mam tym wiecej analizuje ale to sie nigdu nie konczy i tak w kolko 🙈

Ja muszę lekko zmęczyć mózg żeby poprawnie funkcjonować. A najlepiej to chlapnąć bombę albo zgarnąć buszka. 

W ogóle to po bani uwalniają mi się emocje, a tak to je tłumie... życie jest dziwne w cholerę 

Gość Kat
14 godzin temu, Gość Adam napisał:

Ja muszę lekko zmęczyć mózg żeby poprawnie funkcjonować. A najlepiej to chlapnąć bombę albo zgarnąć buszka. 

W ogóle to po bani uwalniają mi się emocje, a tak to je tłumie... życie jest dziwne w cholerę 

Ja wole zapaloc fajke i wypic lampke wina ale nie caly czas 😁 no wiadomo ze jak tlumisz emocje to uwalniaja sie one jak jestes zmiekczony - moze czas przestac je tlumic tylko zaczac pokazywac?

Gość Gość

Jak ktoś powiedział: Był kiedyś pewien mądry człowiek, który był taki mądry, że się do niczego nie nadawał

Jeśli nie możesz zakończyć analizowania jakiegoś tematu i podjąć decyzji, to idź po poradę do kogoś, np do psychologa