Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ble

Obrzydzają mnie kobiety

Polecane posty

Gość ble

Obrzydzają mnie kobiety bo wszystkie te które są w moim wieku czyli  nawet te które nie dawno ukończyły 18 lat już miały przynajmniej z 5 facetów i sama myśl że robiła to z byle jakim gościem obrzydza mnie. Żadna dziewczyna już nie chce się zakochać, interusują ich jedynie chwilowe przygody na imprezach.

Gość Kiss

To nie wstyd być gejem.

Gość ble
5 minut temu, Gość Kiss napisał:

To nie wstyd być gejem.

Nie jestem ani trochę i nigdy nie będe, jestem po prostu samotnikiem z wyboru choć mam nadzieje że kiedyś znajdzie się ta osoba o której marze jednak niestety marzenia się nie spełniają.

Gość rozsądny

Rozumiem Cię. Ja mam 33 lata, jestem bi, ale szczerze mówiąc brzydzą mnie kobiety również, ich fałszywe uśmieszki, ciągłe aktorstwo, udawania, pozoranctwo, głupie przemyślenia itd.

To cecha inteligentnych facetów, że poza seksem tak naprawdę nie mają co robić z kobietami.

Nie bez powodu najwięcej gejów jest wśród inteligencji i artystów, a najwięcej hetero zapładniaczy wśród roboli, prostaków i pospólstwa. Natura nie bez powodu najbardziej zadbany pod każdym względem sort mężczyzn odtrąca od obcowania z kobietami. Prostacy lepiej rozumieją kobiety i nawzajem - pasuje to do siebie 😉 przemyśl to.

Gość Spokojnych myśli

To samo mogę napisać o fałszywych mężczyznach.. obrzydzają mnie..te ich ciągłe klamstwa,maski i nadete ego..ciągła pozerka.. Jak poczytałam kafe to zmieniłam stosunek do wielu rzeczy w życiu ,ile obłudy jest wokoło na każdym kroku w ludziach ...

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

To samo mogę napisać o fałszywych mężczyznach.. obrzydzają mnie..te ich ciągłe klamstwa,maski i nadete ego..ciągła pozerka.. Jak poczytałam kafe to zmieniłam stosunek do wielu rzeczy w życiu ,ile obłudy jest wokoło na każdym kroku w ludziach ...

Dokladnie

Gość rozsądny
8 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Temat jest o kobietach, więc pisz o kobietach.

Jeżeli chcesz przedyskutować cechy facetów - załóż temat o facetach.

Zatrważające kobiety jak wy nie potraficie dyskutować. Te same błędy logiczne. To samo odbijanie piłeczki. Bleh. Gdzie są ludzie inteligentni?

Gość ŁadnaLady
14 minut temu, Gość rozsądny napisał:

Rozumiem Cię. Ja mam 33 lata, jestem bi, ale szczerze mówiąc brzydzą mnie kobiety również, ich fałszywe uśmieszki, ciągłe aktorstwo, udawania, pozoranctwo, głupie przemyślenia itd.

To cecha inteligentnych facetów, że poza seksem tak naprawdę nie mają co robić z kobietami.

Nie bez powodu najwięcej gejów jest wśród inteligencji i artystów, a najwięcej hetero zapładniaczy wśród roboli, prostaków i pospólstwa. Natura nie bez powodu najbardziej zadbany pod każdym względem sort mężczyzn odtrąca od obcowania z kobietami. Prostacy lepiej rozumieją kobiety i nawzajem - pasuje to do siebie 😉 przemyśl to.

Popieram

Gość ble
11 minut temu, Gość rozsądny napisał:

Ja zawsze najlepiej się dogaduje z chłopakami czyli moimi kolegami ale na pewno zawszę będe 100% hetero i osobiście nigdy nawet nie przyjdzie mi na myśl by być bi, jednak nie rozumiem dlaczego kobiety wybierają tak jak mówisz prostaków którzy nie zaoferują im dobrego życia. Kobiety niby udają inteligentne a idą do łóżka z byle kim, to jest po prostu całkowicie nie zrozumiałe. A to że są fałszywe to też prawda i są takie że mogą się całkowicie zmienić nie do poznania.

Gość ble
14 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Według mnie problem jest w tym że normalni chłopacy nie są kompletnie brani pod uwage a wszystkie kobiety biorą deperackich podrywaczy których spotykają na dyskotekach i imprezach.

Gość kley
4 minuty temu, Gość rozsądny napisał:

Zatrważające kobiety jak wy nie potraficie dyskutować. Te same błędy logiczne. To samo odbijanie piłeczki. Bleh. Gdzie są ludzie inteligentni?

Dokładnie tak jest ja mówisz

Gość Gość
31 minut temu, Gość ble napisał:

Nie jestem ani trochę i nigdy nie będe, jestem po prostu samotnikiem z wyboru choć mam nadzieje że kiedyś znajdzie się ta osoba o której marze jednak niestety marzenia się nie spełniają.

Po pierwsze... zmien srodowisko. 

Po drugie...byc samotnikiem i nie bzykac to zaden wyczyn. Ja jestem towarzyska. Lubie imprezy.  A dziewicą bylam dlugie lata choc okzji na przygodny seks mialam sporo.  

Twoje biadolenie jest żalosne.  

Gość Gość
26 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Mam tak samo.  Po przeczytaniu wielu rzeczy na kafe tez inaczej patrze na męzczyzn.  Zawsze im nie ufalam.  I nienawidze tzw bad boyòw odkad pamietam.  Ale teraz oprocz niechęci do jawnych dupkow, czuję tez odrazę do hipokrytow, ktorzy udają jacy to są idealni. 

Dobrze,  że w necie ludzie są szczerzy.  Mozna poznac prawde o nich. 

Gość Spokojnych myśli
12 minut temu, Gość rozsądny napisał:

Kafe udowodnilo mi wiele razy,że nie warto tu zakładać tematów,bo obłuda ludzi nie ma granic, tych,co się tam wypowiadają..I zakładając taki temat o mężczyznach mogłabym obrazić tych ,którzy na to nie zasługują. Ale zgadzam się z Tobą,że niektóre  kobiety są strasznie wyrachowane, puste i zdemoralizowane..wystarczy poczytac niektóre tematy z kafe,kotki,myszki i inne pustki w ludziach..  Im więcej poznaje ludzi tym bardziej doceniam to,co wyniosłam z domu,jakie wartości.. I w relacjach z ludźmi zawsze stawiam na jakość,a nie ilość. 

Gość Gosc
16 minut temu, Gość ble napisał:

Ja zawsze najlepiej się dogaduje z chłopakami czyli moimi kolegami ale na pewno zawszę będe 100% hetero i osobiście nigdy nawet nie przyjdzie mi na myśl by być bi, jednak nie rozumiem dlaczego kobiety wybierają tak jak mówisz prostaków którzy nie zaoferują im dobrego życia. Kobiety niby udają inteligentne a idą do łóżka z byle kim, to jest po prostu całkowicie nie zrozumiałe. A to że są fałszywe to też prawda i są takie że mogą się całkowicie zmienić nie do poznania.

I to ci daje powód  do tego by kłamać o czerniac i obrażać po rzadne kobiety?co znaczy zmienić się?co znaczy fałszywe?

Gość Gość
15 minut temu, Gość ble napisał:

Według mnie problem jest w tym że normalni chłopacy nie są kompletnie brani pod uwage a wszystkie kobiety biorą deperackich podrywaczy których spotykają na dyskotekach i imprezach.

Desperaccy to są ci co pragną, a nie mogą zaspokoić swoich potrzeb, to oni zakładają tematy o złych kobietach. Ok, kobiety są okropne, ale na szczęście nikt nie zmusza do wiązania się z kimś, można być samemu. Między ruch.aczami, a zrzędliwymi  pravikami są jeszcze normalni, ja celowałam zawsze w nich i jestem szczęśliwą meżatką, więc nie pisz o wszystkich kobietach, ja dobrze wybrałam. 

Gość Szlachcic81

SZCZAM NA WAS SMIECIE i tyle w temacie...

Gość Gość

Ja piierdole. Trzeba wyglądac i zagadywac, wtedy nie ma sie problemu z kobietami piisdo. I klamstwem jest że nie ma wśród kobiet osób inteligentnych. Nie jedna jest inteligentniejsza od prostych duupczycieli. 

Gość STAROCIOTKA

TEZ OBRZYDZAJA MNIE KOBIETY ALE MOJE POWODY SA ZUPELNIE INNE, BARDZIEJ ZAKORZENIONE W BIOLOGICZNYM DETERMINIZMIE, A NIE UOGULNIENIU. 

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

I klamstwem jest że nie ma wśród kobiet osób inteligentnych.

NIE MA KOBIETY KTORA BEDZIE INTELIGENTNIEJSZA OD FAKTYCZNIE INTELIGENTNEGO MEZCZYZNY. KOBIETY NIE POTRZEBUJA INTELIGENCJI DO PRZETRWANIA ANI PROKREACJI. WYSOKIE IQ U KOBIETY JEST WADA DLA NIEJ SAMEJ I JEJ OTOCZENIA.

Gość Spokojnych myśli
14 minut temu, Gość STAROCIOTKA napisał:

TEZ OBRZYDZAJA MNIE KOBIETY ALE MOJE POWODY SA ZUPELNIE INNE, BARDZIEJ ZAKORZENIONE W BIOLOGICZNYM DETERMINIZMIE, A NIE UOGULNIENIU. 

NIE MA KOBIETY KTORA BEDZIE INTELIGENTNIEJSZA OD FAKTYCZNIE INTELIGENTNEGO MEZCZYZNY. KOBIETY NIE POTRZEBUJA INTELIGENCJI DO PRZETRWANIA ANI PROKREACJI. WYSOKIE IQ U KOBIETY JEST WADA DLA NIEJ SAMEJ I JEJ OTOCZENIA.

Zdziwiłbyś się jak kobiety potrafią czasem mężczyzn zaskoczyć..i to pozytywnie mam na myśli...jak uczeń może przerosnąć czasem mistrza..Więc, czy nie jest to czasem inteligencja w genach???Ale masz jednocześnie rację,że bycie kobietą , która używa częściej mózgu zamiast d.u.p.y jest często dziwnie odbierane przez otoczenie.Za używanie umysłu wiele razy mi się od życia oberwało,ale dało też siłę do przetrwania w różnych sytuacjach..Pozdrawiam

Gość rozsądny
17 godzin temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Zdziwiłbyś się jak kobiety potrafią czasem mężczyzn zaskoczyć..i to pozytywnie mam na myśli...jak uczeń może przerosnąć czasem mistrza..Więc, czy nie jest to czasem inteligencja w genach???Ale masz jednocześnie rację,że bycie kobietą , która używa częściej mózgu zamiast d.u.p.y jest często dziwnie odbierane przez otoczenie.Za używanie umysłu wiele razy mi się od życia oberwało,ale dało też siłę do przetrwania w różnych sytuacjach..Pozdrawiam

"Czasem" i "zaskoczyć" to słowa które odzwierciedalają, że zdarza się to rzadko.

Nie zagiąłem parola na kobiety, ale fakt, że inteligencja u kobiety nie jest żadnym wabikiem w doborze rozrodczym. To żadna rewelacja a tylko problem, bo biologia zrobiłą tak, ze lubimy kiedy jesteście gorsze, tak to już jest w naturze. Może inaczej - kobieta - przeciwnie do faceta - nie musi być mądra, żeby przetrwać bo jej atutem w 95 % jest wygląd i powab. Facet jak jest głupi i niezaradny to idzie na dno społeczne, kobieta, jeżeli choć ma trochę wyglądu i pomyslu jak to wykorzystać, mądra być nie musi (to wszystko przez to, że faceci dla regularnego seksu są w stanie dać dużo). I tak to się kręci.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość rozsądny napisał:

"Czasem" i "zaskoczyć" to słowa które odzwierciedalają, że zdarza się to rzadko.

Nie zagiąłem parola na kobiety, ale fakt, że inteligencja u kobiety nie jest żadnym wabikiem w doborze rozrodczym. To żadna rewelacja a tylko problem, bo biologia zrobiłą tak, ze lubimy kiedy jesteście gorsze, tak to już jest w naturze. Może inaczej - kobieta - przeciwnie do faceta - nie musi być mądra, żeby przetrwać bo jej atutem w 95 % jest wygląd i powab. Facet jak jest głupi i niezaradny to idzie na dno społeczne, kobieta, jeżeli choć ma trochę wyglądu i pomyslu jak to wykorzystać, mądra być nie musi (to wszystko przez to, że faceci dla regularnego seksu są w stanie dać dużo). I tak to się kręci.

Jesteś zakompleksionym tępakiem który się boi inteligencji u kobiet. 

Gość ŁadnaLady
5 godzin temu, Gość rozsądny napisał:

Pusta ki