Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to możliwe?

Ponoć 1 raz robiła loda, ale połknęła, czy to możliwe?

Polecane posty

Gość Czy to możliwe?

Skłamała mnie, że jeszcze nikomu nie robiła? Bo jak się s.p.uś.ciłem to ona bez zadławienia się to przyjeła do buzi i połknęła... Teraz mam wątpliwości

Gość Wiem co mówię
Przed chwilą, Gość Czy to możliwe? napisał:

Skłamała mnie, że jeszcze nikomu nie robiła? Bo jak się s.p.uś.ciłem to ona bez zadławienia się to przyjeła do buzi i połknęła... Teraz mam wątpliwości

Nasłuchała się o połykaniu, to i połknęła, może być i tak że to stara lodziara 😄

Gość Tylkorbb

Właśnie dlatego, że pierwszy raz, to połknęła. 

Ja to rozumiem, bo chociaż lody robię od lat, to niedawno pierwszy raz robiłam kochankowi.

Uprzedziłam go w sekswiadmościach, że nie połknę i co... pierwsze co mi włożył, na sam finish, poczułam tylko słodycz w ustach i nie miałam wyjścia...Połknęłam.

Twoja pewnie tak samo. 

Jak jesteś zestresowana, to łatwiej polknac

Gość gość
Przed chwilą, Gość Tylkorbb napisał:

Ja to rozumiem, bo chociaż lody robię od lat, to niedawno pierwszy raz robiłam kochankowi.

Uprzedziłam go w sekswiadmościach, że nie połknę i co... pierwsze co mi włożył, na sam finish, poczułam tylko słodycz w ustach i nie miałam wyjścia...Połknęłam.

Twoja pewnie tak samo. 

Kanibalką jesteś,  rany! Małego ludzika zeżarłaś 😞

Gość Czy to możliwe?
3 godziny temu, Gość Tylkorbb napisał:

Twoja pewnie tak samo. 

Trochę się uspokoiłem zatem. Mówiła, że pierwszy raz, a potem połknęła, to aż się wystraszyłem, że mnie okłamała. Potem mówiła, że słone, ale cipłe i lubi