Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMNIE

Mam problemy w seksie z racji stresu i młodego wieku

Polecane posty

Gość OMNIE

Prosiłbym o poradę od Pań i Panów. Jestem bardzo młody. Od jakiegoś czasu jestem z dziewczyną (moja pierwsza, ja jej drugi). Mam problem, bo jestem trochę nieśmiały w sprawach łóżkowych. Psychicznie nie daje rady i unikam seksu. Nie mówiłem jej, że ona jest moja pierwsza. 

1) raz w nią wszedłem w prezerwatywie i szybko się spuściłem, bardzo mnie to teraz męczy i boję się wchodzić raz jeszcze, bo co to za przyjemność, jak się wejdzie i od razu spust, a partnerka czeka... bardzo mnie to stresuje, że unikam teraz stosunku.
2) z racji, że jestem młody, bardzo się boję, że ją zapłodnię i będę miał dziecko i zniszczę sobie i jej życie, wiem, że mam prezerwatywę, ale boję się, że się jakoś zsunie, albo pęknie, to ogólnie to bardzo się tego boję
3) w wyniku stresu, jak mi stoi i nakładam prezerwatywe to mi mimowolnie maleje...
4) właśnie, czasami problem jest w drugą stronę, że ze stresu nie chce mi stanąć na 100%, jak mi wali, to mi stoi, potem przestaje, jak mi liże to stoi i potem znowu przestaje... no i całkowicie mi maleje jak jej robię palcówkę i minetkę, nie podnieca mnie to, robie to dla jej przyjemności i żeby uniknąć seksu z penisem w środku.. raz już założyłem prezerwatywe i miałem w nią wejść, parę razy próbowałem i nie mogłem wejść, a była mokra, to się zestresowałem i mi zmalał i już nie chciałem w nią wchodzić...

Pomoże ktoś, co ja mam zrobić? Jestem taki zestresowany tym wszystkim...