Angelkaa657 0 Napisano Październik 31, 2019 Zwracam się z zapytaniem, poprostu nie wiem co robić... Mój chłopak największa miłość mojego życia bez której sobie nie wyobrażam przyszłości został postawiony przed faktem dokonania wyboru... Ja czy rodzina, jest adoptowany wraz z 2 siostrami... Zanim go poznałam miałam swoje za uszami. W pewnym momencie okazało się że jestem w ciąży dla mnie rzecz abstrakcyjna bo wmawiał mi mój lekarz że jestem bezpłodna. Były chłopak zostawił mnie bez wyjaśnienia. (rozwodnik z dzieckiem) Postanowiłam usunąć ciąże. Wszystko miało nie ujrzeć światła dziennego. Miało to być tylko pomiędzy nami pomógł mi uporać się z tym że względow ekonomicznych (brak możliwości prowadzenia samochodu po zabiegu) (kilka tyg później) Nagle dostał telefon że jego rodzina o wszystkim wie że jest skreślony że nie ma po co wracac do domu że nie wyobrażają sobie spojrzeć nam w oczy po tym czego się dowiedzieli... Nie dając nam możliwości wytłumaczenia się z tego. Zrobiłam to z miłości do niego do planowania wspólnej przyszłości kocham go ale on nie chce stracić kolejny raz rodziny... Proszę was o pomoc nie wiem co robić kocham go nad życie nie wyobrażam sobie życia bez niego to co się stało się nie dostanie.... Moja rodzina wie o wszystkim a jego twierdzi że go wykorzystałam... Wiem że jemu zalezy tylko i wy łącznie na młodszych siostra jak mam mu pomóc przed podjęciem pochopnej decyzji... Powiedział że musimy zakończyć wszystko chodź wiem że on też mnie kocha... Co mam robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach