Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wątpiąca

Czy jeszcze są tacy faceci?

Polecane posty

Gość Wątpiąca

Mam na myśli tych uprzejmych, pomogacych wyjść pani z wózkiem, przepuszczających w przejściu, zawsze uśmiechniętych mimo kiepskiego dnia, bez głupawych tekstów i aluzji, kulturalnych. Istnieją? Bo mam wrażenie i w życiu codziennym i tu na Kafe ze wygineli

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Wątpiąca napisał:

Mam na myśli tych uprzejmych, pomogacych wyjść pani z wózkiem, przepuszczających w przejściu, zawsze uśmiechniętych mimo kiepskiego dnia, bez głupawych tekstów i aluzji, kulturalnych. Istnieją? Bo mam wrażenie i w życiu codziennym i tu na Kafe ze wygineli

Istnieją mimo że na każdym kroku rzucają im kłody pod nogi. Wciąż są i będą, ale nie w takiej ilości jak dawniej. Słonecznego dnia 🙂

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Istnieją mimo że na każdym kroku rzucają im kłody pod nogi. Wciąż są i będą, ale nie w takiej ilości jak dawniej. Słonecznego dnia 🙂

nie ma

Gość wątpiąca
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Szkoda, że nie widzę ich w swoim otoczeniu. Wzajemnie 😊

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

nie ma

Masz prawo tak uważać tak samo jak ja mam prawo z tym się nie zgadzać. Mimo wszystko dużo uśmiechu na Twej twarzy

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość wątpiąca napisał:

To, żenie widzisz ich nie oznacza że ich nie ma.. Dziękuję 🙂

Gość Gjknn678
28 minut temu, Gość Gosc napisał:

Słonecznego 😘

Gość K4k
19 minut temu, Gość Gosc napisał:

To, żenie widzisz ich nie oznacza że ich nie ma.. Dziękuję 🙂

To może niech się ujawnią?

Gość Esteta
19 minut temu, Gość wątpiąca napisał:

Przykro. To wina "róbta co chceta" Zostałem wychowany tak jak piszesz, przez co nieraz  narażam się na śmieszność.

Gość Gość

Zawsze uśmiechnięty mimo kiepskiego dnia to może byc glupek lub psychopata

Gość Gosc, gosc

Pozdrawiam tych ktorym jeszcze chce sie trzymac jakich kolwiek zasad dobrego wychowania. 

Gość klm

Jestem mężem, który codziennie robi wszystkim śniadania, czasem obiady (czasem bo nie zawsze:)) Zarabiam bardzo dobrze nawet jak na PL nieprawdopodobnie dużo. Jestem rodzinny nawet za bardzo :). Żonę szanuję ale.... czuję że ona mnie nie kocha.  Temat jest dłuższy bo 2 lata temu zachorowałem na nowotwór i jedyną osobą która mnie najbardziej zawiodła była moja żona... 

eh...

Gość abcd
1 godzinę temu, Gość Wątpiąca napisał:

Ja się staram taki być. Ale przyznam szczerze, że już raz od kobiety usłyszałem, że: "Przepuszczanie kobiety w drzwiach to przejaw uprzejmego seksizmu" 

Gość autofcontrol

....a jakie to ma znaczenie? Pytanie retoryczne. To pytanie moim zdaniem to kolejny kaprys kobiety, która zmienną jest.
Poznasz takiego to z czasem się Tobie znudzi za dobry, za miły, że chłop bez jaj... 🙂

Gość ccc

Są i dla kobiet przeważnie zostają tylko kolegami.

Gość gość
27 minut temu, Gość abcd napisał:

Ja się staram taki być. Ale przyznam szczerze, że już raz od kobiety usłyszałem, że: "Przepuszczanie kobiety w drzwiach to przejaw uprzejmego seksizmu" 

Ja zawsze przepuszczę, nawet brzydką kobietę. Byleby można było ją odróżnić od faceta 😉 

Gość abcd
26 minut temu, Gość gość napisał:

Ja zawsze przepuszczę, nawet brzydką kobietę. Byleby można było ją odróżnić od faceta 😉 

Poza kobietami to i mężczysnę też czasem przepuszczę, a już na pewno starszego. Przynajmniej nikt mi nie zarzuci "uprzejmego seksizmu";).

Gość gość!
2 godziny temu, Gość Wątpiąca napisał:

zawsze uśmiechniętych mimo kiepskiego dnia,

Chyba na łeb upadłaś głupia sroko, kto normalny robi dobrą mine do złej gry? Wal się

Gość Planeta
1 godzinę temu, Gość klm napisał:

Jestem mężem, który codziennie robi wszystkim śniadania, czasem obiady (czasem bo nie zawsze:)) Zarabiam bardzo dobrze nawet jak na PL nieprawdopodobnie dużo. Jestem rodzinny nawet za bardzo :). Żonę szanuję ale.... czuję że ona mnie nie kocha.  Temat jest dłuższy bo 2 lata temu zachorowałem na nowotwór i jedyną osobą która mnie najbardziej zawiodła była moja żona... 

eh...

Jeszcze ktores z wcielen wynagrodzi ci dobra nature,