Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izunia

Jestem w szoku po poznaniu ARABA

Polecane posty

Gość izunia

Kur.de, no na każdym kroku.Jest zajebiście inteligentny - jak żaden facet którego poznałam.Cholernie sprytny, przebiegły,myślący "na już", przenikliwy.Aczkolwiek ma zero poczucia humoru.

Bezpośredni aż do bolu i bez powodu.

Jest pewny siebie i nie lubi slodkich ...ek. A ja przyzwyczajona do udawania głupszej przed nim automatycznie robiłam się taaaaaka mała.

Kolejne co mnie zdziwiło to jego podejście do seksu. Sex analny to na porządku dziennym i to nawet w 2 strony, czyli ja jego strap-onem... A na co dzien taki niby męski.Kto wie czy oni z chłopakami tego nie robią, skoro ma takie podejście do tego (jakos sobie musza ulzyc jak nie ma kobiet) i mowi to tak jak ja o zrobieniu sniadania. Kolejna rzecz to to,ze oni w swoim towarzystwie-faceci-ARABOWIE!- słodzą sobie,odnoszą się do siebie jak kobiety,komplementują,dają sobie buziaczki, przytulają się! No gejostwo jak sie patrzy!

Gość K4k

Już byś przestał wymyślać...:) a te anale to możesz sobie między bajki włożyć.:)

Gość gość
2 godziny temu, Gość izunia napisał:

Kur.de, no na każdym kroku.Jest zajebiście inteligentny - jak żaden facet którego poznałam.Cholernie sprytny, przebiegły,myślący "na już", przenikliwy.Aczkolwiek ma zero poczucia humoru.

Jest pewny siebie i nie lubi slodkich ...ek. A ja przyzwyczajona do udawania głupszej przed nim automatycznie robiłam się taaaaaka mała.

Kolejne co mnie zdziwiło to jego podejście do seksu. Sex analny to na porządku dziennym i to nawet w 2 strony, czyli ja jego strap-onem... A na co dzien taki niby męski.Kto wie czy oni z chłopakami tego nie robią, skoro ma takie podejście do tego (jakos sobie musza ulzyc jak nie ma kobiet) i mowi to tak jak ja o zrobieniu sniadania. Kolejna rzecz to to,ze oni w swoim towarzystwie-faceci-ARABOWIE!- słodzą sobie,odnoszą się do siebie jak kobiety,komplementują,dają sobie buziaczki, przytulają się! No gejostwo jak sie patrzy!

ach te fantazje

Gość izunia

Widzisz, tak ciebie to szokuje ze nie wierzysz

Gość Konfederacja. W.i N.

W jakiej dziedzinie życia taki jest ?  przykręca śrubki, menadżuje we firmie, czy rozwiązuje problemy technologiczne we firmie produkcyjnej, czy po prostu zamyka maskę przed frunięciem do niego orła bo to przewidział po kropli lejącej się po szybie innego samochodu mijanego 5 minut wcześniej ?

Gość gość
46 minut temu, Gość izunia napisał:

Widzisz, tak ciebie to szokuje ze nie wierzysz

jedno co mnie szokuje to to jak tragicznie jesteś durna

Gość izunia
7 minut temu, Gość gość napisał:

jedno co mnie szokuje to to jak tragicznie jesteś durna

czemu durna?😂

Gość gość

Kolejna rzecz to to,ze oni w swoim towarzystwie-faceci-ARABOWIE!- słodzą sobie,odnoszą się do siebie jak kobiety,komplementują,dają sobie buziaczki, przytulają się! No gejostwo jak sie patrzy!

To akurat jest prawda i nie tylko u arabów. Odwiedziłem kiedyś dawnego kolegę w pewnym kraju na zachodzie Europy i doznałem szoku jak oni się witali ze znajomymi, pocałunkiem w policzek między facetami. Spytałem czy teraz jest gejem, a on powiedział że u nich to normalne i wcale nie musi być gejem.

Gość gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

To akurat jest prawda i nie tylko u arabów. Odwiedziłem kiedyś dawnego kolegę w pewnym kraju na zachodzie Europy i doznałem szoku jak oni się witali ze znajomymi, pocałunkiem w policzek między facetami. Spytałem czy teraz jest gejem, a on powiedział że u nich to normalne i wcale nie musi być gejem.

Europejczycy też się tak zachowują?wow.Jeszcze nie widziałam,może za mało zwiedziłam. Mi skojarzenia geja też nasunął ten sex analny...

Gość izunia

to ja izunia wyżej,z przyzwyczajenia dałam ten nick gosc

Gość gość
11 minut temu, Gość gość napisał:

Europejczycy też się tak zachowują?wow.Jeszcze nie widziałam,może za mało zwiedziłam. Mi skojarzenia geja też nasunął ten sex analny...

Tak, ale nie wszyscy. Tylko niektórzy, chyba tylko tam gdzie jest duży wpływ kultury arabskiej. Szybko stamtąd uciekłem bo po jednym takim przywitaniu czułem się nieswojo. Potem dość długo myłem twarz 🤣🤣🤣 

Gość gość

Izunia, włóż reke pod kołderkę.