Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość....

Nadal Go kocham, pierwsza miłość

Polecane posty

Gość Gość....

Byłam z chłopakiem 4 lata, pierwsza miłość, największa! Rozstalismy się, bo poroniłam dziecko,  bardzo to przeżyłam, w jego przekonaniu to mnie zmieniło,  zestarzałam się i mnie nie chciał... minęło 5 lata, ja się otrząsnełam,  skończyłam studia,  mam nowego partnera. Ale mimo tych wszystkich perypetii kocham pierwszą miłość swojego życia, choć on mnie nie chce, jest sam, nieułożylo mu sie w zyciu. Jak zapomnieć o nim?  Jak sobie pomóc po tej tragicznej historii?

Gość Onaaa

Nie zmusisz go żeby cię kochał docen swojego nowego partnera spędzaj z nim czas rozmawiaj jestem pewna że na to zasługuje

Gość Konfederacja. W.i N.
44 minuty temu, Gość Gość.... napisał:

Byłam z chłopakiem 4 lata, pierwsza miłość, największa! Rozstalismy się, bo poroniłam dziecko,  bardzo to przeżyłam, w jego przekonaniu to mnie zmieniło,  zestarzałam się i mnie nie chciał... minęło 5 lata, ja się otrząsnełam,  skończyłam studia,  mam nowego partnera. Ale mimo tych wszystkich perypetii kocham pierwszą miłość swojego życia, choć on mnie nie chce, jest sam, nieułożylo mu sie w zyciu. Jak zapomnieć o nim?  Jak sobie pomóc po tej tragicznej historii?

Ja już widzę w tym tekście rozwiązanie, a ty  czemu tego nie widzisz ? Pomyśl.

Gość Gosc
36 minut temu, Gość Onaaa napisał:

Nie zmusisz go żeby cię kochał docen swojego nowego partnera spędzaj z nim czas rozmawiaj jestem pewna że na to zasługuje

Staram się,  on jest po rozwodzie, nawet nie wiem czy nie kocha jeszcze bylej małżonki. Nie jestem pewna jego uczuć. Pewnie byłby z żoną, gdyby chciała mieć z nim dzieci, ale nie chciała, stąd rozwod. Biedny z niego człowiek. 

Gość Gosc
25 minut temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Ja już widzę w tym tekście rozwiązanie, a ty  czemu tego nie widzisz ? Pomyśl.

Ja nie widzę nic,  jestem prosta i zaślepiona. Pomoz mi.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość.... napisał:

Skoro masz pewność że to on Cię odrzucił i nie było żadnych niedomówień anie niejasności to Twoja 1 miłość powinna sama dość szybko przejść.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Skoro masz pewność że to on Cię odrzucił i nie było żadnych niedomówień anie niejasności to Twoja 1 miłość powinna sama dość szybko przejść.

Rozstanie trwało rok , było powroty i odejście. Żale,  płacze,  złości i msciwości . Później wyjechał cisza, ułożyłam sobie życie. Wrócił,  spotkał się raz, ale znów stwierdził że nie da rady.