Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm

Dlaczego jak baby zazdroszcza jakiejs kobiecie urody to ja za plecami tak oczerniaja ?

Polecane posty

Gość hmm

Czy one nie widza,jakie to zalosne ?

Gość Gość

Mówienie prawdy nie jest oczernianiem

Gość hmm
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Mówienie prawdy nie jest oczernianiem

Czyli jak kobieta jest zyczliwa i wrazliwa a za plecami beda mowic,ze wredna,wyrachowana i zimna s u k a to jest to mowienie prawdy ?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość hmm napisał:

Czyli jak kobieta jest zyczliwa i wrazliwa a za plecami beda mowic,ze wredna,wyrachowana i zimna s u k a to jest to mowienie prawdy ?

Jeżeli kobieta nie szanuje się,  kolokwialnie rzecz ujmując, mówienie o tym wprost oczernianiem nie jest. 

Gość hmm
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli kobieta nie szanuje się,  kolokwialnie rzecz ujmując, mówienie o tym wprost oczernianiem nie jest. 

Ale mi chodzi o kobiete,ktorej praktycznie nic nie mozna zarzucic a i tak roznosza o niej nieprawdziwe krzywdzace plotki.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość hmm napisał:

Ale mi chodzi o kobiete,ktorej praktycznie nic nie mozna zarzucic a i tak roznosza o niej nieprawdziwe krzywdzace plotki.

Każdy musi coś przeżyć w życiu,  do wszystkiego można się przyzwyczaić, do niesprawiedliwych,  oczerniajacych plotek też, najbardziej boli nie to, że to wymyślają a to, że inni z wiarą i upodobaniem to przyjmuja. Ale i  nad tym potem przechodzi się do porządku dziennego. Wszystko to głupstwo, liczy się jakim się człowiekiem jest a nie jak widzą nas ludzie czy jakim chcieliby byśmy byli.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Każdy musi coś przeżyć w życiu,  do wszystkiego można się przyzwyczaić, do niesprawiedliwych,  oczerniajacych plotek też, najbardziej boli nie to, że to wymyślają a to, że inni z wiarą i upodobaniem to przyjmuja. Ale i  nad tym potem przechodzi się do porządku dziennego. Wszystko to głupstwo, liczy się jakim się człowiekiem jest a nie jak widzą nas ludzie czy jakim chcieliby byśmy byli.

Ale to niesprawiedliwe i krzywdzące a nad tym nie można a nawet nie wolno przejść dobporzatku dziennego.To nie jest głupstwa jeśli się kogoś niewinnie oczernia o krzywdzi.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie raz przez takie coś tracą ludzie środki do życia tracą pracę zdrowie domy rodziny a nawet popełniają samobojstwa To nie jest glupstwo

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ale to niesprawiedliwe i krzywdzące a nad tym nie można a nawet nie wolno przejść dobporzatku dziennego.To nie jest głupstwa jeśli się kogoś niewinnie oczernia o krzywdzi.

Oczywiście,  każdy powinien bronić takiej osoby, ale ta osoba powinna nie przywiązywać sie do tego co mówią,  nie spalać się a zlekcewazyc to,  jedyne wyjście,  ale musi liczy się z tym, że straci wielu znajomych, zostanie sama/z kilkoma znajomymi, ale ci co zostaną są na wagę złota, z wiatrakami się nie walczy, wykorzystuje się je.

Gość Gosc
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Hehe aaa to jeśli jest ladna to zaraz założenie ze musi się nie szanować? Pewnie jesteś jedna z tych zawistnych bab co na sile haka szukaja na atrakcyjnieksze od nich i je obgaduja, widocznie to was dowartosciowuje. Żałosne. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie raz przez takie coś tracą ludzie środki do życia tracą pracę zdrowie domy rodziny a nawet popełniają samobojstwa To nie jest glupstwo

Domy, pracę jak tracą przez innych, to jest przestępstwo, rodzina jak opuszcza, to  nie zasluguje by ja byc, sam obój stwo popełniają ludzie predysponowani do tego słaba psychika i właśnie skupianiu się nie na życiu a na rozpaczaniu z powodu problemów. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hehe aaa to jeśli jest ladna to zaraz założenie ze musi się nie szanować? Pewnie jesteś jedna z tych zawistnych bab co na sile haka szukaja na atrakcyjnieksze od nich i je obgaduja, widocznie to was dowartosciowuje. Żałosne. 

Jeżeli jesteś puszczalska to nie szukaj wymówek a zaakceptuj to lub zmień się, wg jednego jesteś ładna a wg innego nadajesz sie tylko do pługa,  wiec uroda nie jest powodem do opinii,  jeżeli syn naxywa matkę k.u.r.w.ą, to zapewne wie co mówi, bo synowie są dalecy od takiego oceniania matki

Gość gosc

Ktora to taka piekna ze az jej wszystkie zazdrosza😄

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Iwonka byczy kark od pługa 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Nie wszystkie :D Ale swoje juz przeszlam przez zawistne babki,niestety.

Gość Gosc
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Oczywiście,  każdy powinien bronić takiej osoby, ale ta osoba powinna nie przywiązywać sie do tego co mówią,  nie spalać się a zlekcewazyc to,  jedyne wyjście,  ale musi liczy się z tym, że straci wielu znajomych, zostanie sama/z kilkoma znajomymi, ale ci co zostaną są na wagę złota, z wiatrakami się nie walczy, wykorzystuje się je.

Nie wolno lekceważyć łamania prawa.Zniesławienie jest karalne oszczerstwo i pomówienie również bo przynosi ujme straty moralne ubożeje dobre imię osoby a tego nie wolno darować.To waży na całym życiu osoby.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

ty zazdrosna szmato😄😄😄

Gość gosc
5 minut temu, Gość gosc napisał:

ty zazdrosna szmato😄😄😄

Ej prosze sie nie podszywac.Ja nie uzywam wulgaryzmow ;)

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli jesteś puszczalska to nie szukaj wymówek a zaakceptuj to lub zmień się, wg jednego jesteś ładna a wg innego nadajesz sie tylko do pługa,  wiec uroda nie jest powodem do opinii,  jeżeli syn naxywa matkę k.u.r.w.ą, to zapewne wie co mówi, bo synowie są dalecy od takiego oceniania matki

Kochający syn nigdy nie nazwał i nie nazwie matki ...  I nie wymyslaj! Zwłaszcza takiej matki która jest z nim całym sercem i nie poddała się aborcji mimo nacisków bo go chciała.Zawierzyla go Opiece matki Bożej .Taki syn zdaje sobie sprawę z matczynej miłości i ją szanuję.Taka matka jest porządna bo wierzy w Boga bo została wychowana w wartościach chrześcijańskich.Wie co to wierność i moralność dlatego o żadnym puszczanie się nie ma mowy!Ty wredna podła zazdrosna stara babo z Polkapu!Uważaj co wymyslasz i kogo nazywasz ...ą bo nie zdajesz sobie nawet sprawy z tego co robisz.Jakich wymowek?Co ty pieprzysz!

Gość Gosc
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Mnie nie interesuje zadna Iwona i żaden Tomasz!Nie życzę sobie nazywania mnie ... bo jestem porządna mój syn również i nigdy by mnie @ al nie nazwał!Nie wymyslaj Ty podła wiedzmo.Mąż jest moim pierwszym nigdy z nikim innym nie byłam bo wierzę w Boga!Rodzice wychowali mnie na porządnego człowieka .!Nie pozwolę o czerniac ani siebie ani syna!który wie ze ma tylko mnie po swojej stronie bo własny ojciec się gi wypadł.Kiedyś za to zapłaci.Nie zaluzyl na syna ani na córkę ani na tak wierna dobra i porządna żonę .Miałam być zakonnica a wy nazywanie puszczalska?To jest podłe!Jestem niskazitelna i czysta!

Gość gosc

Ja prdl, kiełbasa i jej infantylne problemiki. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Życzę ci takich infantylnych problemów to zrozumiesz co to stracić radość życia przez podłe wiedźmy 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Życzę ci takich infantylnych problemów to zrozumiesz co to stracić radość życia przez podłe wiedźmy 

👍

Gość Gosc
35 minut temu, Gość Gość napisał:

Ha ha skad założenie ze jestem puszczalska? Nic o mnie nie wiesz ale za to ja wiem o tobie ze masz cos z głową albo z automatu wszystkie ladne kobiety wg Ciebie są puszczalskie 😂 nie ośmieszaj się. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ha ha skad założenie ze jestem puszczalska? Nic o mnie nie wiesz ale za to ja wiem o tobie ze masz cos z głową albo z automatu wszystkie ladne kobiety wg Ciebie są puszczalskie 😂 nie ośmieszaj się. 

Dokładnie Dodakowo podłe i dotkliwe jest mówić to o osobie ktora omal nie została w zakonie i jest wierna nieskazitelna mężatka wierniejsza niż mało która.To jest chore kogoś takiego nazywać puszczalska kogoś kto przestrzega Bożych Przykazań kto ceni wierność i moralność a najbardziej siebie sama za to ze taką jest.Ale nic to.Wróci się wszystko każda krzywda się wróci i każde krzywe słowo.Pan Bóg nieryhliwy ale sprawiedliwy.Jeszcze wiedźma na syna zwala i wymyśla ze matkę wyzywa chore nie dość ten syn wycierpiał ze ojca ma takiego?Wróci się krzywda również za oczernianie jej syna .Matka Boza z Fatimy której syna zawierzyła w 1997 R w Zakopanem.,czuwa!Sprawiedliwość będzie,musi być.

Gość gosc
23 minuty temu, Gość gosc napisał:

Wieczorna ty zazdrosna szmato😄😄😄😄 polamiesz szpilki jak bedziesz taka zawistna😄😄

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Kochający syn nigdy nie nazwał i nie nazwie matki ...  I nie wymyslaj! Zwłaszcza takiej matki która jest z nim całym sercem i nie poddała się aborcji mimo nacisków bo go chciała.Zawierzyla go Opiece matki Bożej .Taki syn zdaje sobie sprawę z matczynej miłości i ją szanuję.Taka matka jest porządna bo wierzy w Boga bo została wychowana w wartościach chrześcijańskich.Wie co to wierność i moralność dlatego o żadnym puszczanie się nie ma mowy!Ty wredna podła zazdrosna stara babo z Polkapu!Uważaj co wymyslasz i kogo nazywasz ...ą bo nie zdajesz sobie nawet sprawy z tego co robisz.Jakich wymowek?Co ty pieprzysz!

Stosujesz erystyke, z takimi jak ty nie dyskutuje sie