Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska

brazowe uplawy podczas tabletek?

Polecane posty

Gość kaska

Witam:) Mam malutki problem i nie mam kogo innego poprosic o pomoc, wiec pisze tutaj. Mam 19 lat, tabletki antykoncepcyjne biore od 2 lat juz. Jestem dziewica (biore je ze wzgledu na tradzik) i nie istnieje prawdopodobienstwo ciazy. 

Wiec sprawa ma sie tak: nowe blistry zaczynam w piatki, wiec ostatnia tabletke wzielam w miniony czwartek. Okres normalnie przychodzi w sobotnia noc/niedziele rano, ale tym razem przyszlo dopiero wieczorem i to byl tylko taki sluz? Nie mam pojecia jak to opisac. Bylo to jak normalne uplawy ale brazowe. Pozniej normalnie krawilam, od srody mam znowu tylko ten sluz (caly czas! ps. - normalnie krwawie 2 dni). wczoraj wzielam normalnie tabletke z nowego blistra, ale te dziwne uplawy mam nawet do teraz? Co to moze byc? podkreslam ze nie zapomnialam zadnej tabletki z tamtego blistra, zawsze bralam na czas.

Z gory dziekuje za pomoc.

Gość dzwoneczkowa

ja tez biore tabletki ale vines wlasnie na problemy z tradzikiem i pms, z tego co mi lekarz mowil to takie cos moze byc np infekcja, nie bylas chora ostatnio? albo nie zmienialas klimatu? czasem stres tez moze wywolac takie problemy, no chyba ze zmienialas tabletki na inne?

Gość kaska
Dnia 2.11.2019 o 10:07, Gość dzwoneczkowa napisał:

ja tez biore tabletki ale vines wlasnie na problemy z tradzikiem i pms, z tego co mi lekarz mowil to takie cos moze byc np infekcja, nie bylas chora ostatnio? albo nie zmienialas klimatu? czasem stres tez moze wywolac takie problemy, no chyba ze zmienialas tabletki na inne?

zmienialam tabletki! tzn to byl moj pierwszy blistr z “nowej” tabletki. ginekolog mowila jednak, ze wszystko jest to samo tylko nazwa inna, dlatego nie myslalam ze to moze byc powodem. nie mam objawow infekcji, ale jestem aktualnie chora. dziekuje za odpowiedz.