Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamka

Kac moralny.

Polecane posty

Gość Załamka

Z piątku na sobotę była impreza w grupie znajomych. Ja, koleżanka i kolega x (jesteśmy młodymi osobami) oddaliliśmy się od reszty, kolega x przez kilka godzin całował na zmianę mnie i koleżankę. Do tego doszło obmacywanie. Dodam, że 2 osoby z naszej 3 są w związku, a 1 w związku z osobą z tej grupy znajomych. Jak to oceniacie i jak się teraz zachować...? Koleżanka i ja mamy ogromnego kaca moralnego, a koleżanka z którą jest w związku ten kolega x dowiedziała się o całej sytuacji.

Gość Gosc

wypić co się nawarzyło? 😏

Gość czas na zmiane
6 minut temu, Gość Załamka napisał:

Z piątku na sobotę była impreza w grupie znajomych. Ja, koleżanka i kolega x (jesteśmy młodymi osobami) oddaliliśmy się od reszty, kolega x przez kilka godzin całował na zmianę mnie i koleżankę. Do tego doszło obmacywanie. Dodam, że 2 osoby z naszej 3 są w związku, a 1 w związku z osobą z tej grupy znajomych. Jak to oceniacie i jak się teraz zachować...? Koleżanka i ja mamy ogromnego kaca moralnego, a koleżanka z którą jest w związku ten kolega x dowiedziała się o całej sytuacji.

to sygnał że czas przestać chlać i zachowywać się jak kuurwy

Gość Gość Załamka

Byliśmy wszyscy bardzo pijani.

Gość gość

jak ona wie to partnerzy lada moment też będą wiedzieć a że nie dotarła informacja o wybryku to dopiszą w wyobrażni wszystko co możliwe = po związkach. Lepiej teraz niż póżniej może ułożycie sobie związki od nowa ot życie .

Gość Gość Załamka

Czy naprawdę jest o co robić problem, skoro to nic nie znaczyło?