Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamscam

Wygląd i styl Ukrainek

Polecane posty

Gość kamscam

Jeżeli zastanawialiście się kiedyś, dlaczego 99% Ukrainek wygląda jak odpustowe lambadziary z głębokiego PRL, mam dla Was odpowiedź.

Przyczyny są 2- bezpośrednia i pośrednia.
Przyczyną bezpośrednią jest to, że na Ukrainie większość ubrań sprowadzana jest z Turcji, natomiast w Polsce większość ubrań stanowią egzemplarze z europejskich sieciówek. Tureckie podróbki znanych marek i ociekający tandetną kobiecością, złotem i brokatem styl są powszechnie znane, nie będę ich więc komentować.

Przyczyna pośrednia związana jest z mentalnością Ukrainek.Główną, nierzadko jedyną ambicją tych kobiet jest dobre wyjście za mąż. Rozwój własny, samodzielność, karierę mają te panie daleko gdzieś, dlatego też zawsze i wszędzie starają się wabić samców gołym tzytzem, spódniczką ledwo zakrywającą odwłok czy groteskowym makijażem typu niebieskie cienie do powiek i czerwona szminka.
Nieważne, że poranna wizyta w sklepie spożywczym może się odbyć w dresach i adidasach- one zawsze będą miały szpile, podrabianą torebeczkę i pełen (zazwyczaj bardzo źle wykonany) makijaż. Bo nie wiadomo, czy czasem przy stoisku z papierem toaletowym nie spotkają przyszłego męża.

Do tego dochodzą fatalnie zrobione włosy (zawsze długie! przesuszone i farbowane na żółty, kurczakowy blond lub czarne) i wulgarny styl bycia wobec kobiet (wszystkie kobiety w ich mniemaniu to rywalki) a jednocześnie przymilny, uległy wobec mężczyzn.

Najlepsze jest to, że w ich mniemaniu wyglądają dobrze i z klasą 😄

Powyższe obserwacje bazują na obserwacji oraz znajomości kilku Ukrainek.

Gość gosc

mowisz o kobietach w jakim wieku?

Gość gość
8 minut temu, Gość kamscam napisał:

Jeżeli zastanawialiście się kiedyś, dlaczego 99% Ukrainek wygląda jak odpustowe lambadziary z głębokiego PRL, mam dla Was odpowiedź.

Przyczyną bezpośrednią jest to, że na Ukrainie większość ubrań sprowadzana jest z Turcji, natomiast w Polsce większość ubrań stanowią egzemplarze z europejskich sieciówek. Tureckie podróbki znanych marek i ociekający tandetną kobiecością, złotem i brokatem styl są powszechnie znane, nie będę ich więc komentować.

Przyczyna pośrednia związana jest z mentalnością Ukrainek.Główną, nierzadko jedyną ambicją tych kobiet jest dobre wyjście za mąż. Rozwój własny, samodzielność, karierę mają te panie daleko gdzieś, dlatego też zawsze i wszędzie starają się wabić samców gołym tzytzem, spódniczką ledwo zakrywającą odwłok czy groteskowym makijażem typu niebieskie cienie do powiek i czerwona szminka.
Nieważne, że poranna wizyta w sklepie spożywczym może się odbyć w dresach i adidasach- one zawsze będą miały szpile, podrabianą torebeczkę i pełen (zazwyczaj bardzo źle wykonany) makijaż. Bo nie wiadomo, czy czasem przy stoisku z papierem toaletowym nie spotkają przyszłego męża.

Do tego dochodzą fatalnie zrobione włosy (zawsze długie! przesuszone i farbowane na żółty, kurczakowy blond lub czarne) i wulgarny styl bycia wobec kobiet (wszystkie kobiety w ich mniemaniu to rywalki) a jednocześnie przymilny, uległy wobec mężczyzn.

A może panowie się wypowiedzą czy to skuteczna metoda i czy im się to podoba? Jestem bardzo ciekawa. 

Gość Jakub

Czy Ela Kiełbasa to ukrainka? 

Gość im nizszy poziom faceta

tym chetniej poleci na ukrainke bo one sa jak hamburger z makdonalda.tanie latwo dostepne i mozna sie szybko najesc.facet na poziomie nawet na nia nie splunie i bedzie szukal partnerki

Gość Ilka

Bzdura. U mnie na osiedlu mieszka troche Ukrainek - naprawde ladne dziewczyny, fakt, dosc mocno zrobione, ale wcale nie tandetnie. A pamietacie Polki kilka lat temu - dokladnie to samo! Dopiero teraz coraz wiecej nabiera takiego „zachodniego luzu” kiedy 10 lat studiowalam w Hiszpanii, idac na uczelnie, bylam chyba jedyna dziewczyna wbutach na obcasach i w makijazu.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Ilka napisał:

Bzdura. U mnie na osiedlu mieszka troche Ukrainek - naprawde ladne dziewczyny, fakt, dosc mocno zrobione, ale wcale nie tandetnie. A pamietacie Polki kilka lat temu - dokladnie to samo! Dopiero teraz coraz wiecej nabiera takiego „zachodniego luzu” kiedy 10 lat studiowalam w Hiszpanii, idac na uczelnie, bylam chyba jedyna dziewczyna wbutach na obcasach i w makijazu.

pewnie mialas powodzenie

Gość Ilka

Prawda:-) na pewno wieksze niz w PL

Gość im nizszy poziom faceta
19 minut temu, Gość Ilka napisał:

po co chodzilas w obcasach na uczelnie?:D

Gość gość
39 minut temu, Gość Ilka napisał:

I zapewne postrzegano cię jako taką dzisiejszą Ukrainkę 😛 

Gość gość
14 minut temu, Gość im nizszy poziom faceta napisał:

po co chodzilas w obcasach na uczelnie?:D

Hahaha 😄 

Gość gość
15 minut temu, Gość im nizszy poziom faceta napisał:

po co chodzilas w obcasach na uczelnie? 😄

I pozamiatane 😛 

Gość Agata
45 minut temu, Gość Ilka napisał:

Ilka, jakbym widziała siebie, 15 lat temu na Erazmusie we Włoszech. 

Gość Gość ona

Niestety, autorka wątku ma rację. Większość ukrainek wygląda tandetnie. Pracuję w sklepie obsługowym i czasem zanim taka delikwentka dojdzie do lady i zanim powie choćby słowo, to idzie poznać, że to ukrainka...

Gość gość
33 minuty temu, Gość Gość ona napisał:

Niestety, autorka wątku ma rację. Większość ukrainek wygląda tandetnie. Pracuję w sklepie obsługowym i czasem zanim taka delikwentka dojdzie do lady i zanim powie choćby słowo, to idzie poznać, że to ukrainka...

W komunikacji miejskiej to samo. Tapeta i bezguście daje na odległość. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

I pozamiatane 😛 

Tępoty nie zrozumiały 🤣

Gość gościu
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Tępoty nie zrozumiały 🤣

obcasy zamiast mózgu

Gość gościu
1 godzinę temu, Gość Ilka napisał:

A pamietacie Polki kilka lat temu - dokladnie to samo! Dopiero teraz coraz wiecej nabiera takiego „zachodniego luzu” kiedy 10 lat studiowalam w Hiszpanii, idac na uczelnie, bylam chyba jedyna dziewczyna wbutach na obcasach i w makijazu.

"Główną, nierzadko jedyną ambicją tych kobiet jest dobre wyjście za mąż. Rozwój własny, samodzielność, karierę mają te panie daleko gdzieś, dlatego też zawsze i wszędzie starają się wabić samców gołym tzytzem, spódniczką ledwo zakrywającą odwłok czy groteskowym makijażem typu niebieskie cienie do powiek i czerwona szminka.
Nieważne, że poranna wizyta w sklepie spożywczym może się odbyć w dresach i adidasach- one zawsze będą miały szpile, podrabianą torebeczkę i pełen (zazwyczaj bardzo źle wykonany) makijaż".

Gość gościanin
1 godzinę temu, Gość Agata napisał:

Ilka, jakbym widziała siebie, 15 lat temu na Erazmusie we Włoszech. 

Erasmus - tania opcja turystyczna dla gościnnych w kroku. 

Gość male
1 godzinę temu, Gość Ilka napisał:

Tu mężczyźni mają dobry gust.

Gość Yaroo
2 godziny temu, Gość kamscam napisał:

Mam znajomych którzy byli teraz w okresie wakacyjnym na Ukrainie w Kijowie, Lwowie oraz kilka dni na wsi. Według nich i nie tylko Ukraińskie ulice to wylęgarnia modelek. Wszyscy zgodnie potwierdzają że Ukrainki to jedne z najładniejszych kobiet na świecie i że są ładniejsze od m.in. Polek, Rosjanek itd. Wczoraj oglądałem też vlog pewnej dosyć znanej YouTuberki która podróżuje po świecie i chociaż jest heteroseksualna też to potwierdziła.

Gość Yaroo

Ja nie mam porównania bo nie znam ani jednej Ukrainki ale coś w tym musi być.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Yaroo napisał:

Mam znajomych którzy byli teraz w okresie wakacyjnym na Ukrainie w Kijowie, Lwowie oraz kilka dni na wsi. Według nich i nie tylko Ukraińskie ulice to wylęgarnia modelek. Wszyscy zgodnie potwierdzają że Ukrainki to jedne z najładniejszych kobiet na świecie i że są ładniejsze od m.in. Polek, Rosjanek itd. Wczoraj oglądałem też vlog pewnej dosyć znanej YouTuberki która podróżuje po świecie i chociaż jest heteroseksualna też to potwierdziła.

Nigdy nie byłam na Ukrainie, chociaż planuje , ale to samo mi powiedział kolega. Także jak widać musi w tym coś być. Nie wiem jak że stylem u nich ale myślę że to się już zmieniło i pozostał stereotyp sprzed kilku lat. Polki i Polacy w końcu też są co raz lepiej ubrane/ni.

Ps  Hiszpanki z małych miejscowości też są tandetne. 

Gość emerytka

Zgadzam sie kochane. tylko ja nie mogem już chodzic i pewnie tak jest teraz z tymi Ukraiunkami 

Gość hihih

spodziewalam sie spotkac piekne dziewczyny tymczasem one sa normalne takie jak Polka z przedmieścia, u nas wykupują ćwiartki w Kuflandzie i jedzą tylko to:)

Gość Gość
47 minut temu, Gość emerytka napisał:

Zgadzam sie kochane. tylko ja nie mogem już chodzic i pewnie tak jest teraz z tymi Ukraiunkami 

milo się ciebie robi w uja forever

Gość Gość

widać ze intererre wiec niepogodzona