Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

41 letni mezczyzna z tupecikiem, naklejanym na glowe?

Polecane posty

Gość gosc

w nowym srodowisku, np. na wakacjach, nikt by sie nie zorientowal, ze to doklejane wlosy i mozna by uchodzic za przystojnego? 🙂

po prostu dziala to tak, iz goli sie dokladnie gore glowy, czyli tam, gdzie i tam mam malo wlosow w sumie i dobiera sie tupecik do koloru wlosow po boku i starannie nakleja

Gość gosc

Na pewno spodoba się kiełbasie bo ma styl ukraiński 

Gość Taka jedna

Zalosny jesteś. Nawet nie potrafisz zaakceptować naturalnego stanu rzeczy jakim jest łysienie. Nad niczym w swoim życiu nie masz kontroli, nad niczym nie planujesz. Prawdziwy lysiejacy mężczyzna goli sie na łyso i chodzi dumny z siebie. Zakochałam sie w takim. 2 lata o nim myślę, nie mogę się przemoc do żadnego innego. Ale to mężczyzna z krwi i kości. Wysoki, meski, z dużym sprzętem i z tym czymś. Ty jesteś po prostu zalosnym lysym grubasem. 

Gość stan rzeczy

Mnie dziwi że mężczyźni z zakolami na pół głowy lub jej łysym czubkiem  nie zgolą tego czegoś na gładko bo wygląda to okropnie a ty autorze daruj sobie doklejanie zawieje morska bryza i podwieje ci fryzurę lub całkiem zdmuchnie i będzie to wyglądać komicznie kiedy będziesz za nią biegać po plaży😁

Gość gość
9 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

Zalosny jesteś. Nawet nie potrafisz zaakceptować naturalnego stanu rzeczy jakim jest łysienie. Nad niczym w swoim życiu nie masz kontroli, nad niczym nie planujesz. myślę, nie mogę się przemoc do żadnego innego. Ale to mężczyzna z krwi i kości. Wysoki, Prawdziwy lysiejacy mężczyzna goli sie na łyso i chodzi dumny z siebie. Zakochałam sie w takim. 2 lata o nim meski, z dużym sprzętem i z tym czymś. Ty jesteś po prostu zalosnym lysym grubasem. 

Po co zaraz krytyka jegomościa? 

Gość gość

Niech sobie nosi jak mu tak wygodnie. Może w tłumie znajdzie się jakaś co takie coś lubi. Są gusta i guściki. Czasem fajna rzecz pomiziać po tupeciku😀