Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko ja jeden na całym świecie mam taki fetysz ?

Polecane posty

Gość gość

Podniecają mnie kobiety w rękawiczkach, fetysz rękawiczek sam w sobie jest powszechnie znany ale u mnie to nie wszystko. Mnie podnieca jak kobietom wyglądają gołe nadgarstki z pomiędzy mankietów a rękawiczek. Krótkie dopasowane rękawiczki i zakrótkie rękawy zostawiające kawałek gołej ręki nad brzegiem rękawiczki. Ubranie z zakrótkimi rękawami to może być w sumie cokolwiek - płaszcz, kurtka, sweter czy np. ...enka z długim rękawem. Uważam że to wygląda bardzo kobieco i po prostu podoba mi się.

Bardzo dziwne ? Kobiety - Jak byście zareagowały gdyby wasz facet Wam z takim czymś wyjechał i poprosił żebyście się czasami tak ubrały ? A tak ogólnie zdarza się Wam tak chodzić ? Było kilka okresów takiej mody że sporo kobiet tak chodziło - lata 60te, potem 80te zwłaszcza we Francji i Włoszech, potem jakieś 10 lat temu przez krótki czas. Faceci - czy tylko mi się to podoba ?

Gość Gość

Widziałem dzisiaj tak ubraną dziewczynę, miała dopasowany płaszcz odznaczający biust z przykrótkimi rękawami i skórzane rękawiczki, było jej trochę widać nadgarstki między mankietami a rękawiczkami a jak odgarnęła włosy z piersi to odsłoniło się jej dużo więcej.

Fajnie to wygląda i też bym chętnie pocałował tak ubraną dziewczynę w nadgarstek. Kobiece nadgarstki są piękne i to jest dobry sposób na wyeksponowanie ich.