Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł

Rajstopy pod spodnie

Polecane posty

Gość Paweł

Czy wypada chłopakowi założyć pod spodnie rajstopy w chłodne dni?? Pytam bo moja dziewczyna nie widzi w tym nic dziwnego i chce żebym zimą je nosił. Co sądzicie?

Gość Paweł

Wlaśnie trochę się krępuje.

Gość Paweł

Wypowie się ktoś jeszcze? Może mieliście ppdobną sytuację?

Gość Gość

Pewnie że może.Ja chodzę w zimie w rajstopach,jak jest już ok.0 stopni,to ubieram rajstopy 60 Den czarne lub grafitowe,a jak jest mroźno i wietrznie,to chodzę w grubszych bawełnianych czarnych lub szarych,albo w rajstopach ię nosićo grubości 100 Den z mikrofibry.Nie lubię kaleson i nie chodzę w nich,poza tym rajstopy super się dopasowują do nóg,nie deformują się i przez to je lubię nosić.

Gość Patrycja

Ja jestem zmarzluchem i łatwo się zaziębiam, więc mama każe mi się ciepło ubierać. Pilnuje mnie, więc podkoszulkę oraz rajstopy pod spodnie noszę praktycznie od września do czerwca. Mam 16 lat a mój chłopak jest 2 lata starszy. Jesteśmy ze sobą od 3 lat. Kiedyś na początku naszej znajomości zapytał się mnie o te rajstopy i mu opowiedziałam. W żartach mu powiedziałam, że dam mu spróbować. Jak do mnie przyjechał na weekend to kazałam mu założyć i zostać tak do wieczora haha. Po lekkich namowach, że ich i tak nie widać w końcu ubrał je. Następnego dnia również mu kazałam ubrać. Potem mu kupiłam własne rajstopy i tak już jest do dzisiaj. Mi to nie przeszkadza, a moja mama go lubi. Na pewno mi się bardziej mój chłopak podoba w rajstopach niż w kalesonach... Wyglądają schludnie i elegancko.