Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca zawodowy

Wczoraj przejeżdzałem obok tego rzekomego namysłowa, nawet wpisałem w internet www.namysłów.pl, bo na gpsie nie mogło znaleźć i nie ma takiej strony nawet

Polecane posty

Gość kierowca zawodowy

to jest wymysł jakiegoś czubka z zakładu, nie ma takiego miasta nawet wsi takiej nie ma, jest kilka stron w internecie ale wygladaja jakby je zrobil sam ten czubek co to wymysla

Gość Namysłów wojew opolsk
3 minuty temu, Gość kierowca zawodowy napisał:

to jest wymysł jakiegoś czubka z zakładu, nie ma takiego miasta nawet wsi takiej nie ma, jest kilka stron w internecie ale wygladaja jakby je zrobil sam ten czubek co to wymysla

Macie mnie przecież za idiootę i głupka za tu kurrwa piszecie że sam te strony stworzyłem tak? Od kiedy głupek może stworzyć skurrwysynie strony na internecie, a na mapach Google nie można nic samodzielnie skurrwysynie dawać, bo GPS jest Amerykański

Ty skurrwysynie przecież miasto Namysłów nie ma domeny internetowej www.namysłów.pl tylko skurrwysynie www.namyslow.eu (z końcówką eu) skurrwysynie 

Gość MATI ODPISZ MI TERAZ

MATEUSZ Z NAMYSŁOWA MAM DO CIEBIE PYTANIE PRZYJACIELU

jakie auto macie? jakim autem jechaliście do galerii Karolinka w Opolu gdy prowadziła twoja siostra?

marka model i jaki silnik

Gość gość
2 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Ty skurrwysynie przecież miasto Namysłów nie ma domeny internetowej www.namysłów.pl tylko skurrwysynie www.namyslow.eu (z końcówką eu) skurrwysynie 

czemu się tak brzydko wyrażasz? nauczyłeś się skurrwysynować i teraz powtarzasz się ciągle jak zacięta płyta... jesteś chamski i ordynarny i źle wychowany, popraw się Mateusz

1 minutę temu, Gość gość napisał:

czemu się tak brzydko wyrażasz? nauczyłeś się skurrwysynować i teraz powtarzasz się ciągle jak zacięta płyta... jesteś chamski i ordynarny i źle wychowany, popraw się Mateusz

Będę chamski tak długo aż przestaniecie mi wmawiać że Namysłów nie istnieje 

Gość Mateusz jest ślepy
5 minut temu, Gość MATI ODPISZ MI TERAZ napisał:

MATEUSZ Z NAMYSŁOWA MAM DO CIEBIE PYTANIE PRZYJACIELU

jakie auto macie? jakim autem jechaliście do galerii Karolinka w Opolu gdy prowadziła twoja siostra?

marka model i jaki silnik

MATEUSZ NIE UDAWAJ ZE NIE WIDZISZ PYTANIA!!! ODPOWIEDZ!