Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek

Co u Ciebie słychać, wszystko w porządku?

Polecane posty

Gość Mark

Nigdy nie myślałem, że to powiem, żałuję, że się poznaliśmy, gdybym mógł cofnąć czas,nigdy bym nie wszedł do tego pokoju. 

Gość Z Albatrosa

a co ja Ci przeszkadzam w życiu? Przecież nie musisz się ze mną kontaktować i możesz o mnie zapomnieć 

Gość Gosc

Ja też gdybym Ciebie nie poznała pewnie zylabym sobie nieświadomie, że istnieje uczucie.Nie zawalilabym bym pewnie wielu spraw z powodu zakochania, zawalilam wtedy wiele, nawet w szkole mnie się pytali co się ze mną dzieje, bo tak słabo napisałam.mature próbną...potem gdy jechałam na dworzec na spotkanie z Tobą miałam bardzo ważna rozmowę tego dnia, a wybrałam.Ciebie, nie przyjechales....ta decyzja też zaważyła.bardzo na moim pozniejszym życiu, uczucie to zaważyło prawie na całym moim życiu.Mogles nie wejść do tego pokoju, skoro skończyło się to tak źle.

Gość Gosc

Czasami lepiej nie poznać uczucia, skoro kończy się ono tak beznadziejnie.

Gość gość
5 godzin temu, Gość Mark napisał:

Nigdy nie myślałem, że to powiem, żałuję, że się poznaliśmy, gdybym mógł cofnąć czas,nigdy bym nie wszedł do tego pokoju. 

widocznie los chciał pokazać, że byle co, które zrobiłeś ze swoim życiem, to za mało

Gość Mark

Już zapomniałem 

Gość Mark

A teraz sobie przypomniałem

Gość Brumchilda
3 minuty temu, Gość Mark napisał:

A teraz sobie przypomniałem

Siedzisz tam w tej swojej drewutni jak zapyzialy etary cap i zamiast chcieć od życia cos dla siebie jeszcze to siedzisz i myślisz o tej swojej beatce co cie na prawo i lewo robila z typami. Meeega. Żenada 

Gość Max
6 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Ja też gdybym Ciebie nie poznała pewnie zylabym sobie nieświadomie, że istnieje uczucie.Nie zawalilabym bym pewnie wielu spraw z powodu zakochania, zawalilam wtedy wiele, nawet w szkole mnie się pytali co się ze mną dzieje, bo tak słabo napisałam.mature próbną...potem gdy jechałam na dworzec na spotkanie z Tobą miałam bardzo ważna rozmowę tego dnia, a wybrałam.Ciebie, nie przyjechales....ta decyzja też zaważyła.bardzo na moim pozniejszym życiu, uczucie to zaważyło prawie na całym moim życiu.Mogles nie wejść do tego pokoju, skoro skończyło się to tak źle.

Przepraszam że istniałem... 

Gość Max

Za te słowa także,masz rację,nie muszę o Tobie pamiętać,tak jak Ty nie pamiętasz,to ja się przypomniałem, nie wiem po co... niech tak będzie,zapomnijmy,było minęło,trzymaj się... 

Gość Z Albatrosa

Zawsze o Tobie pamiętam, całe życie ale co mam robić? Już dawno się pogodziłam z faktem że nas nie ma i nie będzie nigdy. Nie wyrywam sobie włosów z tego powodu i nie załamałam się mając 20 lat gdy się rozstaliśmy, przeżyłam życie bez Ciebie więc nie wiem o co Ci chodzi? Przecież nic nie chcesz mieć ze mną wspólnego sam.

Gość Max
7 minut temu, Gość Z Albatrosa napisał:

Zawsze o Tobie pamiętam, całe życie ale co mam robić? Już dawno się pogodziłam z faktem że nas nie ma i nie będzie nigdy. Nie wyrywam sobie włosów z tego powodu i nie załamałam się mając 20 lat gdy się rozstaliśmy, przeżyłam życie bez Ciebie więc nie wiem o co Ci chodzi? Przecież nic nie chcesz mieć ze mną wspólnego sam.

O nic.. przepraszam, że się odzywałem🙁to się już nigdy nie powtórzy,powodzenia, dużo szczęścia i zdrowia...hej

Gość Zibi

Weszłam do tego pokoju i jak Ciebie zobaczyłem, stanął mi.Musialem potem iść do ubikacji .Tak mi głupio Jet.

Gość Zibi

*weszłem

Gość Max
2 minuty temu, Gość Max napisał:

O nic.. przepraszam, że się odzywałem🙁to się już nigdy nie powtórzy,powodzenia, dużo szczęścia i zdrowia...hej

Kurcze, czy to nigdy nie minie... 

Gość Bwa

Już Ci minęło.

Gość gosc
3 godziny temu, Gość Zibi napisał:

*weszłem

mega 😂

Gość T800
34 minuty temu, Gość Bwa napisał:

Już Ci minęło.

I Ty to kur... a wiesz!! 😡☹️

Gość Kania

Nie wiem, ale piszesz w czterech osobach.Masz rozdwojenie osobowości? Zresztą ja też tak robię, coś w tym musi być.

Gość Mark

Tak mam,podobnie jak i Ty

Gość Gość
15 godzin temu, Gość Z Albatrosa napisał:

a co ja Ci przeszkadzam w życiu? Przecież nie musisz się ze mną kontaktować i możesz o mnie zapomnieć 

😥😔

Gość Marika

Nie chcę się nikomu narzucać.

Gość Marika
29 minut temu, Gość Gość napisał:

😥😔

49 minut temu, Gość Mark napisał:

Tak mam,podobnie jak i Ty

I co to oznacza, jak mamy podobnie?

Gość Mark

Nic Mariczko, nic to nie oznacza, spadam,jeszcze raz wybacz, że tu napisałem, już usuwam to badziewie, hejka Maleńka.😔🌹

Gość Dzika Mamba

No przecież wiadomo, że to nic nie oznacza 🙁fajnie, że sobie o mnie przypomniałeś i szkoda, że weszles do tego pokoju bo się wtedy zakochałam, pa.

Gość Gość

Niepotrzebnie....

Gość Mark
8 minut temu, Gość Dzika Mamba napisał:

No przecież wiadomo, że to nic nie oznacza 🙁fajnie, że sobie o mnie przypomniałeś i szkoda, że weszles do tego pokoju bo się wtedy zakochałam, pa.

Żegnaj Dzika, tym razem już raczej na zawsze,i nie przypomniałem, bo nigdy nie zapomniałem,nie wiem czy potrafię zapomnieć, tyle lat próbuję i nic... W każdym razie przynajmniej postaram się więcej nie zaglądać na to forum, no więc, pa, Twoje ulubione, pa 😔

Gość Rozmaryn
42 minuty temu, Gość Mark napisał:

Żegnaj Dzika, tym razem już raczej na zawsze,i nie przypomniałem, bo nigdy nie zapomniałem,nie wiem czy potrafię zapomnieć, tyle lat próbuję i nic... W każdym razie przynajmniej postaram się więcej nie zaglądać na to forum, no więc, pa, Twoje ulubione, pa 😔

Spoks👍

Gość Felka

Żegnanie mnie wychodzi ci superowo.

Gość Gosc

Nie jest u mnie w porządku, poznaję same męskie szmaty.