Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golasmaterialny

35 i nic mi sie nie chce

Polecane posty

Gość golasmaterialny

serio to nie prowo - 35 lat,kariera zawodowa nigdy mnie nie kręciła,zwolniłem się z ostanij roboty bo mnie ludzie wkurzali,obecnie pierdze na bezrobociu bez prawa do zasiłku ( zyję za zaoszczędzone pieniadze) i nawet nie ciagnie mnie do lasek - nie nie jestem gejem po prostu nie chce mi sie starać,zabiegac,inwestować w cos co moze się okazać chybione. Dziewczyny są ok gdyby ldna mi zaproponowałą seks nie odmówiłbym ale nie chce mi sie brac udziału w tej grze godowej. Poznałem średnioładną dziewczynę na internecie,spotkalismy się ale nie poczułem tej chemii i przerwałem to. Czy jestem dziwny? dodam że nie mam rodziny,dzieci i nigdy mieć nie chciałem i nadal nie chcę.Czy pasuję do zycia między polskimi pińcetami plusami?

Gość gosc

jestes dziwny, bo nie masz pracy i swiadomie nie pracujesz, zyjesz z tego co wypracowales, choc lada moment tego braknie

jestes bardzo nieodpowiedzialny, takze woebc samego siebie

a do tego jestes leniwy

Gość hmmm

robię kurs zawodowy przez pośedniak takze taram się nie marnowac tego czasu i jakos sie aktywizuję więc chyba az tak żle ze mną nie jest w miarę dbam o siebie nałogów zero ( piwko od czasi do czasu i nieraz papieroski by schudnąć jak waga urośnie). Czytam sporo ksiązek

Gość ale
5 minut temu, Gość gosc napisał:

jestes dziwny, bo nie masz pracy i swiadomie nie pracujesz, zyjesz z tego co wypracowales, choc lada moment tego braknie

jestes bardzo nieodpowiedzialny, takze woebc samego siebie

a do tego jestes leniwy

ale masz na mysli tylko pracę czy ogólnue ałokształt czyli tez brak kobiety?

Gość Szklanapytka
24 minuty temu, Gość golasmaterialny napisał:

serio to nie prowo - 35 lat,kariera zawodowa nigdy mnie nie kręciła,zwolniłem się z ostanij roboty bo mnie ludzie wkurzali,obecnie pierdze na bezrobociu bez prawa do zasiłku ( zyję za zaoszczędzone pieniadze) i nawet nie ciagnie mnie do lasek - nie nie jestem gejem po prostu nie chce mi sie starać,zabiegac,inwestować w cos co moze się okazać chybione. Dziewczyny są ok gdyby ldna mi zaproponowałą seks nie odmówiłbym ale nie chce mi sie brac udziału w tej grze godowej. Poznałem średnioładną dziewczynę na internecie,spotkalismy się ale nie poczułem tej chemii i przerwałem to. Czy jestem dziwny? dodam że nie mam rodziny,dzieci i nigdy mieć nie chciałem i nadal nie chcę.Czy pasuję do zycia między polskimi pińcetami plusami?

Co sie glupio pytasz:) nie pasujesz:) tak jak ja:) bo ja tez wielu rzeczy nie chce,  jak poznasz kogos podobnego to bedziesz mial fajne zycie, niestety cos zarabiac trzeba:)