Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidia

Dermatolog kazała mi myć sie samą wodą z kranu i wyrzucić kosmetyki

Polecane posty

Gość Lidia

WItam.Miałam przesuszoną skórę i poszłam z tym do dermatologa.Pani doktor jako starsza  i doświadczona kobieta kazała mi myć się zimną wodą 3 razy dziennie .Zaleciła mi wyrzucić wszystkie kosmetyki do kosza i mam używać na skórę samą wodę z kranu.Lekarka twierdzi że skóra sama sie nawilża łojem z ciała i wystarczy pić dużo wody i wsmarowywać wode w ciało.Ja sie jej pytam: a jak umyć włosy pachy lub srom? A ona mi na to,że też samą wodą tylko mam sie dłużej namaczać żeby zobojętnić przykry zapach.Jestem zszokowana opinią lekarki.Ona jakby uczy ludzi brudactwa. A wy co sądzicie?

Gość karolcia

to niech ona  se myje pi...zde  wodą 

Gość ciężarna
10 minut temu, Gość Lidia napisał:

WItam.Miałam przesuszoną skórę i poszłam z tym do dermatologa.Pani doktor jako starsza  i doświadczona kobieta kazała mi myć się zimną wodą 3 razy dziennie .Zaleciła mi wyrzucić wszystkie kosmetyki do kosza i mam używać na skórę samą wodę z kranu.Lekarka twierdzi że skóra sama sie nawilża łojem z ciała i wystarczy pić dużo wody i wsmarowywać wode w ciało.Ja sie jej pytam: a jak umyć włosy pachy lub srom? A ona mi na to,że też samą wodą tylko mam sie dłużej namaczać żeby zobojętnić przykry zapach.Jestem zszokowana opinią lekarki.Ona jakby uczy ludzi brudactwa. A wy co sądzicie

Powiem tak,w duupie była gówwno widziała.Tobie radzi wyrzucić kosmetyki a sama pewnie używa kremów