Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona

Sztywne rozmowy przed pierwszym spotkaniem

Polecane posty

Gość Ona

Hej, zalogowałam się na sympatii, żeby poznać kogoś, bo od lat mam stałych znajomych, nie imprezuję, w pracy same kobiety i nie mam za bardzo gdzie kogoś poznać. Napisał do mnie jeden bardzo przystojny w moim odczuciu, a do tego wykształcony i z fajnym opisem mężczyzna. Piszę z nim od kilku dni, ale mam wrażenie, że nasze rozmowy są sztywne. Takie na zasadzie: co lubię gotować, czy mam rodzeństwo, gdzie pracuję, jaki gatunek muzyki lubię itd. Mam wrażenie, że on jest bardzo poważny i taki jakby sztywny, mało daje uśmiechów, jakoś nie żartuje i nie ciągnie moich niektórych wypowiedzi, które pociągnięte mogłyby przejść w zabawną rozmowę/żart. Czy to świadczy o tym, że on ma taką osobowość, czy może jakiś nieśmiały, a na żywo by się rozkręcił? 

Gość gość

nie wiem, ale ja jadłem dzisiaj jajecznice

Gość gosc

albo miej na ta sztywnosc wyyebane, albo zapal sobie czerwona lampke dla podkreslenia wyrazu

najgorsza opcja to koles analizujacy przesadnie kazda twoja wypowiedz na granicy obledu

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

albo miej na ta sztywnosc wyyebane, albo zapal sobie czerwona lampke dla podkreslenia wyrazu

najgorsza opcja to koles analizujacy przesadnie kazda twoja wypowiedz na granicy obledu

flakiem nie zawojujesz 🤣