Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość too

a gdybyscie się nigdy nie spotkali

Polecane posty

Gość too

co by było dla was?

Gość K4k

Weź nie strasz:/:) 

Gość Ania

Całe życie byliśmy blisko siebie, mijaliśmy się i nie mieliśmy świadomości o swoim istnieniu. Nieprawdopodobne że dopiero  w zeszłym roku zauważyłam go dowiedziałam się o jego istnieniu. Przez lata był gdzieś blisko na wyciągnięcie ręki dosłownie, byliśmy w tych samych miejscach w tym samym czasie ale każdy na innym etapie swojego życia. Dziwne mam wrażenie że spadł mi z nieba dosłownie. 

Gość Gość

Piosenka Anny Jopek „ A gdybyśmy nigdy się nie spotkali” dosyć refleksyjna i odkryta całkiem niedawno przeze mnie.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ania napisał:

Całe życie byliśmy blisko siebie, mijaliśmy się i nie mieliśmy świadomości o swoim istnieniu. Nieprawdopodobne że dopiero  w zeszłym roku zauważyłam go dowiedziałam się o jego istnieniu. Przez lata był gdzieś blisko na wyciągnięcie ręki dosłownie, byliśmy w tych samych miejscach w tym samym czasie ale każdy na innym etapie swojego życia. Dziwne mam wrażenie że spadł mi z nieba dosłownie. 

On tu jest?na kafe?

Gość Marla

Na pewno nie! to wszystko przez ? :/ kto wie ?

Gość Ania
10 minut temu, Gość Gość napisał:

On tu jest?na kafe?

Nie wiem być może. Znam go z realnego życia nie z forum, tutaj nie znam nikogo osobiście. Całkiem niedawno tutaj spoglądam. Wiem że on nie będzie mógł z nikim bliskim porozmawiać o tym co przeżywa a tutaj byłby anonimowy. 

Gość Spokojnych myśli

Gdybyśmy się nigdy nie spotkali z pewnym Panem.. to nie  przeżyłabym najpiękniejszej przygody w swoim życiu..Bo zabrał  mnie na plac zabaw,była  karuzela emocji i lustro, gdzie oglądaliśmy swoje zniekształcenia wad i zalet😁Potem w kinie oglądałam film z naszym udziałem,bo było trochę horroru  nocą, jak duchy świeciły  mi po oczach i się bałam😯 trochę komedii jak przekraczalismy granice poczucia humoru 😁i trochę romantyzmu jak patrzył mi przy tym w oczy.Po kinie zabierał mnie często na przejażdżkę swoim autem,choć nie zabierał do środka to podróżowałam z nim w jego myślach i duszy. Poznałam Jego znajomych i często zapraszali mnie na imprezy, gdzie motywem przewodnim byłam ja i było wesoło. Chyba mnie polubili 😁 Czasem zabierał mnie na warsztaty pisarskie ,gdzie mogłam tworzyć swoją historię z bujną wyobraźnią.Będąc w Jego towarzystwie jestem zawsze sobą..i w nim widziałam siebie.Gdybym Go nie spotkała to nie miałabym pięknych wspomnień..Takich ludzi warto spotkać ,bo ich wartość nie ma ceny..,bo są niepowtarzalni😊 

Gość vgość

Gość Ameba

Czy ty wiesz co opisales? Co oswoiles w swojej Łysej jaźni. Przez ciebie mam doła i uczyć się nie mogę nie wchodzi mi do głowy tak jak kiedyś wiedzą. Tylko głupoty przyswaja jasny coj co robić mam🤔

Gość Ameba

Jeszcze zaczęłam chlac. Weszłam w dorosłe życie przez tego opalonego😥

Gość Ameba

Demona że mnie zrobił. A ja byłam aniołem łełe

Gość Ameba

Ale za to poznałam fajnego Pawełka 😄

Gość Gość

Nie uwierzyłabym że mogę tak bardzo zafascynować swoją osobą. Nikt nigdy na mnie tak nie patrzył jak Ty.

Gość na zawsze
1 godzinę temu, Gość vgość napisał:

Kocham Cię mój V