Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Tęsknię za chwilami, gdy spotykałam Ciebie prawie codziennie rano

Polecane posty

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość autorka napisał:

Czasami jest coś takiego w kimś,ze nas przyciąga , magnetyzuje jego spojrzenie, jego obecnośc powoduje dreszcze..

Tylko do pewnego czasu. Pózniej przyzwyczajenie i brak emocji paraliżujących. Znalazł się Twój ukochany?

Gość Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość autorka napisał:

Czasami jest coś takiego w kimś,ze nas przyciąga , magnetyzuje jego spojrzenie, jego obecnośc powoduje dreszcze..

Może jakiś szczegół by się upewnić?  

Gość Gość autorka
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tylko do pewnego czasu. Pózniej przyzwyczajenie i brak emocji paraliżujących. Znalazł się Twój ukochany?

Ja znam go już dosyć długo i jeszcze mi nie spowszedniał.Jak on to robi? tego nie wiem..:) 

nie znalazł się 😞 

Gość Gosc

Ja znam go już dosyć długo i jeszcze mi nie spowszedniał.Jak on to robi? tego nie wiem..:) 

nie znalazł się 😞 

Jak ten szczęśliwiec ma na imię? Nie smuć się, musisz go wołać 😉

Gość Gość

nie znalazł się 😞 

Jak z kimś nie jesteś to Ci nie spowszednieje. Bardziej chodzi o związki.

1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Kici kici taś taś. 

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Kici kici taś taś. 

Gość Gość autorka
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Raczej nie napiszę tutaj jego imienia ;) nie jestem aż tak odważna 

Gość Gosc

Raczej nie napiszę tutaj jego imienia 😉 nie jestem aż tak odważna 

Nie wstydz sie:) pewnie nie on jeden ma tak na imię. Będziesz miała w kim wybierać.. 

Gość Oczko

Też to moje brazowookie kochanie chciałabym odnaleźć, niewidzualam go od tygodnia, a czuję się jakby ze mnie życie uszlo, te oczy, ten głos,gdzie kolwiek jesteś R. Tęsknię, teraz twój krok.

1 minutę temu, Gość Oczko napisał:

Też to moje brazowookie kochanie chciałabym odnaleźć, niewidzualam go od tygodnia, a czuję się jakby ze mnie życie uszlo, te oczy, ten głos,gdzie kolwiek jesteś R. Tęsknię, teraz twój krok.

Niema czasu zarobiony jest sama Idż do niego. 

9 minut temu, Gość Gość autorka napisał:

Raczej nie napiszę tutaj jego imienia 😉 nie jestem aż tak odważna 

Na święta choinki nie będzie. 

Gość Gość autorka
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie wstydz sie:) pewnie nie on jeden ma tak na imię. Będziesz miała w kim wybierać.. 

A co tak mnie namawiasz? moze to Ty ? :) identyfikujesz się z tym tematem ? :) 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość autorka napisał:

A co tak mnie namawiasz? moze to Ty ? 🙂 identyfikujesz się z tym tematem ? 🙂

Z tego co pamiętam to pisałaś coś z literą "L" miejsce zamieszkania badz wojewodztwo:) chciałem tylko pomóc w odnalezieniu zagubionemu sercu 

Gość Gość autorka
23 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Z tego co pamiętam to pisałaś coś z literą "L" miejsce zamieszkania badz wojewodztwo:) chciałem tylko pomóc w odnalezieniu zagubionemu sercu 

Tak, tak napisałam w tamtym temacie i to prawda ...Jednak on ma chyba ciekawsze rzeczy do roboty niz jakieś forum dla zbłąkanych uczuciowo 😉

Gość Gosc
16 minut temu, Gość Gość autorka napisał:

Tak, tak napisałam w tamtym temacie i to prawda ...Jednak on ma chyba ciekawsze rzeczy do roboty niz jakieś forum dla zbłąkanych uczuciowo 😉

Zbłąkanych czy nie, uważam że gdyby choć odrobinę brakowało mu tych spotkań to szukał by kontaktu. Musisz go w jakimś sposób nakierować, przyciągnąć. Trzymam kciuki, powodzenia 🙂

Gość Gość autorka
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Zbłąkanych czy nie, uważam że gdyby choć odrobinę brakowało mu tych spotkań to szukał by kontaktu. Musisz go w jakimś sposób nakierować, przyciągnąć. Trzymam kciuki, powodzenia 🙂

Niestety nie zauważyłam zeby szukał jakiegokolwiek kontaktu...Nie ma tez możliwości do "przypadkowych" spotkań. .., wszystko sie zmieniło ...😔No cóż ... pora pogodzić się z tym ze nigdy nie byłam dla niego ważna. Dzięki za wsparcie, wpadnę tu jutro. Dobranoc 🙂

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość autorka napisał:

Niestety nie zauważyłam zeby szukał jakiegokolwiek kontaktu...Nie ma tez możliwości do "przypadkowych" spotkań. .., wszystko sie zmieniło ...😔No cóż ... pora pogodzić się z tym ze nigdy nie byłam dla niego ważna. Dzięki za wsparcie, wpadnę tu jutro. Dobranoc 🙂

Mimo niemiłych doświadczeń nie zamykaj się na uczucia. Wszystkiego dobrego. Dobranoc 😉

Gość Gość xcxhj

Nic z tego żadnych uczuć Koniec.

Gość gość

Ech autorko, szkoda mi Ciebie, naprawdę. Ale nie możesz żyć iluzją, z tego co piszesz, to już jet koniec, jesteście wolni, nie wróci już nic. Czyja to wina, oczywiście, że jego, tylko pytanie, jesli on nie chciał być z Tobą( dzieci to wymówka), to czy on Cię kochał tak jak Ty jego? zdecydowanie nie, zrozum to, im szybciej, tym lepiej. Cos wiem na ten temat, również tak żyłem iluzją, a równiez mam dzieci. chodzi mi o to, że prawda, nawet tak straszna , jest lepsza niż iluzja. Prawdziwy faset= męskadecyzja, prawdziwa miłość= bycie razem, wszystko inne, to iluzja. Nie napisałem Tobie tak poprostu. Przytulam Cię, Trzymaj się. Bedzie wszystko dobrze u Ciebie, zobaczysz. Ps. przez swoją miłośc po drodze w życiu odrzucilaś mnóstwo ludzi, którzy bylì do Ciebie i Twojej sytuacji pozytywnie nastawieni.Pozdrawiam i pa

Gość Gość autorka
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Ech autorko, szkoda mi Ciebie, naprawdę. Ale nie możesz żyć iluzją, z tego co piszesz, to już jet koniec, jesteście wolni, nie wróci już nic. Czyja to wina, oczywiście, że jego, tylko pytanie, jesli on nie chciał być z Tobą( dzieci to wymówka), to czy on Cię kochał tak jak Ty jego? zdecydowanie nie, zrozum to, im szybciej, tym lepiej. Cos wiem na ten temat, również tak żyłem iluzją, a równiez mam dzieci. chodzi mi o to, że prawda, nawet tak straszna , jest lepsza niż iluzja. Prawdziwy faset= męskadecyzja, prawdziwa miłość= bycie razem, wszystko inne, to iluzja. Nie napisałem Tobie tak poprostu. Przytulam Cię, Trzymaj się. Bedzie wszystko dobrze u Ciebie, zobaczysz. Ps. przez swoją miłośc po drodze w życiu odrzucilaś mnóstwo ludzi, którzy bylì do Ciebie i Twojej sytuacji pozytywnie nastawieni.Pozdrawiam i pa

Dziękuję za pozytywny wpis i dobre słowa 🙂

Gość Gość autorka

Może dzisiaj , jakimś cudem...uda się zobaczyć , choćby w biegu...marzenie 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość autorka napisał:

Może dzisiaj , jakimś cudem...uda się zobaczyć , choćby w biegu...marzenie 

trudno, jednak jeszcze żyjesz nadzieją. Pozdrawiam

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

trudno, jednak jeszcze żyjesz nadzieją. Pozdrawiam

Nadzieii nigdy Jej nie zabierzesz.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nadzieii nigdy Jej nie zabierzesz.

Nikt nie chce zabrać. Ale to bez sensu. Gdyby chciał, to już rano był by z kwiatami u niej.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość gość napisał:

Nikt nie chce zabrać. Ale to bez sensu. Gdyby chciał, to już rano był by z kwiatami u niej.

Bez sensu jest to co piszesz nie znając sytuacji. Różne są skutki takiego zachowania, a nie znając szczegółów można tylko debatować kto ma racje i co powinien zrobić. Miłego dnia 😉

Co możecie zrobić tylko tu pisać takie z was kobity jak te wpisy nic nie warte. 

Gość gość

Przeważnie okazuje się,że facet zajęty,dzieci w tle i nie ma nawet jaj ,by o tym powiadomić, porozmawiać szczerze z tą, której spojrzenia łapał..Przykre,ale życie mnie tyle razy sponiewierało,że zaczynam tracić wiarę w szczerość facetów raz na zawsze

Gość gość
2 minuty temu, Momos napisał:

Co możecie zrobić tylko tu pisać takie z was kobity jak te wpisy nic nie warte. 

co Ty ...isz????????ja tyle razy proponowałam spotkania to mnie zlał a potem maślane oczka.więc niech męskie du.pki ogarną się same zanim zaczną kogoś oceniać wokół siebie