Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Tęsknię za chwilami, gdy spotykałam Ciebie prawie codziennie rano

Polecane posty

2 minuty temu, Gość gość napisał:

co Ty ...isz????????ja tyle razy proponowałam spotkania to mnie zlał a potem maślane oczka.więc niech męskie du.pki ogarną się same zanim zaczną kogoś oceniać wokół siebie

Dupkiem  tęsknisz 🤣  olał ciepłym moczem 💦💧 wcale się nie dziwie, pisać nic nie robić. 

Gość ...
2 minuty temu, Momos napisał:

Dupkiem  tęsknisz 🤣  olał ciepłym moczem 💦💧 wcale się nie dziwie, pisać nic nie robić. 

to tak jak WY FACECI-pisać jedno, robic drugie..zycie tyle razy mnie doświadczyło-negatywnie

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Przeważnie okazuje się,że facet zajęty,dzieci w tle i nie ma nawet jaj ,by o tym powiadomić, porozmawiać szczerze z tą, której spojrzenia łapał..Przykre,ale życie mnie tyle razy sponiewierało,że zaczynam tracić wiarę w szczerość facetów raz na zawsze

Są tacy mężczyzni jak i kobiety ale wiedz jedno, że żyjemy w zakłamanym świeci w którym dominuje obłuda i fałsz. Mimo wszystko życzę spotkania tego właściwego, takiwgo króry spełni Twoje oczekiwania. Miłego dnia 😉

3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Są tacy mężczyzni jak i kobiety ale wiedz jedno, że żyjemy w zakłamanym świeci w którym dominuje obłuda i fałsz. Mimo wszystko życzę spotkania tego właściwego, takiwgo króry spełni Twoje oczekiwania. Miłego dnia 😉

Nie spotka co najwyżej będzie tu pisać. 

Gość Spokojnych myśli
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Oczekiwanie kobiet co do mężczyzn i odwrotnie są czasem bardzo proste, bo brakuje tylko i aż przeważnie szczerej rozmowy- a to niestety czasem szczyt nie do przebicia dla niektórych osób obojga płci.Miłego i spokojnego dnia.

1 minutę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Oczekiwanie kobiet co do mężczyzn i odwrotnie są czasem bardzo proste, bo brakuje tylko i aż przeważnie szczerej rozmowy- a to niestety czasem szczyt nie do przebicia dla niektórych osób obojga płci.Miłego i spokojnego dnia.

Masz rację tutaj piszą nic nie robią. 

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Myślimy podobnie 🙂 dziękuję

Gość Gość autorka
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Nikt nie chce zabrać. Ale to bez sensu. Gdyby chciał, to już rano był by z kwiatami u niej.

Nadzieję mam wciąż na mały gest z jego strony śle bardzo bardzo mała 

Gość Gość autorka
53 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Bez sensu jest to co piszesz nie znając sytuacji. Różne są skutki takiego zachowania, a nie znając szczegółów można tylko debatować kto ma racje i co powinien zrobić. Miłego dnia 😉

Dokładnie 🙂Jest usprawiedliwiony, poniekąd 🙂

Gość gość

Do autorki. No to tęsknij i czekaj. Twój wybór. Tylko za kilka lat zobaczysz, że nie ma sensu. Milość jest fajna jak jest możliwośc bycia z tamtą osoba, wszysko inne, to męczarnia.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość autorka napisał:

Dokładnie 🙂Jest usprawiedliwiony, poniekąd 🙂

akurat jestem osobą, ktora piszę Tobie to szczerze. Napisałem z dwóch powodow. Nieodwzajemniona miłość 4 latai cztery lata iluzji, co zabrało mnóstwo mojej energii i czasu. No i teraz mam mozliwość obserwować taki sam przypadek jak u Ciebie, tak naprawdę, zastanawiam się , czy to nie Ty

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

akurat jestem osobą, ktora piszę Tobie to szczerze. Napisałem z dwóch powodow. Nieodwzajemniona miłość 4 latai cztery lata iluzji, co zabrało mnóstwo mojej energii i czasu. No i teraz mam mozliwość obserwować taki sam przypadek jak u Ciebie, tak naprawdę, zastanawiam się , czy to nie Ty

a skąd wiesz,że była nieodwzajemniona ???ja kochałam, kocham kogoś parę lat i czekałam tylko na parę prawdziwych słów szczerości od niego,czy ma żonę, czy kogoś..dlatego się nie zbliżałam,a i tak wyszło,że to ja jestem wredna..Brak słów czasem na facetów;(((

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

a skąd wiesz,że była nieodwzajemniona ???ja kochałam, kocham kogoś parę lat i czekałam tylko na parę prawdziwych słów szczerości od niego,czy ma żonę, czy kogoś..dlatego się nie zbliżałam,a i tak wyszło,że to ja jestem wredna..Brak słów czasem na facetów;(((

Czym jest odwzajemniona miłość jeśli nie można nawet dotknąc i cieszyć się wspólnym szczęściem nie wspominając o czymś więcej. Taka miłość to niekończące się cierpienie, a zdrowy człowiek długo tak nie wytrzyma. Nie brak słów tylko spójrz na to obiektywnie 😉

Gość hej
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Czym jest odwzajemniona miłość jeśli nie można nawet dotknąc i cieszyć się wspólnym szczęściem nie wspominając o czymś więcej. Taka miłość to niekończące się cierpienie, a zdrowy człowiek długo tak nie wytrzyma. Nie brak słów tylko spójrz na to obiektywnie 😉

idz do żony i parz obiektywnie kolejny zakłamany

Gość gość
7 minut temu, Gość gosc napisał:

Wiem. Wierz mi. Sytuacja o której piszesz, nie miała miejsca u mnie. Ale to jest temat autorki, więc nie chcę pisać o czymś innym. Już dawno skończyłem tu pisać o swojej historii. Pozdrawiam

Gość ..............
7 minut temu, Gość gość napisał:

Wiem. Wierz mi. Sytuacja o której piszesz, nie miała miejsca u mnie. Ale to jest temat autorki, więc nie chcę pisać o czymś innym. Już dawno skończyłem tu pisać o swojej historii. Pozdrawiam

czesc,zona czeka, leć

Gość Gosc
9 minut temu, Gość hej napisał:

idz do żony i parz obiektywnie kolejny zakłamany

Proszę nie mylić mnie z kimś kim nie jestem. Nie mam żony 😉

Gość przemilcze
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Proszę nie mylić mnie z kimś kim nie jestem. Nie mam żony 😉

...........................................................

Gość gość
2 minuty temu, Gość .............. napisał:

czesc,zona czeka, leć

No i?  Zadowolona? To jest dyskusja? Gratuluję poziomu dyskusji. Pozdrawiam. Ps . tylko psujemy autorce temat. Chciałem napisac wyłącznie do autorki. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość przemilcze napisał:

...........................................................

I lepiej dla Ciebie, miłego 😉

Gość przemilcze
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

I lepiej dla Ciebie, miłego 😉

fakt jako facet twojej przechodzonej żony nie tykam

Gość Gość

Ja też mam grafik na drugie zmiany teraz, osoba która mi się podoba może myśleć że jej unikam. Teoretycznie mógłbym przyjść wcześniej ale tak sie przestawilem że nie mogę wstać

Gość Gość autorka
56 minut temu, Gość gość napisał:

A mnie interesuje Twoja historia. fajnie, ze piszą tu osoby zainteresowane tematem 🙂

Gość Gość autorka
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Zgadzam się , ale i tak w życiu bywa, ze trafia nas takie coś 😔

Gość gość
18 minut temu, Gość Gość autorka napisał:

A mnie interesuje Twoja historia. fajnie, ze piszą tu osoby zainteresowane tematem 🙂

Moja historia, to cztery lata iluzji. To tak w skrócie. Rozbite serce, nieprzespane nocy, czekanie na niewiadomo co. Dlatego Tobie tak piszę. Moja historia juz się skonczyła zanim się zaczęła, od roku tu nie piszę, tylko zaglądam okresowo. Nie ukrywam, że Twoja sytuacja mi bardzo przypomina sytuację, którą teraz obserwuję. Jeśli to Ty, to nie warto. Pozdrawiam

Gość Gosc
7 minut temu, Gość gość napisał:

Moja historia, to cztery lata iluzji. To tak w skrócie. Rozbite serce, nieprzespane nocy, czekanie na niewiadomo co. Dlatego Tobie tak piszę. Moja historia juz się skonczyła zanim się zaczęła, od roku tu nie piszę, tylko zaglądam okresowo. Nie ukrywam, że Twoja sytuacja mi bardzo przypomina sytuację, którą teraz obserwuję. Jeśli to Ty, to nie warto. Pozdrawiam

Ktoś kto szczerze kocha to taki przekaz do niego nie trafia bo myśli iracjonalnie. Po prostu sam musi dojść do tego i odejść, gdzie indziej poszukując swojego szcześcia.

Gość Gość autorka
49 minut temu, Gość gość napisał:

Tak naprawdę to moja historia tez nigdy się nie zaczęła i skończy zanim się zacznie ... Jest tylko maleńki procent szans na to ze coś z tego będzie.Co z tego jeśli on tez coś poczuł , skoro ja o niczym nie wiem ...pewnie wszystko rozegrało się tylko w mojej głowie 

Gość gość
42 minuty temu, Gość Gość autorka napisał:

Tak naprawdę to moja historia tez nigdy się nie zaczęła i skończy zanim się zacznie ... Jest tylko maleńki procent szans na to ze coś z tego będzie.Co z tego jeśli on tez coś poczuł , skoro ja o niczym nie wiem ...pewnie wszystko rozegrało się tylko w mojej głowie 

Do autorki. Przytulam Cię mocno. Trzymaj się. Miłość była , jest i będzie. A co z tego wyjdzie to się okaże. Jak nie chcesz odpuścić, to walcz o swoje, musisz sama się zdecydować, lub wałczyc, lub zapomnieć, ale nie żyj w złudzeniu, bo się namęczysz . Pozdrawiam. I więcej tu pisać nie będę.

Gość Gość autorka
16 minut temu, Gość gość napisał:

Do autorki. Przytulam Cię mocno. Trzymaj się. Miłość była , jest i będzie. A co z tego wyjdzie to się okaże. Jak nie chcesz odpuścić, to walcz o swoje, musisz sama się zdecydować, lub wałczyc, lub zapomnieć, ale nie żyj w złudzeniu, bo się namęczysz . Pozdrawiam. I więcej tu pisać nie będę.

Dziękuję Ci za wpisy i rady , wezmę niektóre do serca. Szkoda,ze już tu nie będziesz pisał. chyba zabrakło mi odwagi przyznać się jemu do uczuć.moze coś zauważył,może wyczuł, w końcu ma sporo życiowego doświadczenia. Nigdy się z niczym nie zdradził,nie przekroczył granicy moralności. 

Gość gosc

Autorko może on tez się zakochał tylko o tym nie wiesz.