Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Tęsknię za chwilami, gdy spotykałam Ciebie prawie codziennie rano

Polecane posty

Gość Gość autorka

Nie wiem , moze cos czuł, jego jedno spojrzenie mówiło mi wiecej niz 1000 słow

Gość wyrocznia
3 minuty temu, Gość Gość autorka napisał:

Nie wiem , moze cos czuł, jego jedno spojrzenie mówiło mi wiecej niz 1000 słow

i to jest piękne 🙂 dla takich właśnie chwil warto żyć. Nie martw się i na Ciebie przyjdzie czas. Musisz być gotowa na nadejście tej chwili w której zatrzęsie się ziemia a wszystkie smutki będą tylko wspomnieniem...

Gość Gość autorka
5 minut temu, Gość wyrocznia napisał:

i to jest piękne 🙂 dla takich właśnie chwil warto żyć. Nie martw się i na Ciebie przyjdzie czas. Musisz być gotowa na nadejście tej chwili w której zatrzęsie się ziemia a wszystkie smutki będą tylko wspomnieniem...

Miłe to co piszesz 🙂

Gość wyrocznia
10 minut temu, Gość Gość autorka napisał:

Miłe to co piszesz 🙂

Jest coś o czym musisz wiedzieć. Gdy wejdziesz w nową relacje musisz być wolna, a Twe serce gotowe do kochania. Jednym słowem czyściutke jak łza i tego się trzymaj 🙂

Gość Gość autorka
11 minut temu, Gość wyrocznia napisał:

Jest coś o czym musisz wiedzieć. Gdy wejdziesz w nową relacje musisz być wolna, a Twe serce gotowe do kochania. Jednym słowem czyściutke jak łza i tego się trzymaj 🙂

Tyle to juz trwa,ze wiem ze nigdy nie wyjdzie z mojego serca

Gość wyrocznia
6 minut temu, Gość Gość autorka napisał:

Tyle to juz trwa,ze wiem ze nigdy nie wyjdzie z mojego serca

W takim bądz razie nigdy nie będziesz gotowa na miłość którą możesz spotkać wszędzie i w każdym momencie. Lepiej się zastanów czy chcesz zrezygnować ze szczęścia na które od dawna oczekujesz.

Gość Gość autorka
1 minutę temu, Gość wyrocznia napisał:

W takim bądz razie nigdy nie będziesz gotowa na miłość którą możesz spotkać wszędzie i w każdym momencie. Lepiej się zastanów czy chcesz zrezygnować ze szczęścia na które od dawna oczekujesz.

Myśli o nim nie dają mi spokoju , wciaz jest w mojej głowie. Życie toczy sie dalej , a jakas część mnie wciąż stoi w miejscu

Gość wyrocznia
5 minut temu, Gość Gość autorka napisał:

Myśli o nim nie dają mi spokoju , wciaz jest w mojej głowie. Życie toczy sie dalej , a jakas część mnie wciąż stoi w miejscu

To przykre że świadomie rezygnujesz ze szczęscia które w każdej chwili może Cię spotkać. Życzę spełnienia, dobranoc🙂

Gość Gość autorka
5 minut temu, Gość wyrocznia napisał:

To przykre że świadomie rezygnujesz ze szczęscia które w każdej chwili może Cię spotkać. Życzę spełnienia, dobranoc🙂

Wiem, szczescie jest blisko, ale ja opieram sie jemu

Gość Gosc
16 minut temu, Gość Gość autorka napisał:

Wiem, szczescie jest blisko, ale ja opieram sie jemu

Hmm dziwne. No chyba że masz go wystarczająco a nadmiar nie jest nikomu potrzebny. Napewno wiesz co robisz...

Gość Gość autorka
39 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hmm dziwne. No chyba że masz go wystarczająco a nadmiar nie jest nikomu potrzebny. Napewno wiesz co robisz...

Miałam na myśli to, ze nie on jest tym źródłem szczęścia . Tylko przez to, ze o nim myśle to nie mogę się otworzyć na inne szczęście. Jego mam mało , nie mamy już kontaktu, siedzi tylko w mojej głowie 

Gość Gosciowa

Myśli że będę za nim chodzić . Dość Tego. 

Gość Gość autorka
2 godziny temu, Gość Gosciowa napisał:

Kto tak myśli ?

Ja za nim tez nie chodzę a wręcz unikam miejsc w których mogę go spotkać 

Zostałyście olane byście nie pisały pierdòł na tym forum. 

Gość Gość autorka

Ja go znam z normalnego życia a nie z forum. 

Gość gość
5 godzin temu, Gość Gosciowa napisał:

dorośli ludzie tak nie myślą, (nie robią nic a przynajmniej nie powinni jawnie tego robić) zeby druga osoba czuła się upokorzona a mimo wszystko czasem nawet nieświadomie tak się zachowujemy

Gość Gość autorka
7 godzin temu, Gość gość napisał:

dorośli ludzie tak nie myślą, (nie robią nic a przynajmniej nie powinni jawnie tego robić) zeby druga osoba czuła się upokorzona a mimo wszystko czasem nawet nieświadomie tak się zachowujemy

Nieświadomie czasem możemy kogoś skrzywdzić , ale nie jesteśmy odpowiedzialni za czyjeś reakcje na dane słowa , czy sytuację, którą tworzymy. Nie wiemy kto co w sobie nosi i nie przewidzimy jakie reakcje może wywołać nasze zachowanie n

Gość Gość autorka

Tęsknie dziś za nim 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość autorka napisał:

Tęsknie dziś za nim 

Zajmij się mężem!

Gość Konfederacja. W.i N.
Dnia 7.11.2019 o 21:20, Gość wyrocznia napisał:

Czy byłabyś miła nie wklepywać autorce lewych łamane na lewackich prawd życiowych ?  

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Gość autorka napisał:

Tęsknie dziś za nim 

Tęsknota jest oznaką silnego uczucia jaki darzymy osobę za którą tęsknimy. Jednak nie zapominaj że sama tęsknota nie wystarczy aby być przy tym kimś i dzielić się radością każdego dnia. 

Gość Gość autorka
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Tęsknota jest oznaką silnego uczucia jaki darzymy osobę za którą tęsknimy. Jednak nie zapominaj że sama tęsknota nie wystarczy aby być przy tym kimś i dzielić się radością każdego dnia. 

Tak , wiem ze to nie wystarcza, ale czasami tylko tyle możemy mieć. chciałabym więcej ale się nie da. 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość autorka napisał:

Tak , wiem ze to nie wystarcza, ale czasami tylko tyle możemy mieć. chciałabym więcej ale się nie da. 

Jeżeli naprawde czegoś pragniesz to zrób wszystko co w Twojej mocy aby osiągnąć to na co od dawna czekasz, nie bój się zmian, zaufaj sobie i swoim możliwością. Może jest ktoś kto chciałby Tobie pomóc bo widać że tęsknisz i odczuwasz brak tego szczęśliwca.

Gość Gość autorka
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli naprawde czegoś pragniesz to zrób wszystko co w Twojej mocy aby osiągnąć to na co od dawna czekasz, nie bój się zmian, zaufaj sobie i swoim możliwością. Może jest ktoś kto chciałby Tobie pomóc bo widać że tęsknisz i odczuwasz brak tego szczęśliwca.

Nam nic i nikt nie może pomoc. to z góry przegrane uczucie nawet jeśli jest silne i prawdziwe. nigdy nie spotkałam tak fantastycznego mężczyzny jak on. szkoda, ze jego spotkałam za późno.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość autorka napisał:

Nam nic i nikt nie może pomoc. to z góry przegrane uczucie nawet jeśli jest silne i prawdziwe. nigdy nie spotkałam tak fantastycznego mężczyzny jak on. szkoda, ze jego spotkałam za późno.

Nigdy nie jest za pózno na szczęście. Czyżby był zajęty albo Ty sama masz już rodzine?. Można stwierdzić że znacie się czy tylko mi się tak wydaje?

Gość Gość autorka
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nigdy nie jest za pózno na szczęście. Czyżby był zajęty albo Ty sama masz już rodzine?. Można stwierdzić że znacie się czy tylko mi się tak wydaje?

Oboje jestesmy zajęci , wiec pozostaje tylko zostawić wszystko jak jest żeby nikogo nie zranić. sytuacja bez wyjścia, a przynajmniej bez takiego, które by mnie uszczęśliwiło. może kiedyś w przyszłości coś się zmieni, teraz stoi mocno w miejscu. 

Gość Gość autorka

I tak, znamy się już dość długo. 

Gość gosc
9 minut temu, Gość Gość autorka napisał:

I tak, znamy się już dość długo. 

Ojej to zostaw to kobieto i zajmij się swoim życiem a tam też znajdziesz szczęście i radość. W ten sposób niszczysz swoje obecne życie, idz dalej nie oglądając się za siebie. Życzę szczęścia

Gość Gość autorka
15 minut temu, Gość gosc napisał:

Ojej to zostaw to kobieto i zajmij się swoim życiem a tam też znajdziesz szczęście i radość. W ten sposób niszczysz swoje obecne życie, idz dalej nie oglądając się za siebie. Życzę szczęścia

Jest sporo racji w tym co piszesz . Tylko jak o nim zapomnieć?