Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest coś bez nazwy

Nie ma już nic

Polecane posty

Chyba znudziłem się Bogu...

Gość Mio Dio
2 minuty temu, Gość To jest coś bez nazwy napisał:

Chyba znudziłem się Bogu...

Ja chyba też.

Gość Gość

Bzdura. Bóg nie traktuje ludzi jak zabawki.

Gość Gość

Dlaczego tak piszecie ?

21 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego tak piszecie ?

bo jestem(śmy) nieszczęśliwi, mimo starań..

Gość Gość
4 minuty temu, Gość To jest coś bez nazwy napisał:

bo jestem(śmy) nieszczęśliwi, mimo starań..

Jakich starań o co ? Bo życie wieczne to dopiero za jakiś czas. Nadmienię że życie to nie koncert życzeń.

Gość Gość

Napisz konkretnie o co chodzi pisząc ogólnikowo niczego nie doradzę.

Gość Gość

Konkretnie o jakie starania chodzi ? Z czego wynika że jesteś nieszczęśliwy?

Gość Gosc

Zawsze jest "coś" i zawsze coś dzieje się po coś 😁 pamiętajcie po burzy zawsze wychodzi słońce 🌞

Na jesienną "depreche" lampka grzanego winka, kocyk i dobry film. A weekend może Bieszczady? Ale bym pojechała a nie mam czasu. 😣

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Konkretnie o jakie starania chodzi ? Z czego wynika że jesteś nieszczęśliwy?

z samotności, całe zycie zyjac w samotnosci i celibacie, bedac grubo po 30stce doprowadzilo mnie do mega depresji

ponadto zawodowo mega mi nie wyszło i pracuje w kołchozie za najnizsza krajowa, nie da sie byc szczesliwym majac taki statut a ambicje o wiele wiele wieksze, ponadto wszyscy znajomi dawno maja zony dzieci i fajne roboty

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Zawsze jest "coś" i zawsze coś dzieje się po coś 😁 pamiętajcie po burzy zawsze wychodzi słońce 🌞

Na jesienną "depreche" lampka grzanego winka, kocyk i dobry film. A weekend może Bieszczady? Ale bym pojechała a nie mam czasu. 😣

ja pieniądze i czas mam (tzn czas.. tylko weekend, czyli 2 dni jak już) ale nie mam z kim wyjechac, wiec jestem w wiezieniu juz od wielu lat nie wyjezdzajac nigdzie, zapomnialem juz jak wyglada morze i góry

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość To jest coś bez nazwy napisał:

z samotności, całe zycie zyjac w samotnosci i celibacie, bedac grubo po 30stce doprowadzilo mnie do mega depresji

ponadto zawodowo mega mi nie wyszło i pracuje w kołchozie za najnizsza krajowa, nie da sie byc szczesliwym majac taki statut a ambicje o wiele wiele wieksze, ponadto wszyscy znajomi dawno maja zony dzieci i fajne roboty

ja pieniądze i czas mam (tzn czas.. tylko weekend, czyli 2 dni jak już) ale nie mam z kim wyjechac, wiec jestem w wiezieniu juz od wielu lat nie wyjezdzajac nigdzie, zapomnialem juz jak wyglada morze i góry

A robisz coś w kierunku by to zmienić? Zmiany zawsze zachodzą najpierw w głowie człowieka. Wszystko jeszcze może Ci się w życiu odmienić 👍 o 360 stopni. 

Gość Gość

Może warto zmienić pracę, poszukać jakiegoś fajnego hobby? Znam te sytuacje gdzie ludzie jedni są samotni inni maja rodziny i tez są samotni maja inne problemy. Każdy człowiek jakieś ma uwierz. To co widzisz z zewnątrz to czasami dobra mina do złej gry.  Warto się modlić nawet jaj nie widzisz nadziei.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A robisz coś w kierunku by to zmienić? Zmiany zawsze zachodzą najpierw w głowie człowieka. Wszystko jeszcze może Ci się w życiu odmienić 👍 o 360 stopni. 

Chyba 180 stopni 😁

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba 180 stopni 😁

A dlaczego nie iść na całosc? Nie mówię o zmianie płci...😋

Gość NaiwnyGlupek81
17 minut temu, Gość To jest coś bez nazwy napisał:

I ZNOWU tu bredzis PAJACU swoje glupoty...PISALEM wam setki razy ZE NIGDY NIE POJDE DO PRACY,NIE BEDE SIE Z WAMI SCIERWA UZERAL W TYM MIESCIE.PROSTE!

No i znowu musze wam pojechac.

Gość NaiwnyGlupek81

Idzcie sobie RUSKO_NIEMIECKIE SCIERWA Teddy Killerza pusccie...

26 minut temu, Gość Gosc napisał:

o 360 stopni? to bym wrocil do miejsca w ktorym jestem...

zmienic? ale co ja moge zmienic? robie wszystko by byc lepszym i nic mi to nie daje, doslownie nic, mnie juz nic nie czeka, od 5 lat tkwie ciagle w tym samym miejscu a jestem co raz starszy, wiec moze byc tylko gorzej, bo w wieku okolo 40stki nie ma juz wolnych kobiet bez przejsc

23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może warto zmienić pracę, poszukać jakiegoś fajnego hobby? Znam te sytuacje gdzie ludzie jedni są samotni inni maja rodziny i tez są samotni maja inne problemy. Każdy człowiek jakieś ma uwierz. To co widzisz z zewnątrz to czasami dobra mina do złej gry.  Warto się modlić nawet jaj nie widzisz nadziei.

zadne hobby mnie juz nie cieszy, nic co kiedys sprawialo mi radosc obecnie mnie nie kręci a zmiane pracy nie mam na co, nie pojde do innego kołchozu, a zawodu wyuczonego nie mam, kursow juz tez zadnych nie robie bo za duzo ich porobilem, wlacznie ze studiami i nic mi po tym, takze pi3rd0le to

Gość nie ma juz niczego

i nic

Gość Koziol81

Znajdziecie sobie NOWEGO i INNEGO ktory bedzie mial cale zycie prze...one bez powodu(powiedzmy ze za ostatnie 10 lat powod byl) jak ja mialem.

Gość gosc

jeszcze chwile, a wszyscy ktorzy zasluzyli beda mieli tak przepjerdlone ze klekajcie narody

Gość Oj same

Ameby