Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ibizka_3333

TEST Beta HCG

Polecane posty

Gość ibizka_3333

Dodaje ten post też tu ... Może więcej odpowiedzi uzyskamy 🙂  ???
Witam  Wiem że tych wątków w necie jest od groma ale jak przyjdzie co do czego to człowiek nie wie co czytać. Dziewczyny pomóżcie  Zaczne od tego że cykle moje zawsze były krótkie bo trwały zaledwie 25-26dni ale od ponad 8miesiecy coś się zmieniło i wynoszą 27-29 dni. Ostatnia @ miała miejsce 12.10 mój inteligentny kalendarzyk wyliczył mi owulacje na 25.10.2019 wtedy z mężem  nieświadomie poszaleliśmy niestety mam bardzo duzo spraw na głowie mam 3 przepiekne córki  6 , 3 , 2 latka wiec same rozumiecie mam co robic do tego dużo pracuje ... wiec mi dni leca dzien za dniem ze brakuje czasu  wiec juz z przemeczenia i rozkojarzenia nie zwrocilam uwagi jakie to mam dni  byłam pewna ze juz mam miec okres poprostu umknal mi tydzień... i wyobrazcie sobie ze tak mnie brzuch bolal wieczorem tego 25.10 ze myslalam ze mam miec wlasnie okres... ja patrze a tu owulacja jakie mialam zdziwienie ... no i faktycznie ta owulacja wlasnie wtedy prawdopodobnie miala miejsce bo naprawde pobolewania jajnikow i podbrzusza... wiece z faktu ze jestem już mamą i to nie 1 raz z głupa zrobiłam test sikawke  5 dni przed spodziewana miesiączką oczywiście negatyw bo jakże by inaczej wiadomo ze za wcześnie a zwlaszcza ze mi bardzo pozno testy pokazywaly 2 kreski. 3 dni przed spodziewana @ zrobiłam bete i wyszła 2,3 czy ona już jest wiarygodna na tyle by jej zaufać jak myślicie ??? Która z was miała dwa - trzy dni przed okresem tak niską bete a potem jednak byłyście w ciąży ? 

Gość Ibizka_3333

Serio nikt nic ?? 😣

Gość Kwiatek

mialam okres i owu identycznie jak Ty. a teraz czekam. poki co jeszcze nie dostałam ale wstrzymuje się z betą. test dzis wyszedł negatywny. Powtórz bete po 3dniach zobaczysz przyrost...

Gość milusinska

moje testy pokazywaly negatyw ale staralismy sie o dzidziusia wiec dzien po spodziewanej miesiaczce poszlam na bete i ponizej 5.. pewna ze sie nie udalo zignorowalam temat... jednak po tygodniu nie moglam wyrzucic z glowy mysli ze moze jednak.. poszlam do diagnostyki na kolejna bete i tu juz szok bo ciaza jest ! koncze 20 tydzien 🙂 poczekaj jeszcze troche i zrob bete w poniedzialek