Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak kobieta się zakocha to nawet źle traktowana kocha dalej

Polecane posty

Gość Gość

Taka prawda

Gość Gość

Nic z tych rzeczy.Takich ...ek nie ma

7 minut temu, Gość Gość napisał:

Taka prawda

To jeszcze nie znaczy,  że będzie kochać zawsze. 

Gość to wymyslil
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Taka prawda

tylko duren mogl to wymyslec bidny umyslowo duren

Gość gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Taka prawda

Takiego sie porzuca. I co najwyżej mozna kochać z daleka, takiego delikwenta.

A wszystko to do czasu.

Gość taki obraz wasz

Prawda. Jak facet jest przystojny, to kobiety zrobią dla niego wszystko. Mogą wszędzie za niego płacić, a nawet go utrzymywać, bardzo chętnie sprzątają, gotują itd. i nie nazywają tego usługiwaniem ani nie narzekają na to oraz znoszą wszelkie upokorzenia.

Gość Fasolka
1 minutę temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Prawda. Jak facet jest przystojny, to kobiety zrobią dla niego wszystko. Mogą wszędzie za niego płacić, a nawet go utrzymywać, bardzo chętnie sprzątają, gotują itd. i nie nazywają tego usługiwaniem ani nie narzekają na to oraz znoszą wszelkie upokorzenia.

Nie łącz ugotowania jakiegoś obiadu z pozwoleniem na brak szacunku. Masz wypaczony obraz kobiet, twierdząc, iż chciałyby go  ( mężczyznę) utrzymywać.

Gość taki obraz wasz
33 minuty temu, Gość Fasolka napisał:

Nie łącz ugotowania jakiegoś obiadu z pozwoleniem na brak szacunku.

Nie łączę.

33 minuty temu, Gość Fasolka napisał:

Masz wypaczony obraz kobiet, twierdząc, iż chciałyby go  ( mężczyznę) utrzymywać.

Wypaczony? Widziałem to wiele razy.

Gość gosc
55 minut temu, Gość gość napisał:

Takiego sie porzuca. I co najwyżej mozna kochać z daleka, takiego delikwenta.

A wszystko to do czasu.

No dokładnie.Takiego się przestaje kochać i zawracać nim dupę.

Gość gosc

Myślałeś źe nic nie dając od siebie uczucia przetrwają.Jesteś durnowaty do potęgi i taki pusty, źe źal mi Ciebie.

Gość Autor
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Myślałeś źe nic nie dając od siebie uczucia przetrwają.Jesteś durnowaty do potęgi i taki pusty, źe źal mi Ciebie.

Nie mam pozwolenia na zdobywanie

Gość Proste
5 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Skoro ty za takimi kobietami się Oglądasz to twój problem. Może zainteresuj sie mądrymi zamiast tępymi? 

Gość taki obraz wasz
2 godziny temu, Gość Proste napisał:

Skoro ty za takimi kobietami się Oglądasz to twój problem. Może zainteresuj sie mądrymi zamiast tępymi? 

Ja się za takimi nie oglądam. Interesują mnie tylko inteligentne kobiety, ale nawet te mądre pod wpływem przystojniaka tracą głowę.

Gość Realista
15 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Ja się za takimi nie oglądam. Interesują mnie tylko inteligentne kobiety, ale nawet te mądre pod wpływem przystojniaka tracą głowę.

Mądra kobieta to oksymoron

Gość Pani Pulpecik
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Taka prawda

Kłamstwo

Gość Onn
25 minut temu, Gość Realista napisał:

Mądra kobieta to oksymoron

Przyznaję Ci rację

Gość tu i teraz

Nieco prawdy w tym jest. Jestem zakochana w takim jednym, a on mnie jednego dnia ignoruje, drugiego kocha nad życie, potem obraża i prawi komplementy. No facet igra z ogniem i podrywa inne kobiety, a ja nie umiem przejść obok niego obojętnie. Zakochana jestem jak szalona i choć wszyscy mi podpowiadają o tak: rzuć go, nie pisz, nie dzwoń, nie myśl o nim, itd. A ja nie! Ja czekam na jego skinienie palcem i lecę prosto w jego ramiona. Kurdę, no jestem na maksa zabujana! Podłe i niesprawiedliwe to co mnie spotkało. 😎

Gość Ona
8 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Znow ten frustrat,  co zar.uchać nie może, więc wylewa jad na wszystkie kobiety  :D 

Gość Ona
16 minut temu, Gość Onn napisał:

Przyznaję Ci rację

Powiedz to matce.  Szkoda,  że cie kobieta nie wyskrobała,  śmi.eciu. 

Gość Proste

No raczej... Bo miłość nie przechodzi z dnia na dzień. Przy czym mądra kobieta się od takiego mężczyzny izoluje i jeszcze jakis tam czas zywi do niego to uczucie, ale nie jest z nim i nie daje sie ponizac. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Proste napisał:

No raczej... Bo miłość nie przechodzi z dnia na dzień. Przy czym mądra kobieta się od takiego mężczyzny izoluje i jeszcze jakis tam czas zywi do niego to uczucie, ale nie jest z nim i nie daje sie ponizac. 

Przechodzi bez seksu.Jej przeszla nie ma juz cienia pragnienia.Pogodz sie z tym ...u i wyjeb do swojej pizgy buleczki.Won!

Gość gosc

wypierd..do ... z Raciaza.Nie licz ...o juz na mnie

Gość taki obraz wasz
53 minuty temu, Gość Ona napisał:

Znow ten frustrat,  co zar.uchać nie może, więc wylewa jad na wszystkie kobiety  :D 

Ja frustrat? A w życiu. Zrozumiałem, że nie jesteście warte tego, by was podrywać czy w jakikolwiek sposób się poświęcać.

Gość gosc

Autorze dużo mówisz prawdy ale poprawię tylko tyle, że miłość nie istnieje. Istnieje tylko kalkulacja.

Tak więc jeżeli jesteś przystojny to kobieta wybacza ci więcej nie dlatego, że kocha tylko dlatego bo dajesz jej komfort wizualny, podobnie jak bogaty facet daje komfort pieniężny.

Gość gość
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Autorze dużo mówisz prawdy ale poprawię tylko tyle, że miłość nie istnieje. Istnieje tylko kalkulacja.

Tak więc jeżeli jesteś przystojny to kobieta wybacza ci więcej nie dlatego, że kocha tylko dlatego bo dajesz jej komfort wizualny, podobnie jak bogaty facet daje komfort pieniężny.

Dlatego należy wybierać wyłącznie przystojniakow ociekajacych seksem i milionami, a nie brać się za przeciętnych golodoopcow bo i tak każdy zdradza.