Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realista

Jak wyrwać KAŻDĄ Polkę, poradnik

Polecane posty

Gość Realista

Są na to 2 sposoby: 

1. Bądź przystojny

2. Jeśli nie jesteś przystojny to bądź chociaż egzotyczny, najlepiej ciapaty

I każda Polka twoja

Gość taki obraz wasz

Taka prawda.

Gość DJ AKOZA

TAK SIE POLEK NIE WYRYWA ROBI SIE TO TAK:

1. NIE BADZ POLAKIEM

2. LUB/I MIEJ DUZO PIENIEDZY

Gość Proste

Ale jesteś zalosny. Kilka tematów na jeden i ten sam temat. Skończysz z tym wreszcie hipokryto? Kobiety przejęły to od was i koniec. Nie widziałam, żeby nieco mniej atrakcyjne kobiety miały adoratorow, ktos do nich wzdychal itp. Brzydcy faceci maja ładne żony, bo u kobiet mogą zaplusowac charakterem. Brzydkie kobiety sa z reguły same. O brzydka się nie dba, na wczasy nie zabiera, po restauracjach z nią nie chodzi. Jak sir mężczyzna z taką zwiaze, bo sam jest bazylem i żadna ładna go nie zechce, to i tak jej związek jest przykry a nie szczęśliwy. Jesli nie potrafisz zmieniac charakteru na atrakcyjny to rozważ pójście do seminarium. Tam właśnie się spełnisz z tym swoim charakterem i prwwieniem jednych i tych samych kazan co chwilę. 

Gość Gosc
2 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Chyba muszę stworzyć swój poradnik😎

Nie ma kobiet brzydkich. Ładne są dla facetów bez wyobraźni☺

Specjalista sie znalazl. Cudownie ozdrowiony z raka 😴

Gość Gosc

Te tematy to efekt wuludnienia sie forum. Kiedyś mniej ludzi miało dostęp do internetu, a jednak 3 najbardziej poczytne działy: ogólny, erotyczny i uczuciowy tętniły życiem, było wiele ciekawych i wciągających dyskusji, a takie tematy jak ten ginęły w morzu tych ciekawych i normalnych. Nie wiem co i gdzie w ewolucji poszlo nie tak, ale obecnie to forum to zgliszcza. 

Ogolny to ohydne spamerskie trollowisko z czubem Przemkiem od fot fiuta do oceny, spamerem Namysłowem, upośledzoną Agatką i paroma innymi wywrotowcami

Uczuciowy to zalew prawików i inceli, którzy ciągle piszą jedno i to samo o kobietach, na ktore zwalają swoje przegrane życie 

Erotyczny to pustynia z kilkoma nickami na krzyż i 2-3 naczelnymi zboczencami od stóp i seksu grupowego. 

To forum ewidentnie pada

Gość Gosc
2 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Cuda zdarzają się. Cudem jest i to, że ciągle napierniczasz z gościa. Odwaga nie boli i nie jest towarem deficytowym. 

Kogo znów widzisz we mnie jako w gościu paranoiku? 😴

Gość Gość

Te tematy to efekt wuludnienia sie fo.rum. Kiedyś mniej ludzi miało dostęp do internetu, a jednak 3 najbardziej poczytne działy: ogólny, er.otyczny i uczuciowy tętniły życiem, było wiele ciekawych i wciągających dyskusji, a takie tematy jak ten ginęły w morzu tych ciekawych i normalnych. Nie wiem co i gdzie w ewolucji poszlo nie tak, ale obecnie to fo. rum to zgliszcza. 

Ogolny to ohydne spa.merskie trol.lowisko z czubem Przemkiem od fot pena do oceny, sp.amerem Namysłowem, upośledzoną Agatką i paroma innymi wywrotowcami

Uczuciowy to zalew pra.wików i inceli, którzy ciągle piszą jedno i to samo o kobietach, na ktore zwalają swoje przegrane życie 

Ero.tyczny to pustynia z kilkoma nickami na krzyż i 2-3 naczelnymi zboc.zencami od stóp i seksu grupowego. 

To for.um ewidentnie pada

Gość Gosc
1 minutę temu, MaestroSyntetyczny napisał:

"Znów"? Widzę nad wyraz nieszczęśliwego człeka. Ten post nie jest zachętą do dalszej dyskusji. Miłego dnia😘

Jestem akurat bardzo szczęśliwa, w przeciwieństwie do ciebie przykry człowieku. I nie całuj mnie stary, zboczony dziadu, bo porzygać sie można 😴

Gość Gosc
1 minutę temu, MaestroSyntetyczny napisał:

To widać jaka jesteś. Rzuca się w oczy. Zapomniałem w poprzednim poście dopisać: "Pa"☺

Dobra, nie produkuj się. Wracaj na erotyczny zboczony onanisto 😴

Gość Ja się znam🐲
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Te tematy to efekt wuludnienia sie fo.rum. Kiedyś mniej ludzi miało dostęp do internetu, a jednak 3 najbardziej poczytne działy: ogólny, er.otyczny i uczuciowy tętniły życiem, było wiele ciekawych i wciągających dyskusji, a takie tematy jak ten ginęły w morzu tych ciekawych i normalnych. Nie wiem co i gdzie w ewolucji poszlo nie tak, ale obecnie to fo. rum to zgliszcza. 

Ogolny to ohydne spa.merskie trol.lowisko z czubem Przemkiem od fot pena do oceny, sp.amerem Namysłowem, upośledzoną Agatką i paroma innymi wywrotowcami

Uczuciowy to zalew pra.wików i inceli, którzy ciągle piszą jedno i to samo o kobietach, na ktore zwalają swoje przegrane życie 

Ero.tyczny to pustynia z kilkoma nickami na krzyż i 2-3 naczelnymi zboc.zencami od stóp i seksu grupowego. 

To for.um ewidentnie pada

Hahaha to Ci się udało😁

Do tematu: jeszcze żaden "ciapak" nie zrobił na mnie żadnego wrażenia, każdy wydaje się być niżej o stopień albo dwa na drabinie ewolucji. Są jacyś tacy ospali, powolni, przybici, w większości stłamszeni religią i ograniczającym systemem bycia. Są zagubieni w świecie pędzącym jak rozbuchana lokomotywa. Łatwo wpłynąć na ich nastrój, są niestabilni emocjonalnie, niedouczeni, słabi... Ich superego ciągle kontroluje ich zachowanie, brak im spontaniczności, a ci, którzy chcą się z tego uwolnić dopuszczają do głosu id, który od tej pory rządzi sumieniem, popadają w konflikt z otoczeniem, stają się agresywni -to jedyna forma manifestacji siły na jaką ich stać ze względu na mocne braki intelektualne i brak umiejętności adaptacji w świecie, w którym liczy się siła mentalna. Tak rodzą się terroryści. Myślę, że ochronę przed tego typu następstwami zapewniłaby rzetelna Edukacja.

Gość Monika
9 godzin temu, Gość Realista napisał:

Są na to 2 sposoby: 

1. Bądź przystojny

2. Jeśli nie jesteś przystojny to bądź chociaż egzotyczny, najlepiej ciapaty

I każda Polka twoja

Oni nie maja niebieskich oczu i maja zbyt ciemne wlosy - a to duuuuzy minus;P