Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Effizi

On nie ma ochoty na seks ze mną....

Polecane posty

Gość Effizi

Jestem ze swoim partnerem od ponad półtorej roku.
Od samego początku nasze współżycie nie wyglądało tak jak w każdym normalnym związku. Mówi się, że na początku ludzie są sobą zafascynowani, potrafią kochać się codziennie nawet kilka razy w ciągu dnia, u nas nigdy tak nie było.
Jestem młodsza od niego o 14 lat ,mój partner nie ma nawet 40 lat i nie ma problemów z potencją.

Dziś nasz seks wygląda tak, że potrafimy kochać się co 3 dni, czasem co 7 .

Co robić? Znacznie zmniejsza to moje poczucie własnej wartości. 

Gość Marla

Nic, przestać uprawiać seks , nie będzie problemu.

Gość gosc

Jest ci za czesto czy za rzadko 🙂

Gość kazmar

Moja droga:

Jako mężczyzna mogę Ci z czystym sumieniem powiedzieć, że to nie szata zdobi człowieka. Nie zdobi go też jego ciało, a najseksowniejsza w partnerce jest jej pewność siebie.
Jeśli kupujesz dla Niego seksowną bieliznę to musi Ci się ona podobać, a dodatwkowo powinnaś się w niej czuć pewnie i seksownie. Najgorszym afrodyzjakiem jest stan gdy piękna, skąpo odziana kobieta stoi zgarbiona, zakrywa się dłońmi i nie potrafi pokazać, że w tym momencie chce się wziąć za swojego mężczyznę.
A jeśli Cię kocha to też Cię pragnie. Pamiętaj proszę, że z czasem *taniec godowy* ustaje i nie będziecie się kochać tak często jak kiedyś.
Skuteczne też bywają gry wstępne, a jeśli On mówi Ci, że chce żebyś się zaangażowała to właśnie tego szuka. Kuś go, pieść, nęć i to nie tylko wieczorami.

Poza tym - spadek libido nie jest problemem medycznym, a najczęściej psychicznym. Proponuję Ci książkę: *O mężczyźnie* napisaną przez Zbigniewa Lew-Starowicza. Jako wykfalifikowany psycholog w prosty sposób przedstawia tam to, czego mężczyźni nie są często świadomi. Jako przedstawicielce płci pięknej zachęcam Cię też do poznania siebie samej trochę bardziej - *O kobiecie* pomogło mi zrozumieć zasady jakimi kierują się kobiety w związku. Lew Starowicz proponuje wprowadzić do związku róznego rodzaju urozmaicenia. Czy próbowaliście zeli intymnych? A moze hiszpańskiej muchy? My ostatnio również mieliśmy spadek libido i okazało się, że środek bardzo nam pomógł. Kupiliśmy sex elixir.

Gość Ania
4 godziny temu, Gość Effizi napisał:

Od samego początku nasze współżycie nie wyglądało tak jak w każdym normalnym związku. Mówi się, że na początku ludzie są sobą zafascynowani, potrafią kochać się codziennie nawet kilka razy w ciągu dnia, u nas nigdy tak nie było.
Jestem młodsza od niego o 14 lat ,mój partner nie ma nawet 40 lat i nie ma problemów z potencją.

ja mam 12 lat starego... - ma 47 lat - i mówi że facet w jego wieku więcej mówi o se^xie niż działa. nie ma problemów, lubi lodziki, ale sam s^ex to ma problem jakiś. ale jak już się w końcu zdecyduje to nie ma co marudzić na całego porządnie 😄 no a my młode i mamy inne potrzeby.. ale jak się kocha to się godzi na to. zycie... zdawałaś sobie sprawę że jak bedzie starszy to na bank wyjdą jakieś róznice.. 

Gość Ania
4 godziny temu, Gość Effizi napisał:

ja mam 12 lat starego... - ma 47 lat - i mówi że facet w jego wieku więcej mówi o se^xie niż działa. nie ma problemów, lubi lodziki, ale sam s^ex to ma problem jakiś. ale jak już się w końcu zdecyduje to nie ma co marudzić na całego porządnie 😄 no a my młode i mamy inne potrzeby.. ale jak się kocha to się godzi na to. zycie... zdawałaś sobie sprawę że jak bedzie starszy to na bank wyjdą jakieś róznice.. 

Gość Europejka

Ludzie roznia sie uroda,wiekiem, stanem zdrowia...wymieniac by mozna do wieczora , i Libido. W sexie trzeba się dopasować,na siebie trafić, to że pani Basia lat 45 i pan Zenek 56 po 20 lat życia razem uprawiają sex 10 razy w tygodniu nie oznacza że Ty, nawet przy wyglądzie sex bomby w wieku 22 a twój partner 33 będziecie przeżywać sex jak trzęsienie ziemi , nie na kafeterii szukaj rozwiązania tylko ze swoim partnerem,  bo tu nikt ci nie pomoże, nie znając ani Ciebie ani jego ,problem może leżeć tam gdzie nikt z nas nie ma pojęcia

Gość Stiphenson

Powodów może być wiele: stres brak witamin problem z potencją. Możesz tego nie dostrzegać ale on może za każdym razem się stresuje, ze penis nie będzie pracował tak jak do niego to należy. Proponowałbym wprowadzenie urozmaiceń tak jak osoba powyżej opisuje. Czyli zabawek erotycznych, ubrań erotycznych. Możesz ewentualnie spróbować na swoim ukochanym takiego środka jak Sex elixir. Czyli jak wspomina osoba powyżej hiszpańska mucha.

Gość Stiphenson

Powodów może być wiele: stres brak witamin problem z potencją. Możesz tego nie dostrzegać ale on może za każdym razem się stresuje, ze penis nie będzie pracował tak jak do niego to należy. Proponowałbym wprowadzenie urozmaiceń tak jak osoba powyżej opisuje. Czyli zabawek erotycznych, ubrań erotycznych. Możesz ewentualnie spróbować na swoim ukochanym takiego środka jak S.ex eli.xir. Czyli jak wspomina osoba powyżej hiszpańska mucha.

Gość Wikiwiktoria

Nie jestem autorka. Ale ciekawi mnie jedno. Czy hiszpańska mucha działa również na mężczyzn? Bo mamy sex elixir i faktycznie jest świetny :) Ale używałam do tej pory jedynie na sobie bo byłam pewna,ze działa tylko na kobiety.

Gość gość

Wiek nie ma nic do tego. też mam sporo starszego faceta, ma 49 lat i duzy temparament, po 5 latach nadal mamy na siebie dużą ochotę

Gość bort

Na mężczyzn również 🙂 Chociaż to też zalezy od osoby. Bo u jednej będzie miało to lepsze działanie, u drugiej mniejsze. Warto jest na pewno spróbować.

Gość gość

Są dwie możliwości, albo ma mniejszy temperament od Ciebie, albo mało go pociagasz. Ochota na seks co 3 dni jeszcze jest ok, raz na tydzień, jeśli widujecie się codziennie, to juz kiepsko

Gość Gosc

Seks co 3 dni a wy piszecie o problemach? Co wy nimfomankami jestescie?

Gość Effizi

Nigdy w sklepach nie widzialam tego specyfiku.... Gdzie można go dostać?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Effizi napisał:

W sklepie go nie kupisz.Wpisz sobie w necie hiszpańska mucha  i wyskoczą ci również stronki gdzie możesz zakupić.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Effizi napisał:

W sklepie go nie kupisz.Wpisz sobie w necie hiszpańska mucha  i wyskoczą ci również stronki gdzie możesz zakupić.

Gość bort

W sklepach online, wpisz sobie sex elixir to Ci wyskoczy lista sklepów, na allegro też widziałam 🙂