Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On123

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość On123

Czy wasz pierwszy raz był z kimś dla was wyjątkowym, uczyliście się tego, doświadczaliście razem, czy raczej z kimś starszym od was, bardziej doświadczonym?

Pytanie głównie do panów.

Ja miałem pierwszy raz z Żoną. Dziś jaramy się tym oboje. Pierwszy raz - nawet nie ma co porównywać do kolejnych razów, nie mówiąc o seksie teraz, po nastu latach poznawania się i różnych faz.

Gość Anioł Stróż
2 godziny temu, Gość On123 napisał:

Czy wasz pierwszy raz był z kimś dla was wyjątkowym, uczyliście się tego, doświadczaliście razem, czy raczej z kimś starszym od was, bardziej doświadczonym?

Pytanie głównie do panów.

Mój pierwszy raz był z moją wielką, licealną miłością. To był też jego pierwszy raz. 

Gość trax

Ja ci odpowiem, mój pierwszy raz był z młodziutką mężatką w ciąży. Do ślubu była dziewicą, po ślubie zdradzała męża i była przy tym wyrachowana, jak ją zapytałem co by było jakby się mąż dowiedział to stwierdziła, że by zaprzeczała do końca a jak nie to by się rozpłakała i to by zadziałałao. Zanim mnie wzięła za kut...sa to zdjęła łaskawie obrączkę. Do dziś mam po tym traumę jakimi skur....ami mogą być kobiety, dziś mam żonę ale mam jakąś wewnętrzną blokadę żeby zaufać. Jednak jest prawdą, że pierwszy raz wyciska piętno na całe życie. Mam ochotę to wszystko powiedzieć jej córce, żeby nie była takim samym śmieciem jak jej matka.