Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja

Długość czekania na odpisanie faceta

Polecane posty

Gość Kaja

Cześć :)
Ile czekacie na odpowiedź sms lub na messengerze od faceta? Ja z moim pisze dużo, około 100 wiadomości dziennie plus mamy czat grupowy ze znajomymi gdzie też ciągle piszemy. Nie ciągnę rozmów, nie wymuszam, wszystko idzie naturalnie. Jesteśmy razem pół roku. Moje pytanie brzmi czy to normalne że dzisiaj na odpowiedź czekam kilka godzin? Na początku znajomości czekałam kilak minut... Wiem że jest w pracy, ale piszę na czacie grupowym i ma czas :/ normalne to? Wiem że kocha ale i już chyba tak się nie stara :/

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Kaja napisał:

Cześć 🙂
Ile czekacie na odpowiedź sms lub na messengerze od faceta? Ja z moim pisze dużo, około 100 wiadomości dziennie plus mamy czat grupowy ze znajomymi gdzie też ciągle piszemy. Nie ciągnę rozmów, nie wymuszam, wszystko idzie naturalnie. Jesteśmy razem pół roku. Moje pytanie brzmi czy to normalne że dzisiaj na odpowiedź czekam kilka godzin? Na początku znajomości czekałam kilak minut... Wiem że jest w pracy, ale piszę na czacie grupowym i ma czas 😕 normalne to? Wiem że kocha ale i już chyba tak się nie stara 😕

to czas na inną

Gość Gosc

Ale jestws glupia.

Gość Piotr
2 godziny temu, Gość Kaja napisał:

Cześć 🙂
Ile czekacie na odpowiedź sms lub na messengerze od faceta? Ja z moim pisze dużo, około 100 wiadomości dziennie plus mamy czat grupowy ze znajomymi gdzie też ciągle piszemy. Nie ciągnę rozmów, nie wymuszam, wszystko idzie naturalnie. Jesteśmy razem pół roku. Moje pytanie brzmi czy to normalne że dzisiaj na odpowiedź czekam kilka godzin? Na początku znajomości czekałam kilak minut... Wiem że jest w pracy, ale piszę na czacie grupowym i ma czas 😕 normalne to? Wiem że kocha ale i już chyba tak się nie stara 😕

Odp masz

Gość Facet 35+
2 godziny temu, Gość Kaja napisał:

Cześć 🙂

Ja jestem pełen podziwu dla tego faceta że jest w stanie odpisywać na 100 SMSów dziennie. Jak będziesz go za bardzo nękać kiedy jest w pracy to w końcu przestanie Ci odpisywać tak często.

Gość Gość
35 minut temu, Gość Facet 35+ napisał:

Ja jestem pełen podziwu dla tego faceta że jest w stanie odpisywać na 100 SMSów dziennie. Jak będziesz go za bardzo nękać kiedy jest w pracy to w końcu przestanie Ci odpisywać tak często.

To prawda 100 SMS to przesada pod nękanie zachodzi a już się znacie trochę . Facet jest w pracy to po co wypisujesz jak wiesz ze pracuje. Na dłuższa metę może mieć dość. Zastanów się nad tym.

Gość Malutka
21 minut temu, Gość Gość napisał:

To prawda 100 SMS to przesada pod nękanie zachodzi a już się znacie trochę . Facet jest w pracy to po co wypisujesz jak wiesz ze pracuje. Na dłuższa metę może mieć dość. Zastanów się nad tym.

Dokladnie, kobieta bluszcz 🤦🤦