Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy cierpienie powoduje że człowiek robi sie bardzo poważny

Polecane posty

Gość Gość

Nawet bardziej niz powinien na swój wiek?

Gość 1234
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nawet bardziej niz powinien na swój wiek?

Na pewno . 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość 1234 napisał:

Na pewno . 

Wcześnie poznaje prawdę o życiu i ludziach, szybciej dojrzewa psychicznie, wcześnie traci dziecięca naiwność.

Gość Gość

Czemu cierpisz?

Gość Gosc

Powiem Ci, że nie koniecznie. Ja przeżyłem bardzo dużo złych rzeczy. Matka umarła mi na rękach, dusząc się własną krwią a ja nie mogłem nic z robić- to tylko jeden z wielu przykładów, goownianych rzeczy które mnie spotkały.

Mimo to, jestem radosnym człowiekiem, żartuje i często robię z siebie ...a. Tak sobie z tym wszystkim radzę. 

Czasami tylko czuje się jak Robin Williams, bo nikt nie wie co we mnie siedzi i że w gruncie rzeczy bywam cholernie przybity, a taka postawa to tylko radzenie sobie z życiem. 

Gość Gość

Nigdy nie wiesz co w człowieku siedzi. Dużo ludzi sobie nie radzi w życiu jest słabych psychiczne. 

Gość Gosc

Tak.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nigdy nie wiesz co w człowieku siedzi. Dużo ludzi sobie nie radzi w życiu jest słabych psychiczne. 

Pytanie czy ty sobie radzisz ?

Gość Szlachcic81

JA SOBIE DOSONALE RADZILEM,nie oczerniaj smieciu ludzi na tym forum...

Gość gość

wszyscy są słabi, co drugi celebryta chodzi płakać do coachów (mój kolega takim był i wiele gwiazd sie u niego trenowało) i mówił mi że tu jęczeli u niego na fotelu, a za dwa dni uśmiechali sie do blasku reflektorów.

każdy jest słaby, każdy, tylko każdy inaczej buforuje sobie wewnętrzne niepokoje

Gość Szlachcic81

NIE ROBIE NIC BO NIE CHCE,to jest kara i zemsta...PROSTE.

Gość Szlachcic81

ZEMSTA za cale zycie...Zawsze mozemy sie podniesc i ruszyc do przodu tylko NA CO I PO CO skoro zrobia wszystko zebys nigdy nie wyjechal z tego syfu a jezeli nawet ci sie uda to zniszcza ci zycie i plany za granica.TERAZ ROZUMIECIE czy NADAL NIE???

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Pytanie czy ty sobie radzisz ?

Stwierdzenie.

Gość Gość
13 minut temu, Gość Szlachcic81 napisał:

JA SOBIE DOSONALE RADZILEM,nie oczerniaj smieciu ludzi na tym forum...

Człowieku weź się opanuj nikogo nie oczerniam stwierdzam fakty.  Widzę ze masz problem ze sobą skoro agresja z ciebie bucha i nie masz problemu z rzucaniem mięsa na prawo i lewo. Współczuję tobie i ludziom z twojego otoczenia.

Gość Szlachcic81
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Człowieku weź się opanuj nikogo nie oczerniam stwierdzam fakty.  Widzę ze masz problem ze sobą skoro agresja z ciebie bucha i nie masz problemu z rzucaniem mięsa na prawo i lewo. Współczuję tobie i ludziom z twojego otoczenia.

Dobrze wam tak tchorze internetowe.Jak mnie wyzywaliscie to bylo dobrze ale jak na WAS WSIADLEM na tym forum to wszyscy pouciekaliscie.Nawet w internecie jestescie TCHORZAMI.

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Szlachcic81 napisał:

Dobrze wam tak tchorze internetowe.Jak mnie wyzywaliscie to bylo dobrze ale jak na WAS WSIADLEM na tym forum to wszyscy pouciekaliscie.Nawet w internecie jestescie TCHORZAMI.

Idź do lekarza. 

Gość Szlachcic81
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Idź do lekarza. 

Prawde napisalem.WYHEJTOWALEM wszystkich kozakuff z tego forum...Nawet tu byli tchorzami.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Szlachcic81 napisał:

Prawde napisalem.WYHEJTOWALEM wszystkich kozakuff z tego forum...Nawet tu byli tchorzami.

Ale co Ci to dało? Siedzisz i nienawistnie uderzasz w klawiaturę? Lepiej Ci od tego? 

Gość Wyrozumiała
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Idź do lekarza. 

Najwyraźniej ma do Was żal .Pewnie był tu prześladowany .

Gość Szlachcic81
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ale co Ci to dało? Siedzisz i nienawistnie uderzasz w klawiaturę? Lepiej Ci od tego? 

Dalo to ze przestali tu wypisywac klamstwa i glupoty na czyjs temat...Takie tu kozaki byly a wszyscy pouciekali.HAHA.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Wyrozumiała napisał:

Najwyraźniej ma do Was żal .Pewnie był tu prześladowany .

To jest forum internetowe.... Nie podoba się, nie wchodzisz. Prześladowanym to możesz być w pracy i w życiu. Internet, to Twój wybór. 

Gość Szlachcic81
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

To jest forum internetowe.... Nie podoba się, nie wchodzisz. Prześladowanym to możesz być w pracy i w życiu. Internet, to Twój wybór. 

To jest MIEJSCE PUBLICZNE-doinformuj sie najpierw a potem sie udzielaj...

Gość Wyrozumiała
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Pitolisz ! Wszędzie mogą Cię prześladować ,nawet tutaj .Pracę też możesz zmienić .Nawet miejsce zamieszkania . Jeżeli z forum odchodzi człowiek ,chociaż jest anonimowy to wniosek z tego taki ,że emocje są jednak takie same jak w życiu i pracy .TU NIE ,TAM NIE ,TO GDZIE W KOŃCU SPOTKAĆ TEGO PRAWDZIWEGO CZŁOWIEKA ???

Gość gość
3 minuty temu, Gość Wyrozumiała napisał:

Pitolisz ! Wszędzie mogą Cię prześladować ,nawet tutaj .Pracę też możesz zmienić .Nawet miejsce zamieszkania . Jeżeli z forum odchodzi człowiek ,chociaż jest anonimowy to wniosek z tego taki ,że emocje są jednak takie same jak w życiu i pracy .TU NIE ,TAM NIE ,TO GDZIE W KOŃCU SPOTKAĆ TEGO PRAWDZIWEGO CZŁOWIEKA ???

dokładnie, poza tym jak człowiek wie że ktoś o nim nadaje gdzieś do innych ludzi to ciekawość go tu będzie trzymać i chęć obrony swojego imienia. Ile to razy jakiś troll nadawał na jakiegoś celebryte i jego rodzine i potem był pozew do sądu - mimo że celebryta nie zaglądał na wykop czy inny śmietnik to to godzi w dobre imie.

Gość Wyrozumiała

Ja też stąd odeszłam .Fajnie mi się pisało ,tak dla rozrywki czasem .Ale oczywiście jakaś "gnida" sobie mnie upatrzyła  no i FINITO.