Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gosc

TO SMUTNE iz kobiety wybieraja przystojnych chamow, a wartosciowi mezczyzni placza samotnie w poduszke

Polecane posty

Go艣膰 gosc

a najlepsze ze kobiety nam wmawiaja, ze tak wcale nie jest 馃槅

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szkoda gada膰

Chyba lepszy przystojny ni偶 brzydki cham.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki obraz wasz
11 godzin temu, Go艣膰 szkoda gada膰 napisa艂:

Chyba lepszy przystojny ni偶 brzydki cham.

Lepszy brzydki, ale kulturalny, odpowiedzialny i zaradny ni偶 przystojny, nieodpowiedzialny, niezaradny cham.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss

To mo偶e Ci warto艣ciowi faceci p贸jd膮 do pracy, zaczn膮 si臋 my膰 i rozpoczn膮 podrywa膰 normalne dziewczyny, a nie modelki, influencerki i c贸rki bogaczy? 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
10 minut temu, Go艣膰 taki obraz wasz napisa艂:

Lepszy brzydki, ale kulturalny, odpowiedzialny i zaradny ni偶 przystojny, nieodpowiedzialny, niezaradny cham.

Nie jeste艣 zaradny bo zaradny by sobie dziewczyn臋 bez problemu podarowa艂 nawet taki bez urody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvv
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Kiss napisa艂:

To mo偶e Ci warto艣ciowi faceci p贸jd膮 do pracy, zaczn膮 si臋 my膰 i rozpoczn膮 podrywa膰 normalne dziewczyny, a nie modelki, influencerki i c贸rki bogaczy? 馃槃

Pracuj臋, myj臋 si臋 i podrywam normalne dziewczyny. Ale nawet te mniej atrakcyjne szukaj膮 przystojniak贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki obraz wasz
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Nie jeste艣 zaradny bo zaradny by sobie dziewczyn臋 bez problemu podarowa艂 nawet taki bez urody.

Nie chc臋 dziewczyny, kt贸ra jest ze mn膮 dla kasy, bo taka by mnie zostawi艂a, gdybym straci艂 prac臋 zamiast mnie wspiera膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
7 minut temu, Go艣膰 vvv napisa艂:

Pracuj臋, myj臋 si臋 i podrywam normalne dziewczyny. Ale nawet te mniej atrakcyjne szukaj膮 przystojniak贸w.

Po prostu co艣 z tob膮 nie tak a wmowiles sobie 偶e brak urody. W polsce 3/4 ludzi to przecietniaki i sa w zwi膮zkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvv
27 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Po prostu co艣 z tob膮 nie tak a wmowiles sobie 偶e brak urody. W polsce 3/4 ludzi to przecietniaki i sa w zwi膮zkach

Nawet gdyby co艣 ze mn膮 by艂o nie tak, to nie jest to przyczyn膮 odrzucenia, poniewa偶 kobiety odrzucaj膮 mnie zanim poznaj膮 mnie bli偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Nie gadaj bo ja widuje mn贸stwo par na miescie w kt贸rych kobieta jest 艂adna a jej facet przeci臋tny lub brzydki, z nadwaga.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
14 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Nie gadaj bo ja widuje mn贸stwo par na miescie w kt贸rych kobieta jest 艂adna a jej facet przeci臋tny lub brzydki, z nadwaga.聽

Dok艂adnie聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kavemen
14 godzin temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

a najlepsze ze kobiety nam wmawiaja, ze tak wcale nie jest 馃槅

TV seriale wypra艂y im m贸zgi, zabra膰 im TV

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samuraj
2 godziny temu, Go艣膰 Kiss napisa艂:

Kto podrywa takie lalki? puknij si臋 w 艂eb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damy rade
1 godzin臋 temu, Go艣膰 vvv napisa艂:

Ba, nawet paszczury wymagaj膮 ksi臋ci贸w, niech gnij膮 same, ich szpary nieu偶ywane zarastaj膮 paj臋czyn膮.

Udost臋pnij ten post