Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

TO SMUTNE iz kobiety wybieraja przystojnych chamow, a wartosciowi mezczyzni placza samotnie w poduszke

Polecane posty

Gość gosc

a najlepsze ze kobiety nam wmawiaja, ze tak wcale nie jest 😆

Gość szkoda gadać

Chyba lepszy przystojny niż brzydki cham.

Gość taki obraz wasz
11 godzin temu, Gość szkoda gadać napisał:

Chyba lepszy przystojny niż brzydki cham.

Lepszy brzydki, ale kulturalny, odpowiedzialny i zaradny niż przystojny, nieodpowiedzialny, niezaradny cham.

Gość Kiss

To może Ci wartościowi faceci pójdą do pracy, zaczną się myć i rozpoczną podrywać normalne dziewczyny, a nie modelki, influencerki i córki bogaczy? 😄

Gość Gość
10 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Lepszy brzydki, ale kulturalny, odpowiedzialny i zaradny niż przystojny, nieodpowiedzialny, niezaradny cham.

Nie jesteś zaradny bo zaradny by sobie dziewczynę bez problemu podarował nawet taki bez urody.

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość Kiss napisał:

To może Ci wartościowi faceci pójdą do pracy, zaczną się myć i rozpoczną podrywać normalne dziewczyny, a nie modelki, influencerki i córki bogaczy? 😄

Pracuję, myję się i podrywam normalne dziewczyny. Ale nawet te mniej atrakcyjne szukają przystojniaków.

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie jesteś zaradny bo zaradny by sobie dziewczynę bez problemu podarował nawet taki bez urody.

Nie chcę dziewczyny, która jest ze mną dla kasy, bo taka by mnie zostawiła, gdybym stracił pracę zamiast mnie wspierać.

Gość Gość
7 minut temu, Gość vvv napisał:

Pracuję, myję się i podrywam normalne dziewczyny. Ale nawet te mniej atrakcyjne szukają przystojniaków.

Po prostu coś z tobą nie tak a wmowiles sobie że brak urody. W polsce 3/4 ludzi to przecietniaki i sa w związkach

Gość vvv
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Po prostu coś z tobą nie tak a wmowiles sobie że brak urody. W polsce 3/4 ludzi to przecietniaki i sa w związkach

Nawet gdyby coś ze mną było nie tak, to nie jest to przyczyną odrzucenia, ponieważ kobiety odrzucają mnie zanim poznają mnie bliżej.

Gość Gosc

Nie gadaj bo ja widuje mnóstwo par na miescie w których kobieta jest ładna a jej facet przeciętny lub brzydki, z nadwaga. 

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie gadaj bo ja widuje mnóstwo par na miescie w których kobieta jest ładna a jej facet przeciętny lub brzydki, z nadwaga. 

Dokładnie 

Gość kavemen
14 godzin temu, Gość gosc napisał:

a najlepsze ze kobiety nam wmawiaja, ze tak wcale nie jest 😆

TV seriale wyprały im mózgi, zabrać im TV

Gość samuraj
2 godziny temu, Gość Kiss napisał:

Kto podrywa takie lalki? puknij się w łeb

Gość damy rade
1 godzinę temu, Gość vvv napisał:

Ba, nawet paszczury wymagają księciów, niech gniją same, ich szpary nieużywane zarastają pajęczyną.