Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

wszystkie mlode kobiety w dziale hr to ...

Polecane posty

Gość gosc

jestem zniesmaczony wszystkimi młodymi kobietami pracujacymi w dziale, zadna z nich pomimo usilnych prosb, nie odlozyla telefonu, gdy je zagadywalem, zadna sie ze mna nie umowila, choc dawalem do zrozumienia, ze chce sie zwiazac z mlodsza.

kobieta powinna byc ulegla i spelniac swoje zyciowe zadania, dlatego wlasnie beczelne smarkule zostaja same.

Gość Proste

One sa młode i ładne, więc znajdą jeszcze fajnego ambitnego mężczyznę. Wybacz, ale nikt nie musi brać byle czego, bo ty tak chcesz. 

Gość :))

chyba jego baśń tak chce 🙂

Gość gosc
36 minut temu, Gość gosc napisał:

jestem zniesmaczony wszystkimi młodymi kobietami pracujacymi w dziale, zadna z nich pomimo usilnych prosb, nie odlozyla telefonu, gdy je zagadywalem, zadna sie ze mna nie umowila, choc dawalem do zrozumienia, ze chce sie zwiazac z mlodsza.

kobieta powinna byc ulegla i spelniac swoje zyciowe zadania, dlatego wlasnie beczelne smarkule zostaja same.

kolejny temat z moim podszywaczem? no to bajo, odchodze stad definitywnie, ogarne wlasne zycie a za rok seksi 25 latka o wygladzie 8 na 10 bezie tulila sie do mojej klaty i robila mi sniadanie 🙂

zegnam

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

kolejny temat z moim podszywaczem? no to bajo, odchodze stad definitywnie, ogarne wlasne zycie a za rok seksi 25 latka o wygladzie 8 na 10 bezie tulila sie do mojej klaty i robila mi sniadanie 🙂

zegnam

I będzie mi robila głębokie gardło, w końcu mam tylko 12 cm więc cały wejdzie 

Ohhh yeah tatusiek będzie rznal mlodke