Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Hilly

Fatalna cera zmalo

Polecane posty

Go艣膰 Gosc
2 minuty temu, Go艣膰 Uyy napisa艂:

I te kaszki na twarzy聽

No dok艂adnie. I potem wielkie oburzenie jak widzki wypomn膮 podkreslone rozwietlaczem pory i pryszcze聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc

Nowa zmalo-drama na horyzoncie 馃槀

Marta oburzona, 偶e widzki zarzucaj膮 jej promowanie podr贸bek(ten podk艂ad z Ali to naprawd臋 wygl膮da jak podr贸ba tego ysl, za du偶a inspiracja), otwarcie przyznaje si臋 do kasowania komentarzy. Swoj膮 drog膮- Chi艅czyki z Ali musieli dobrze sypn膮膰 kas膮, bo Zmalo kolejny raz ich kosmetyki pokazuje 馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolcia

Marta oburzona? ja to jestem oburzona jej polszczyzn膮! Ju偶 na pocz膮tku filmu m贸wi "t膮 tez臋"聽馃槪聽Marta! t臉 tez臉聽

potem 艂ama艅c贸w jest coraz wi臋cej i wi臋cej....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolcia
2 godziny temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Nowa zmalo-drama na horyzoncie 馃槀

Marta oburzona, 偶e widzki zarzucaj膮 jej promowanie podr贸bek(ten podk艂ad z Ali to naprawd臋 wygl膮da jak podr贸ba tego ysl, za du偶a inspiracja), otwarcie przyznaje si臋 do kasowania komentarzy. Swoj膮 drog膮- Chi艅czyki z Ali musieli dobrze sypn膮膰 kas膮, bo Zmalo kolejny raz ich kosmetyki pokazuje 馃槀

na insta story si臋 przyznaje? mam bana od niej to nie wiem 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
37 minut temu, Go艣膰 karolcia napisa艂:

na insta story si臋 przyznaje? mam bana od niej to nie wiem 馃檪

Tak- na insta st臋ka 偶e ludzie jej zarzucaj膮 聽promowanie podr贸bek. Oczywiscie w komentach na jutubie cisza, bo wszystko skasowane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 go艣膰

czy kto艣 si臋 orientuje czy kole偶anka Zmalo - Magda ma jakie艣 wi臋ksze kompetencje ni偶 tylko nauka u Zmalo?? Bo widz臋, 偶e to szkolenie tu to tam, a w sumie co艣 ona robi艂a je艣li chodzi o ten zaw贸d? A z tego co wiem Marta nie ma chyba 偶adnego mistrza w zawodzie ani nawet czeladnika.

W sumie 艣rednie to, 偶e w tym zawodzie nie ma jakiej艣 regulacji na temat tego kto mo偶e uczy膰 i prowadzi膰 szkolenia. Bo tu chyba jedyne na co trzeba zwraca膰 uwag臋 to to, 偶e nie ka偶da osoba mo偶e wystawi膰 dokumenty odpowiedniej, 偶e tak to ujm臋, warto艣ci (chodzi mi o certyfikaty honorowane potem przez izb臋 rzemie艣lnicz膮).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
12 minut temu, Go艣膰 go艣膰 go艣膰 napisa艂:

czy kto艣 si臋 orientuje czy kole偶anka Zmalo - Magda ma jakie艣 wi臋ksze kompetencje ni偶 tylko nauka u Zmalo?? Bo widz臋, 偶e to szkolenie tu to tam, a w sumie co艣 ona robi艂a je艣li chodzi o ten zaw贸d? A z tego co wiem Marta nie ma chyba 偶adnego mistrza w zawodzie ani nawet czeladnika.

W sumie 艣rednie to, 偶e w tym zawodzie nie ma jakiej艣 regulacji na temat tego kto mo偶e uczy膰 i prowadzi膰 szkolenia. Bo tu chyba jedyne na co trzeba zwraca膰 uwag臋 to to, 偶e nie ka偶da osoba mo偶e wystawi膰 dokumenty odpowiedniej, 偶e tak to ujm臋, warto艣ci (chodzi mi o certyfikaty honorowane potem przez izb臋 rzemie艣lnicz膮).

W tym zawodzie licz膮 si臋 umiej臋tno艣ci, czy to robisz jest estetyczne, zgodne z trendami, podoba si臋 ludziom. Raczej tytu艂 czeladnika niczego nie gwarantuje. Cz臋sto ludzie z tytu艂em grz臋zn膮 w latach, w kt贸rych zrobili tytu艂. Nie rozwijaj膮 si臋, nie staraj膮 si臋 ulepsza膰 swoich umiej臋tno艣ci.聽

Jest wiele 艣wietnych makija偶ystek, kt贸re dzi臋ki聽 tylko w艂asnej pracy tworz膮 wiele 艣wietnych prac np.聽 Kamila patyna. Kiedy艣 wspomina艂a chyba na insta 偶e wielkie czeladniczki z jej z miasta podburza艂y klientki na forach, sia艂y ferment na jej temat tylko dla tego 偶e do patyny ludzie wal膮 drzwiami i oknami na szkolenia, bo ma talent, a te po偶al si臋 czeladniczki mog膮 tylko pozazdro艣ci膰聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 go艣膰

w sumie racja, zgadzam si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
19 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

W tym zawodzie licz膮 si臋 umiej臋tno艣ci, czy to robisz jest estetyczne, zgodne z trendami, podoba si臋 ludziom. Raczej tytu艂 czeladnika niczego nie gwarantuje. Cz臋sto ludzie z tytu艂em grz臋zn膮 w latach, w kt贸rych zrobili tytu艂. Nie rozwijaj膮 si臋, nie staraj膮 si臋 ulepsza膰 swoich umiej臋tno艣ci.聽

Jest wiele 艣wietnych makija偶ystek, kt贸re dzi臋ki聽 tylko w艂asnej pracy tworz膮 wiele 艣wietnych prac np.聽 Kamila patyna. Kiedy艣 wspomina艂a chyba na insta 偶e wielkie czeladniczki z jej z miasta podburza艂y klientki na forach, sia艂y ferment na jej temat tylko dla tego 偶e do patyny ludzie wal膮 drzwiami i oknami na szkolenia, bo ma talent, a te po偶al si臋 czeladniczki mog膮 tylko pozazdro艣ci膰聽

Niby jest cech rzemie艣lniczy wiza偶yst贸w i mo偶na tam zdobywa膰 piszczeg贸lne stopnie(czeladnik, mistrz)聽ale co to zmienia? I tak licz膮 si臋 umiej臋tno艣ci i zmys艂 estetyczny.

Btw- nie chcia艂abym 偶eby malowa艂a mnie Patyna np na m贸j 艣lub. Jakby mi zrobi艂a tak膮 szpachl臋 jak na bal przebiera艅c贸w to by wszyscy go艣cie z panem m艂odym na czele uciekli z ko艣cio艂a. Zdj臋cie 艣lubne Patyny tylko jeszcze pogarsza spraw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Niby jest cech rzemie艣lniczy wiza偶yst贸w i mo偶na tam zdobywa膰 piszczeg贸lne stopnie(czeladnik, mistrz)聽ale co to zmienia? I tak licz膮 si臋 umiej臋tno艣ci i zmys艂 estetyczny.

Btw- nie chcia艂abym 偶eby malowa艂a mnie Patyna np na m贸j 艣lub. Jakby mi zrobi艂a tak膮 szpachl臋 jak na bal przebiera艅c贸w to by wszyscy go艣cie z panem m艂odym na czele uciekli z ko艣cio艂a. Zdj臋cie 艣lubne Patyny tylko jeszcze pogarsza spraw臋.

Patyna zrobi艂a sobie na sw贸j 艣lub taki jak chcia艂a, by膰 mo偶e jakby艣 posz艂a i powiedzia艂a, 偶e chcesz delikatny to taki by ci zrobi艂a.

Zreszt膮 bardziej chodzi mi o to 偶e makija偶ystki z tytu艂ami kt贸re na ni膮 naskoczy艂y maj膮 pewnie o wiele mniejsze umiej臋tno艣ci, wi臋c zamiast wymy艣la膰 powinny si臋 wzi膮膰 w gar艣膰聽 i zacz膮膰 chodzi膰 na kursy, wi臋cej trenowa膰 i potraktowa膰 patyn臋 jaki zdrow膮 konkurencj臋. Raczej wszystkie si臋 pomieszcz膮 na rynku radomskim聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
29 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Patyna zrobi艂a sobie na sw贸j 艣lub taki jak chcia艂a, by膰 mo偶e jakby艣 posz艂a i powiedzia艂a, 偶e chcesz delikatny to taki by ci zrobi艂a.

Zreszt膮 bardziej chodzi mi o to 偶e makija偶ystki z tytu艂ami kt贸re na ni膮 naskoczy艂y maj膮 pewnie o wiele mniejsze umiej臋tno艣ci, wi臋c zamiast wymy艣la膰 powinny si臋 wzi膮膰 w gar艣膰聽 i zacz膮膰 chodzi膰 na kursy, wi臋cej trenowa膰 i potraktowa膰 patyn臋 jaki zdrow膮 konkurencj臋. Raczej wszystkie si臋 pomieszcz膮 na rynku radomskim聽聽

Doskonale zdaj臋 sobie spraw臋, 偶e Patyna pomalowa艂a si臋 tak jak chcia艂a. Problem w tym 偶e u niej na koncie nie ma delikatniejszych聽makija偶y. W takich dziurach jak Radom konkurencja jest du偶o wi臋ksza i bardziej zaci臋ta ni偶 w tych du偶ych. No, nie podobaj膮 mi si臋 jej makija偶e.

Obczaj mejkapy doktor makeup- kobiece, delikatne, podkre艣laj膮ce urod臋 makija偶e a nie taka szpachla jak u Patyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Patyna ma taki styl, do jej urody pasuje ten makija偶. Zmalo tego stylu nie ma i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
28 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Doskonale zdaj臋 sobie spraw臋, 偶e Patyna pomalowa艂a si臋 tak jak chcia艂a. Problem w tym 偶e u niej na koncie nie ma delikatniejszych聽makija偶y. W takich dziurach jak Radom konkurencja jest du偶o wi臋ksza i bardziej zaci臋ta ni偶 w tych du偶ych. No, nie podobaj膮 mi si臋 jej makija偶e.

Obczaj mejkapy doktor makeup- kobiece, delikatne, podkre艣laj膮ce urod臋 makija偶e a nie taka szpachla jak u Patyny

Ka偶da makija偶ystka ma sw贸j styl malowania. Zreszt膮 na jej insta s膮 makija偶e fotograficzne/artystyczne, bardzo mocne, przy nich cera musi by膰 idealna, bo wszystkie mankamenty urody s膮 jeszcze bardziej podkre艣lone.

Wiadomo nikt nie strzeli聽 takiego makija偶u na codzie艅, a nawet na wesele te偶 nie, ka偶dy wybiera to co lubi ogl膮da膰, dla mnie makija偶e doktor makeup s膮 nudne, nic ciekawego si臋 w nich nie dzieje, ale to jest moja osobista opinia 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Ka偶da makija偶ystka ma sw贸j styl malowania. Zreszt膮 na jej insta s膮 makija偶e fotograficzne/artystyczne, bardzo mocne, przy nich cera musi by膰 idealna, bo wszystkie mankamenty urody s膮 jeszcze bardziej podkre艣lone.

Wiadomo nikt nie strzeli聽 takiego makija偶u na codzie艅, a nawet na wesele te偶 nie, ka偶dy wybiera to co lubi ogl膮da膰, dla mnie makija偶e doktor makeup s膮 nudne, nic ciekawego si臋 w nich nie dzieje, ale to jest moja osobista opinia 馃檪

No, to ju偶 zale偶y co kto woli. Jedni lubi膮 artystyczne makija偶e to b臋d膮 im si臋 podoba膰 prace Patyny i Zmalowanej. Inni wol膮 u偶ytkowe makija偶e(np ja) to b臋d膮 preferowa膰 styl doktor makeup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 zuza

Zacznijmy od tego ze Zmalo maluje si臋 tak jak si臋 wyuczy艂a i wyglada to 藕le, nawet Alieexpress si臋 sprzeda艂a. Xd wielka wielbicielka luksusowych kosmetyk贸w do momentu wsp贸艂pracy z wibo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie maluje si臋

Ja lubi臋 jej makija偶e, w艂osy tez niech b臋d膮, takie ma, ja w og贸le nie widz臋, 偶eby by艂a z nimi jaka艣 drama. Kobieta malowa膰 si臋 umie moim zdaniem, podoba艂y mi si臋 jej strobing i makijaz Aa (narzeka艂a, ale mi si臋 ten delikatny makijaz podoba艂). Nie jest z艂a:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karla

Co ona robi z tymi brwiami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

A Zmalo dalej tlucze technik臋 kredki na szkoleniach. Czy jej sie to jeszcze nie znudzilo? Czy ona co艣 umie innego poza tym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goooo艣膰
19 minut temu, Go艣膰 Karla napisa艂:

Co ona robi z tymi brwiami?

ofiara makija偶u permanentnego xd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Milly Dilly
13 minut temu, Go艣膰 goooo艣膰 napisa艂:

ofiara makija偶u permanentnego xd

Moim zdaniem nieudana pr贸ba na myd艂o. Wychodzi jej na Bre偶niewa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lambada
Dnia 24.11.2019 o 23:41, Go艣膰 Gosc napisa艂:

A Zmalo dalej tlucze technik臋 kredki na szkoleniach. Czy jej sie to jeszcze nie znudzilo? Czy ona co艣 umie innego poza tym?

Co to za technika kredki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
Przed chwil膮, Go艣膰 Lambada napisa艂:

No wlasnie ta metoda malowania oczu jak膮 robi ciagle zmalo. Najpierw rozciera kredke na oku(jako kremowa baza) a potem k艂adzie na to cienie. I robi sie taka skorupa na oku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
2 minuty temu, Go艣膰 Lambada napisa艂:

Kredk臋 do oczu rozcierasz p臋dzelkiem na powiece jak cienie, poszukaj filmik贸w na YT, na pewno s膮 jakie艣聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Karolina Zientek nagra艂a film z t膮 metod膮

Udost臋pnij ten post