Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitra

Czy taki związek ma sens?Ktoś doradzi?

Polecane posty

Gość gitra

Nie mam kogo się poradzić i nie mam doświadczenia w relacjach. Tzn jakieś mam, ale z chlopakami podobnymi do mnie.A teraz trafił mi się odmieniec...

Ja jestem roztrzepana, śmieszna, gadatliwa,słodka - tak mówią o mnie inni; Wszędzie mnie pełno, a najbardziej chyba lubie spedzac czas z ludzmi.Adrenaline też lubie ale nie jestem imprezowiczką i we wszystkim staram sie zachowac umiar (oprócz śmiania się -cały czas szukam powodu do smiechu a niektorzy mysla,ze nacpana jestem:) )

On - poważny, rozsądny,cichy...

Ja, jak mówiłam moge porobić wszystko w wolnym czasie, ale powiem szczerze że nudzi mnie czytanie książek czy oglądanie filmów - a on może to robić cały czas.W towarzystwie średnio się odnajduje, jak już z kimś jest to i tak pisze do mnie a ja skupiam się na ludziach jeśli  z nimi jestem.On na wszystko ma czas, wszystko musi przemyslec...ja chce na juz, duzo, fajnie ,szybko

Mogłabym gadac o wszystkim caly czas albo przynajmniej 3/4 czasu a on ledwo co sie odezwie. Nie mowie,ze jest calkiem sztywny bo potrafi okazac uczucia czy zazartowac a czasem nawet stworzyc dluzsza wypowiedz ale jakos czuje ze mnie spowalnia, ze nie ma iskry...on na wszystko sie godzi, ja sie czasem zastanawiam czy jemu tak bardzo zalezy czy przeciwnie -  jest mu obojetne dlatego dostosowuje sie do mnie. Macie doswiadczneie z takimi ludzmi?Co nimi kieruje, jak sie odnalezc w takiej relacji i stworzyc ja szczesliwa ?