Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna 43 letni jesli decyduje sie na pierwsze dziecko, to oczywiste, iz robi to z kobieta mlodsza o najlepiej 10 lub 15 lat, a nie z rownolatka

Polecane posty

Gość Kobieta

Nie rozumiem po co odpisujecie... Przecież autor to zwykły troll 😂 dostał mądre rady, mial przemyśleć - żadnych wnioskow nie wyciągnął. To oznacza, ze robi sobie z nas jaja. Nie ma, raczej nie ma, faceta jego pokroju który powtarzalby w kółko jedno i to samo i z uporem maniaka napalal się na młode 👭, do których dostępu nie ma. Musiałby być chory psychicznie aby wierzyc, ze to co pisze jest realne przy obecnym stanie rzeczy i jego chorobach. 

Gość Valentina
11 minut temu, Gość gosc napisał:

😂

No nie taki!😁 ale już np. nieurodziwy, a nawet schorowany geniusz nie będzie miał z tym problemu... Z tym, że taki właśnie geniusz dosyć często jest bardzo bogaty no i to superfascynujący człowiek. Nie znam też superinteligentnych - otyłych ludzi. Ktoś zna?

Gość Gość

Mam 31 lat, mój mąż 49.  Jestem w 3 miesiącu ciąży. :))

Życie jest nieprzewidywalne. 

Ps. A żeby byli śmieszniej, jego pierwsza corka ma 28, czyli prawie tyle co ja. 

Gość Studentka

O tak tak, marzę o tym, zeby zaplodnil mnie starszy pan po 40. Odkąd sie urodziłam marze o tym. Bo ci w moim wieku to wiadomo, młodzi,  zwapnieni i brzydcy. Starzy sa za to przystojni i dynamiczni 😂 

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

przeciez malzenstwo 43 latkow nie bedzie mialo zwyczajnie sil wychowywac dzieci.. bo oboje rodzicow moga miec swoje problemy zdrowotne i zwyczajnie malo energii by sprostac trudom wychowania dziecka.. 

Aha, czyli ty nie będziesz miał sił na wychowywanie dzieci, więc ona ma biegać za trójką maluchów. Z poprzedniego posta wiemy, że sprzątać i gotować też ma ona, a ty będziesz w tym czasie oglądał netflixa. Jak to możliwe, że nie ma chętnych???

Gość Smutne
11 minut temu, Gość gość napisał:

Aha, czyli ty nie będziesz miał sił na wychowywanie dzieci, więc ona ma biegać za trójką maluchów. Z poprzedniego posta wiemy, że sprzątać i gotować też ma ona, a ty będziesz w tym czasie oglądał netflixa. Jak to możliwe, że nie ma chętnych???

Od razu widzę życie mojej matki... Przecież to piekło a nie małżeństwo gdy kobieta musi wszystko ogarniać sama😞

Gość Gość
18 minut temu, Gość gość napisał:

Rzecz w tym, że "ona" nie istnieje dlatego nie ma wymagań, jest młoda i ładna o nigdy nie narzeka

50 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeśli ten twój, też jest mały, gruby, łysy, schorowany, nudny i despotyczny, to znaczy, że ty jesteś brzydka i głupia. Autor takiej nie szuka. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Smutne napisał:

Od razu widzę życie mojej matki... Przecież to piekło a nie małżeństwo gdy kobieta musi wszystko ogarniać sama😞

A po całym dniu harówki jeszcze wieczorem w łóżku znajduje starego dziada, któremu już nie staje.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Mam 31 lat, mój mąż 49.  Jestem w 3 miesiącu ciąży. :))

Jeśli ten twój, też jest mały, gruby, łysy, schorowany, nudny i despotyczny, to znaczy, że ty jesteś brzydka i głupia. Autor takiej nie szuka. 

Albo ładna, cwana i nierobotna, a on jest jej kontem bankowym, polisą na życie i funduszem emerytalnym.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Faktycznie. Biedne dziecko, wczesna sierota in spe. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Przejęłaś męża dynamicznej pięćdziesięciolatki? 😛 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Europejka napisał:

kwestia medycyny ktora jest tak zaawansowana ze mozna miec dziecko praktycznie w kazdym wieku a czasem wcale 

Z trisomiami dowolnych chromosomów, a to zespół Edwardsa, a to Downa... 

Gość Gość
16 minut temu, Gość gość napisał:

Faktycznie. Biedne dziecko, wczesna sierota in spe. 

Ludzie umierają w różnym wieku.  Poza tym na miłość nie ma rady. Wolę "krotko" i być cały czas na miłosnym haju niż długo z rozsądku. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Europejka napisał:

Co wy malolaty sie rozpisujecie o nas starszych ,czy nam braknie sil czy nie , nie bierzcie sie za doradzanie o zyciu z pulapu wieku 21 do 25 kiedy tak naprawde niewiele o tym zyciu wiecie. ,, wiem co zjem ",to jedynie temat w ktorym mozecie sie rozpisywac 

Teraz ludzie pozniej decyduja sie na zalozenie rodziny, ci ktorzy nie charuja recznie w kamieniolomach maja duzo sil jak 50 lat temu gdy 21 to byl ostateczny wiek zamazpojscia.

Znam kilka rodzin z chorymi dziecmi ktore urodzily sie wsrod obojga mlodych ludzi I starszych par ze zdrowymi dziecmi

Niech kazdy rozmnaza sie wtedy gdy czuje potrzebe,sile I chec a nie kiedy 21 letnia kafeterianka z Parzymiechow Dolnych , podczas karmienia pociechy lub mieszania zupy  ,naladowana hormonami wyrazi ku temu aprobate 

Wiemy natomiast, jak poprawnie napisać HARUJE, właściwie zastosować
"wśród" i znamy podstawy gramatyki, nie to, co leciwa kafeterianka z Parzymiechow Dolnych, a luki w edukacji i znajomości języka polskiego "to jedyny temat w ktorym mozesz sie rozpisywac", bo to masz w małym palcu. Farmakologiczne "naladowanie hormonami" i Uniwersytet Trzeciego Wieku mogłyby "ku temu" pomóc 😛 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Wiemy natomiast, jak poprawnie napisać HARUJE, właściwie zastosować
"wśród" i znamy podstawy gramatyki, nie to, co leciwa kafeterianka z Parzymiechow Dolnych, a luki w edukacji i znajomości języka polskiego "to jedyny temat w ktorym mozesz sie rozpisywac", bo to masz w małym palcu. Farmakologiczne "naladowanie hormonami" i Uniwersytet Trzeciego Wieku mogłyby "ku temu" pomóc 😛 

Typowe dla 20 letnich kobiet.  Skupianie się na najmniej istotnej kwestii. Osobiście wolę mądra myśli zapisane z błędem niż bezbłędną głupotę. 

Gość gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Typowe dla 20 letnich kobiet.  Skupianie się na najmniej istotnej kwestii. Osobiście wolę mądra myśli zapisane z błędem niż bezbłędną głupotę. 

Typowe dla dojrzałych, świadomych osób dbających o czytelność przekazu- bo kulawa, niegramatyczna narracja odrzuca i prowokuje do pomijania postów analfabety. Mądra osoba dzieli się mądrymi myślami w sposób mądry. 

Gość gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nieznajomość własnego języka ojczystego dowodzi skrajnej głupoty. Ludzie mądrzy się kształcą.

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Nieznajomość własnego języka ojczystego dowodzi skrajnej głupoty. Ludzie mądrzy się kształcą.

Ludzie mądrzy są szczęśliwi. Nieszczęśliwi robią się czepialscy i zgryzliwi. 

Wpisy "europejki" były jedynymi sensownymi. A że z błędami to mało istotne. 

Gość Hhhhaki
55 minut temu, Gość gość napisał:

Typowe dla dojrzałych, świadomych osób dbających o czytelność przekazu- bo kulawa, niegramatyczna narracja odrzuca i prowokuje do pomijania postów analfabety. Mądra osoba dzieli się mądrymi myślami w sposób mądry. 

Nie mieszaj w to madrosci, tutaj tylko zabawy umyslem zadartych noskow z rozbuchanym ego,  w madrosc wpisuje sie  potezna wiedza, szlachetnosc empatia I wiele innych

Gość Ona

A po co chcesz robić dzieci skoro masz problemy zdrowotne? 

Gość Jikk

Bzdury bzdury bzdury tepe niedouczone zgredy