Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak rozwikłać zagadkę ojca

Olsss123

Polecane posty

Gość Jak rozwikłać zagadkę ojca

Mój ojciec jest z zawodu mechanik samochodowy, zwyczajnie powiem naprawia auta i ma swój warsztat. Ma 50 lat. Przed moją mamą miał pierwszą żonę i z pierwszego związku ma dużo starszą córkę ode mnie,  która mieszka w Anglii od kilku lat. Z moją mamą zawsze żył szczęśliwie a ja z Anetą dogadywałem się dobrze pomimo że tyle jest starsza. Moja mama kocha mimo wszystko nas niemal że identycznie choć to córka ojca, ja w tym roku robiłem maturę. Czy z związku z wyjaśnioną historią moich rodziców mój ojciec mógłby zdradzać moją mamę, raz znalazłem w łazience jego mokre slipy [zapytałem go wprost czy z jakąś urzęduje, on wszystkiemu zaprzeczył i powiedział że to jeszcze o niczym nie świadczy i bym zapomniał o tym co widziałem nic nie wspominał mamie i jej niepotrzebnie nie denerwował,i że on nie czuje się winny. Przed wczoraj rozmawiałem na Fejsie z Anetą jest jakaś przygaszona, jej matka obecnie a jego pierwsza żona nie żyje bo zginęła w wypadku, moja przyrodnia siostra wydawało mi się jakby płakala. Z moich obserwacji zawsze wynikalo ze ojciec byl w porzadku czlowiekiem ale czy do dziś tak jest co o tym myślec piszcie co myslicie, czy mam rozwiac jakiekolwiek watpliwosci czy jednak mam myslec bo jest o czym co wy o tym myslicie nie wyglada to dziwnie?