Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A to zagadka

Czy wypada odwiedzić chorego faceta w domu kiedy byliśmy tylko na 4 randkach?

Polecane posty

Gość A to zagadka

Poznałam naprawdę świetnego faceta i nie chce tego spieszyć. Generalnie byliśmy na 4 randkach ostatnia trwała 6 godzin! Było bardzo miło, świetnie nam się rozmawia. Mieliśmy dzisiaj sie widzieć A on się rozchorował ma zapalenie oskrzeli. Cały dzień piszemy, gadaliśmy też przez tel. Pomyślałam żeby to odwiedzić go z rosołem ale nie wiem czy to nie za wcześnie, nie chce go wystraszyc.  On się nie spieszy, jeszcze się nie calowalismy chociaż liczyłam że to zrobi bardzo wpadł mi w oko ale czekam na jego ruch :). Co radzicie z tym rosołem?

Gość Gość

Nie bez zapowiedzi, moim zdaniem za wcześnie na niespodzianki, pomysł dobry, ale na tym etapie należy się zapytać. 

Gość Gjjjkkjf

W jakim wieku jestescie

Gość Tom

Nie. Gość się spłoszy że tak szybko się angażujesz

Gość A to zagadka

No na pewno nie bez zapowiedzi, ja nawet nie mam jego adresu wiem tylko na jakim osiedlu mieszka i że na pewno sam. Ja mam 27, on 31.źle się wyraziłam, czy wypada go o to zapytać czy go odwiedzić. 

Gość Gość

Chcesz sie roochac z gruzlikiem?

Gość Gkld

On mieszka sam? Zapytaj czy lubi rosół bo ja np nie lubię idla mnie pomysł więzienia zupy byłby żałosny i trochę biedacki gdy można zamówić zupę lub nawet zrobić gotowa instant poza tym tak wogolw to się nie znacie

Gość Gosc

Nie i jeszcze raz nie🙄

Gość A to zagadka

Tak mieszka sam. dzięki za odpowiedzi mnie bardzo ciągnie do niego i chyba nie myślę racjonalnie:) tak, to prawda nie znamy się zbyt dobrze ale kilka razy wcześniej się już widzieliśmy u znajomych bo przez wspólnych znajomych się znamy. 4 razy sam na sam i pewnie mniej więcej tyle samo w grupie 

Gość Zibi

A jakie argumenty są za A jakie przeciw? 

Gość Gosc

A ty mieszkasz sama ? Uwazam ze zrobisz sobie kuku jakbus sie teraz wprosila. Nawet nie wiesz gdzie mieszka. A gdzie ta randka tak trwala az 6 godzin w samochodzie 😅

Gość A to zagadka

A czemu tak mówisz, że w samochodzie? Byliśmy w kinie i w restauracji. Nie rozumiem Twojego komentarza. Nie mieszkam na wsi że można siedzieć w domu, w samochodzie albo na ławce na stadionie dużo rzeczy można robić poznym wieczorem. To, że nie byłam u niego w domu nie znaczy że coś jwst nie tak. Ja mieszkam z rodzicami 

Gość Jvjkl

A on ma swoje czy wynajmuje?

Gość A to zagadka

Ma swoje 

Gość Jvjkl

A on ma swoje czy wynajmuje?

Gość Gość

Wiesz co skoro piszecie zawsze możesz zażartowac 😄 gdybyś potrzebował opieki służę pomocą:D z Twojej strony żart i zostawiasz jemu pałeczkę 

Gość Realista

Autorka chce się gościowi władować na chatę bo już piczka ją swędzi i nietak wytrzymuje 😉

Gość Realista

*nie wytrzymuje

Gość Benio

Autorko. Byliście na 4 randkach czyli znacie się ok. 4- 6 tygodni. Moim zdaniem czas najwyższy na zmniejszenie dystansu czyli na pocałunki itp. Jeżeli on ciebie nie pocałuje w ciągu kolejnych kilku tygodni to będzie znaczyło, że nie ma między wami obustronnej chemii i pozostaniecie na stopie koleżeńskiej. Przecież to nie jest normalne aby facet przez 3 miesiące nie chciał pocałować kobiety, która mu się podoba i z którą się spotyka. 

Gość gosc

autortko olej tych hejterow, zapytaj smialo tego faceta, czy chce bys go odwiedzila, nawet jak nie bedzie chcial, to doceni twoj gest

a wiec zrob to

Gość gość

Bez przesady z tym rosołem, może jeszcze od niedoszlej teściowej 🙂

uważam, że na tym etapie jeszcze nie ma sensu go odwiedzać. Slabo się znacie, on nie w formie. Jeżeli choroba się przedłuży zapytaj czy zrobić zakupy albo w czymś pomoc.

Gość Jlddvgg

I jak to się skończyło

Gość A to zagadka

Problem sam się rozwiązał bo to on mnie zaprosił:D napisał rano, że już dużo lepiej się czuje i że wychodzi już z łóżka dzisiaj i że się bardzo dawno nie widzieliśmy i przyznaje że chciałby mnie zobaczyć, może miałabym ochotę wpaść na obiad jutro do niego 😉

Gość Gosc

Baw się dobrze:) 

Gość Zibi

Dobrze że to wyszło od niego:)