Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga

dzis zastanawiam sie nad moim zwiazkiem

Polecane posty

Gość Aga

hej

ja mam 25 lat, moj chlopak ma 32 lata, jest bardzo mily szarmacnki, zawrocil mi w glowie swoim zachowaniem, mimo ze jest niski czuje do niego szalony pociag.

Ale przejde do rzeczy on jest zawodowym traderem, zarabia - szalenia duzo, jego tryb zycia pozwala mu na podroze, wiec jest tak ze np jest miesiac w podrozy i 2-3 tygodnie w polsce wtedy spotykamy sie intensywnie. JA pracuje na meijscu w poslce. I teraz zastanawiam sie nad tym zwiazkiem, bo ja mu nie dotyrzymuje kroku ani finansowo, ani stylem zycia, jego stac na wiele mnie na niewiele, co prawda on chce mnie zabrac gdzies za granice jak bede miec urlop i za mnie zaplaci, ogolnie zawsze za mnie placi, takze tu nie mam zastzerzen ale tez nie czuje sie z tym za dobrze, zastanawiam sie czy on tez bedzie chcial slubu, ja chciala bym i jak to bedzie wygladac po slubie,

Doradzcie mi bo nie potrafie myslec, on na mnie tak dziala ze poszla bym za nim w ogien ale gdy go nie ma pojawiaja sie watpliwosci

Gość Taki wasz obraz

Lecicie na kasę to tak macie facet traktuję cię jak darmową ...ę

Gość Aga
29 minut temu, Gość Taki wasz obraz napisał:

Lecicie na kasę to tak macie facet traktuję cię jak darmową ...ę

nie lece na zadna kase

Gość gość

Skoro Ci się podoba to nie rezygnuj. Poczekaj na dalszy rozwój wydarzeń. Z czasem zobaczysz jakie ma plany i zamiary, czy myśli podobnie jak Ty w kwestiach założenia rodziny. Jeżeli uznasz, że długo czekasz na deklaracje, zapytaj jak widzi przyszłość z Tobą. Wtedy sama podejmiesz decyzję co dalej. Sam fakt, że dużo zarabia nie może go skreslac. Fajnie być z kimś, kto się realizuje, spełnia marzenia. Widocznie nie przeszkadza mu Twoja pozycja zawodowa skoro się z Tobą spotyka.

Gość Geniusz

A czy był już seks miłość powstaje w mózgu mężczyzny po seksie dopiero po seksie się w tobie zakocha

Gość Sama prawda
2 godziny temu, Gość Aga napisał:

zastanawiam sie czy on tez bedzie chcial slubu, ja chciala bym i jak to bedzie wygladac po slubie,

Ale on marzy o ślubie dzień i noc!

Marzy o tym żeby rzucić te okropną pracę, zatrudnić się na miejscu w biurze za 3tys na miesiac, ożenić z dziewczyną która zarabia ledwo na waciki i zrobić z nią z trójkę dzieci!

Nabrać kredytów i do końca życia jeść chleb z pasztetową!

Gość Aga

ale on nigdzie nie pracuje jak powiedzialam zajmuje sie tradingiem zawodowo, zarabia bardzo duzo, teoretycznie moglby robic to samo na miejscu ale jak widac woli byc ciagle w ruchu

12 minut temu, bella napisał:

Och, nie rezygnuj tak łatwo, z Twojego opisu wynika, że wszystko jest ok.. 🙂

tzn? co o tym myslisz?

Gość Aga
3 minuty temu, Gość Sama prawda napisał:

Ale on marzy o ślubie dzień i noc!

Marzy o tym żeby rzucić te okropną pracę, zatrudnić się na miejscu w biurze za 3tys na miesiac, ożenić z dziewczyną która zarabia ledwo na waciki i zrobić z nią z trójkę dzieci!

Nabrać kredytów i do końca życia jeść chleb z pasztetową!

on nie ma zadnych kredytow, ma trzy mieszkania, z czego 2 wynajmuje w 1 mieszka, wlasciwie to nie wiem czemu mnie obrazasz to prawda ze zarabiam srednio 2,500 ale nie uwazam sie za kogos gorszego.

Mysle ze wasz zwiazek ma szanse jesli bedziecie chcieli tego samego, ja np prowadzilem podobne zycie jak Twoj facet przed slubem z ta roznica ze nie bylem traderem, teraz bede miec dziecko ktorego srednio chce, ale chyba nadal kocham zone i lubie z nia byc, wiec dogadajcie szczegoly bo my z zone tego nie zrobilismy

Gość gość
5 minut temu, bella napisał:

Spędzacie ze sobą dużo czasu gdy jest w Polsce, on chyba widzi jak żyjesz i ile zarabiasz i najwyrazniej mu to nie przeszkadza a to, że chce Cię zabrać za granicę na urlop raczej świadczy o tyn, że chce Ci pokazać kawałek swojego świata. 

Jak długo sie już spotykacie?

Bella jak tam Twoj związek z Piaskunem?